(SKONCZONY!!!) Termos Ultramaryn :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Heh, już po raz kolejny doznałem czegoś w stylu szukania własnej szczęki na podłodze... No po prostu na tego kolesia nie ma mocnych, choćbym chciał się do czegoś przyczepić, to nie ma do czego... Ehhh... Miałem się dzisiaj wziąść za malowanie swoich krasi... Ale nie będę ich kaleczył, poczytam jakąś książkę... Hash, sprawiłeś, że odechciało mi się malować, wstydź się...
- Hashmallum
- Mudżahedin
@Mlody - czarny, snakebite, bialy
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
mnie sie najbardziej podoba faktura tej farby po malowaniu ale zgaduje ze to aerograf :dbo jest imho cudowny
chyba jednak zaczne sobie na takie cudo odkladac pieniazki :]
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
taki permanentny niebieski to pewnie ultramaryna zreszta akurat idealna do ultramarines
a efekt takiej ladnej jednolitej powierzchni chyba wlasnie aerografem mozna uzyskac bo nie wiem czy da sie to pedzlem zrobic :d
a efekt takiej ladnej jednolitej powierzchni chyba wlasnie aerografem mozna uzyskac bo nie wiem czy da sie to pedzlem zrobic :d
HellCat: łół, dopiero dzięki tobie zauważyłem ten ładny ultramarines blue i elf flesh w tle
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chaoschild
- Chuck Norris
A co to za powabne czesci ciala widac w tle
Banner bannerem ale to co jest za nim jest jednak ciekawsze
Banner bannerem ale to co jest za nim jest jednak ciekawsze
tlo bardzo ten tego ..........
Fanatyk pisze:To potwierdza zasadę odnośnie tego że modelarze po patrzeniu się 10 minut na model może ujrzą dziewoję ukrytą za nimTomash pisze:HellCat: łół, dopiero dzięki tobie zauważyłem ten ładny ultramarines blue i elf flesh w tle
wyrzezałeś w tym momencie
Ładne cycki widuję codziennie, natomiast doskonale pomalowaną figurkę raz na jakiś czas - stąd najpierw zauważam i doceniam malowanie, a dopiero potem piersi w tle. Jeśli ktoś ma odwrotne proporcje w oglądaniu piersi i figurek, to i w odwrotnej kolejności zauważa na zdjęciuFanatyk pisze:To potwierdza zasadę odnośnie tego że modelarze po patrzeniu się 10 minut na model może ujrzą dziewoję ukrytą za nimTomash pisze:HellCat: łół, dopiero dzięki tobie zauważyłem ten ładny ultramarines blue i elf flesh w tle
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Chaoschild
- Chuck Norris
HAHAHA w jakiej branzy Ty Tomash pracujesz ?
Faktem jest ze zaleta jest jednak umiejetnosc docenienia kobiecego piekna w kazdej sytuacji............nawet takiej jak malowanie figurek
Faktem jest ze zaleta jest jednak umiejetnosc docenienia kobiecego piekna w kazdej sytuacji............nawet takiej jak malowanie figurek