(SKONCZONY!!!) Termos Ultramaryn :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
(SKONCZONY!!!) Termos Ultramaryn :)
Jak w temacie
Postaram sie jutro skonczyc
Postaram sie jutro skonczyc
Ostatnio zmieniony 4 mar 2007, o 00:59 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale wyczesany!!! Jakby był z takiego koloru zrobiony. Świetna robota i ta twarz jest zabujczo dokładnie zrobiona. Gratuluję!!
Mordę ma konkretną - "najpierw zrobię kupę, a potem nafaszeruję was wszystkich ołowiem".
A tak poważnie to jest świetny, zwłaszcza NMM na storm bolterze i rurce. Ciekawe, jak Ci wyjdzie fist.
Przy okazji, Hash, jak się ma Twoja armia do Warmachine?
A tak poważnie to jest świetny, zwłaszcza NMM na storm bolterze i rurce. Ciekawe, jak Ci wyjdzie fist.
Przy okazji, Hash, jak się ma Twoja armia do Warmachine?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
@Tom - jakbys 10 tysiecy lat w przersonietej lodowce siedzial, tez bys mial taka mine A kupe mysle ze juz zrobil, he he he
a co do Cryxu
Ehh uhhm , Mam juz 1 figurke pomalowana 1 w 80% zrobiona i 1 kure w polowie , nie jest zle Przewidywany okres zakonczenia moejj Cryxowej armii to przyszly rok tak w okolicach maja ALe ebdzie to najlepiej pomalowany Cryx w Polsce O!
a co do Cryxu
Ehh uhhm , Mam juz 1 figurke pomalowana 1 w 80% zrobiona i 1 kure w polowie , nie jest zle Przewidywany okres zakonczenia moejj Cryxowej armii to przyszly rok tak w okolicach maja ALe ebdzie to najlepiej pomalowany Cryx w Polsce O!
Ups, nie czekam na fista - zauważyłem właśnie lewą łapę z mieczykiem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
czego go nie skleisz bylo by lepiej widac
ale jest oczywiscie zawalisty
ale jest oczywiscie zawalisty
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ok podmalowalem mieczyk i podciagnalem glowke odrobinke
Brakuje jeszcze cieniowania na pancerzu (musze wycieniowac a nie porozjasniac) , drobnych frehandow, musze dokonczyc Crux Terminatus, pomalowac sztandar - a nie skleje go bo niewygodnie bedzie sie cieniowalo pancerz...
@Lunn - jak zaczne machac freehandy na szmacie to bedzie festyn totalny - pamietaj ze ma jeszcze sztandarek na pleckach , a na zbroi bedzie mial napisy/ modlitwy...
Brakuje jeszcze cieniowania na pancerzu (musze wycieniowac a nie porozjasniac) , drobnych frehandow, musze dokonczyc Crux Terminatus, pomalowac sztandar - a nie skleje go bo niewygodnie bedzie sie cieniowalo pancerz...
@Lunn - jak zaczne machac freehandy na szmacie to bedzie festyn totalny - pamietaj ze ma jeszcze sztandarek na pleckach , a na zbroi bedzie mial napisy/ modlitwy...
- Hashmallum
- Mudżahedin
Baze na zbrojach, na rece i reszte czesci pedzlem baze nakladalem...
Hash, ja nie mówię o freehandzie, mnie chodzi o to, że nieco płaska ta szmatka jest, w sensie ze mało wycieniowana. Ale ja tam wolę mocne kontrasty . Żeby nie było: technicznie jest świetny, ale jakoś na razie mnie nie rozwala. Myślę że jak go skończysz, to się trochę poskładam, ale na razie...
-
- Kretozord
tak malujesz ze prawie nie ma sie do czego przyczepić, jestem zawiedziony:)
fajnie wyszedl czerwony na bolterze, ale lufy nawiercil bym zeby byly większego kalibru
fajnie wyszedl czerwony na bolterze, ale lufy nawiercil bym zeby byly większego kalibru
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie prawie nie ma się do czego przyczepić, a po prostu nie ma się czego czepić. Moim zdaniem doskonały. A zwłaszcza morda.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Nie zdazylem skonczyc bannera :/
A to WIP kumpla, rzeza command grupe do tej samej armii
A to WIP kumpla, rzeza command grupe do tej samej armii