WE 1350 na Bydgoszcz ;)
Re: WE 1350 na Bydgoszcz ;)
Mag w łucznikach, BSB w tancerzach do ostatniej chwili, ale z założenia nie wchodzi do walki - ma doczłapać do lasku/przeszkody w oddziale i się od niego odłączyć.
korniszonow nie bedzie ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Przepraszam, co to jest "korniszon" ???Robson pisze:korniszonow nie bedzie ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
uuu ... widzę, że trochę się pozmieniało od moich ostatnich gier.... jak takie kozaki biegają,to tym bardziej czempiona do tancerzy nie biorę...Grolshek pisze:A w mortalach na -1.
zalozysz sie?Robson pisze:korniszonow nie bedzie ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Ciekawe jakie szanse miałby taki kozak w pojedynku z 4-ma treekinami....
w żadnej wersji rozpy nie zauważyłem light armoura na BSB, a w każdej też zobaczylem na niego te 2 pkt
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
W wersji moim zdaniem najfajniejszej - tej z 4-ma treekinami i 3 oddziałami driad akurat punktów nie ma i nie ma ich skąd ich skombinować....
No jestem po pierwszym treningu.
Kilka wątpliwości się rozwiało:
-4 tree kiny są świetne. Po prostu. Zwróciły się kilkukrotnie
-Treeman jest kiepski, bo większość armii ma zabawki żeby go szybko ściągnąć(w dzisiejszej bitwie starczyły 2 tury... nawet punkta nie zarobił )
-3 oddziały driad są świetne - na małych stołach można nimi robić bardzo ładne zasłony i szarże kombinowane
-Hail jest bezkonkurencyjny
-Wardancerzy w ataku są rewelacyjni, ale faktycznie champion by się przydał. Zastanawiam się nad ściągnięciem zwykłego i dodaniem championa
-Łuki jak zawsze dobrze
-ja jestem beznadziejnym generałem i kostkami turlać nie umiem.... Bitwę wygrałem, ale nie należało mi się. Wychodzi brak ogrania i liczenia na w miarę statystyczne rzuty. Niestety nie jestem w stanie rzucać statystycznie - zawsze rzucam poniżej statystyki.
Będę jeszcze kombinował nad rozpiską i pewnie z jeszcze jednym jadącym na turniej graczem się spotkam, także może 2 bitwa powie mi, czy dalsze zmiany mają sens.
Kilka wątpliwości się rozwiało:
-4 tree kiny są świetne. Po prostu. Zwróciły się kilkukrotnie
-Treeman jest kiepski, bo większość armii ma zabawki żeby go szybko ściągnąć(w dzisiejszej bitwie starczyły 2 tury... nawet punkta nie zarobił )
-3 oddziały driad są świetne - na małych stołach można nimi robić bardzo ładne zasłony i szarże kombinowane
-Hail jest bezkonkurencyjny
-Wardancerzy w ataku są rewelacyjni, ale faktycznie champion by się przydał. Zastanawiam się nad ściągnięciem zwykłego i dodaniem championa
-Łuki jak zawsze dobrze
-ja jestem beznadziejnym generałem i kostkami turlać nie umiem.... Bitwę wygrałem, ale nie należało mi się. Wychodzi brak ogrania i liczenia na w miarę statystyczne rzuty. Niestety nie jestem w stanie rzucać statystycznie - zawsze rzucam poniżej statystyki.
Będę jeszcze kombinował nad rozpiską i pewnie z jeszcze jednym jadącym na turniej graczem się spotkam, także może 2 bitwa powie mi, czy dalsze zmiany mają sens.