WE 1350 na Bydgoszcz ;)

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Re: WE 1350 na Bydgoszcz ;)

Post autor: adeon »

Mag w łucznikach, BSB w tancerzach do ostatniej chwili, ale z założenia nie wchodzi do walki - ma doczłapać do lasku/przeszkody w oddziale i się od niego odłączyć.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

korniszonow nie bedzie :) ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Robson pisze:korniszonow nie bedzie :) ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
Przepraszam, co to jest "korniszon" ???

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Np. BSB khorna z sejwem 0 + .

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

A w mortalach na -1.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Grolshek pisze:A w mortalach na -1.
uuu ... widzę, że trochę się pozmieniało od moich ostatnich gier.... jak takie kozaki biegają,to tym bardziej czempiona do tancerzy nie biorę...

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Robson pisze:korniszonow nie bedzie :) ani zadnych samotnie smigajacych herosow na tak male pkt.
zalozysz sie? :twisted:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Ciekawe jakie szanse miałby taki kozak w pojedynku z 4-ma treekinami....

Awatar użytkownika
Szemkel
Chuck Norris

Post autor: Szemkel »

Zetknie sie z 3. Moim zdaniem save 0+ albo -1+ go ratuje spoko. To nie on tu zrobi w tył zwrot.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

w żadnej wersji rozpy nie zauważyłem light armoura na BSB, a w każdej też zobaczylem na niego te 2 pkt :P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

W wersji moim zdaniem najfajniejszej - tej z 4-ma treekinami i 3 oddziałami driad akurat punktów nie ma i nie ma ich skąd ich skombinować....

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

No jestem po pierwszym treningu.
Kilka wątpliwości się rozwiało:
-4 tree kiny są świetne. Po prostu. Zwróciły się kilkukrotnie
-Treeman jest kiepski, bo większość armii ma zabawki żeby go szybko ściągnąć(w dzisiejszej bitwie starczyły 2 tury... nawet punkta nie zarobił :( )
-3 oddziały driad są świetne - na małych stołach można nimi robić bardzo ładne zasłony i szarże kombinowane
-Hail jest bezkonkurencyjny
-Wardancerzy w ataku są rewelacyjni, ale faktycznie champion by się przydał. Zastanawiam się nad ściągnięciem zwykłego i dodaniem championa
-Łuki jak zawsze dobrze
-ja jestem beznadziejnym generałem i kostkami turlać nie umiem.... Bitwę wygrałem, ale nie należało mi się. Wychodzi brak ogrania i liczenia na w miarę statystyczne rzuty. Niestety nie jestem w stanie rzucać statystycznie - zawsze rzucam poniżej statystyki.

Będę jeszcze kombinował nad rozpiską i pewnie z jeszcze jednym jadącym na turniej graczem się spotkam, także może 2 bitwa powie mi, czy dalsze zmiany mają sens.

ODPOWIEDZ