Pre-kohortex w Sopocie 03.01.2010
Re: Pre-kohortex w Sopocie 03.01.2010
Dodane scenariusze oraz inne poprawki.
Pewnie max 20 osób tak ? W każdym razie proszę o zapisanie jeżeli się uda
ID 1518 ( jeżeli to ma być z tej strony : http://adeon.livenet.pl/players.php )
ID 1518 ( jeżeli to ma być z tej strony : http://adeon.livenet.pl/players.php )
Dzięki Rychu, że źle odpowiedziałes. W regulaminie nie ma nic o ocenie malowania, więc jej nie ma.rychu022 pisze:pewnie symboliczne 5ptk, bedzie mozna dostacRassnik pisze: To się jeszcze zapytam : Czy za malowanie,podstawki i WYSIWYG itp. tez są przyznawane punkty czy po prostu nie są brane pod uwagę?
Limit graczy to chyba 35 z tego co kojarzę, więc można się śmiało zapisywać.
I ponownie się mylisz , bo ani trochę nie byłem zdenerwoany tudzież poirytowany.rychu022 pisze:nie denerwuj sie... podejrzewalem ze zapomniales dodac oceny malowania
Wesołych Świąt
A to jeszcze jedną rzecz chciałbym się dowiedzieć : Czy nie będzie żadnego problemu jeżeli zamiast jakiejś figurki użyję drugiej ? Chodzi mi o to że brakuje mi 3 Knightow ale mam 3 Herosów na koniach wiec chce się dowiedzieć czy nie jest to żaden problem.
Nie, jeżeli wygląda to tak jak mówisz. Mówimy zdecydowane Nie proxom zrobionym z kartoników i innego rodzaju karteczek.Rassnik pisze:A to jeszcze jedną rzecz chciałbym się dowiedzieć : Czy nie będzie żadnego problemu jeżeli zamiast jakiejś figurki użyję drugiej ? Chodzi mi o to że brakuje mi 3 Knightow ale mam 3 Herosów na koniach wiec chce się dowiedzieć czy nie jest to żaden problem.
- Młody Pajak
- Kradziej
zapisz mnie i mnie Michał kiedyś trza się ponownie pojawić na turnieju : P
- Szrederator
- Chuck Norris
Zapiszczie ID 1817
Ostatnio zmieniony 27 gru 2009, o 13:31 przez Szrederator, łącznie zmieniany 1 raz.
proszę o zapisanie, id 3301
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki