No to jeszcze przed tobą 2401 postów i ustawisz se rangę specjalnąEltharion pisze:Wy jestescie jacyś dziwni![]()
Ja tam zawsze wolałem być planktonem
Nowa armia- help.
Re: Nowa armia- help.
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
- Deliberitus886
- Mudżahedin
No ja bym może krasie polecił są nastawione na walkę ale też sporo maszyn maja wybór godny rozważenia .
Widzę Wszystko
Zaczynam przygodę z wfb i nie mam sprecyzowanego wyboru co do armii.Oto moje kryteria :
- w miarę grywalna punktowo rozpiska ( około 2000 pkt ) do 1000 zł
- bez żadnych konwulsji , czy przeróżnych zlepków takich jak fiend of chaos czy jakiś nurgle <- tragedia
- w grę wchodzą także figurki nieumarłych
- nie musi być topowo elitarna ale tez bez przesady ( masa gówna które dostaje lampę i idzie do piachu )
- jak będę chciał to będę mógł postrzelać i wybronić się przed magia
- dobrze by było jakby do wyboru był jakiś potworek , duży cel.
- dostępne w sprzedaży figurki ponieważ nie mam talentu plastycznego.
- w miarę grywalna punktowo rozpiska ( około 2000 pkt ) do 1000 zł
- bez żadnych konwulsji , czy przeróżnych zlepków takich jak fiend of chaos czy jakiś nurgle <- tragedia
- w grę wchodzą także figurki nieumarłych
- nie musi być topowo elitarna ale tez bez przesady ( masa gówna które dostaje lampę i idzie do piachu )
- jak będę chciał to będę mógł postrzelać i wybronić się przed magia
- dobrze by było jakby do wyboru był jakiś potworek , duży cel.
- dostępne w sprzedaży figurki ponieważ nie mam talentu plastycznego.
Mam 4 certyfikaty
Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka
no lubisz Egipt i nieumarłych - bierz TK może wolisz klimatu horroru no to VC albo mHrhOChZnoHm i zUą armie to bierzesz DE albo Woch, może egzotyczne klimaty - no to lizaki standardowe średniowiecze - bretka... i tam można aż sie skończą armie do wyboru. Tyle ode mnie
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To ich nie czytajmaciek_89 pisze:nudzą mnie już te tematy
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka![]()
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kubon już tak maArbiter Elegancji pisze:Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka![]()
Polecam DE
Ale macie powody do radościArbiter Elegancji pisze:Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.