Janiszek masz jakies straszne kompleksy widze. Podstawowke ukonczylem, liceum ogolnoksztalcace tez, zaraz potem studia oraz studia podyplomowe. Jak nie potrafisz argumentowac bez obrazania innych to moze po prostu nie pisz 2 roznych rzeczy w 2 postach w odstepie 6 dni?
Pozdro i milego dnia.
Wiśniowe danonki 2350
Re: Wiśniowe danonki 2350
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! SKULLS FOR THE SKULL THRONE!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
cóż za poruszenie
tak się wydaje:
wrona - mocno czaruje i może zjeść szeregi w razie czego
keeper - ASF no i fajniutki lore, jak ma się 10M to za bardzo latanie nie potrzebne
GUO - ciekawe czary a T3 najczęściej występuje, wolny ale może mieć regenke czy SL
bloodzio - trudno się nim gra szczególnie jak nie ma się DS i innego mocnego udeżenia... lecz warto ryzykować
tak się wydaje:
wrona - mocno czaruje i może zjeść szeregi w razie czego
keeper - ASF no i fajniutki lore, jak ma się 10M to za bardzo latanie nie potrzebne
GUO - ciekawe czary a T3 najczęściej występuje, wolny ale może mieć regenke czy SL
bloodzio - trudno się nim gra szczególnie jak nie ma się DS i innego mocnego udeżenia... lecz warto ryzykować
Wielokrotnie czytam posty Janiszka i dochodzę do wniosku, że to jakiś zakompleksiony facio, który znalazł miejsce, gdzie może powymyślać co zechce. Już wystarczy jego multiarmiowość. Jest takie powiedzenie: jak sie znasz na wszystkim, to tak naprawdę g. wiesz.
W sumie, coś w tym jest, taki mały offtop, sorka.
Co do GD, mimo wszystko, BT najczęściej się wystawia. Z własnego doswiadczenie - z ostatnich 3 masterów, grałem 6 razy z demonami, tylko 1 raz z tych 1 GD był keeper Reszta bt ofc.
Pozdro
Co do GD, mimo wszystko, BT najczęściej się wystawia. Z własnego doswiadczenie - z ostatnich 3 masterów, grałem 6 razy z demonami, tylko 1 raz z tych 1 GD był keeper Reszta bt ofc.
Pozdro
Wiesz co, wyciagasz złe wnioski. W ogóle jak zaczynasz jakże piękna i mądrą dyskusję na temat kompleksów, to wiesz przynajmniej co to słowo oznacza?Piotras pisze:Wielokrotnie czytam posty Janiszka i dochodzę do wniosku, że to jakiś zakompleksiony facio, który znalazł miejsce, gdzie może powymyślać co zechce. Już wystarczy jego multiarmiowość. Jest takie powiedzenie: jak sie znasz na wszystkim, to tak naprawdę g. wiesz.
o
TO, że skomentowałem kogoś wypowiedź, bo chciał mnie ośmieszyc nie znaczy, ze mam kompleksy.
A co ci co mojej "muliarmiowosci" ? Stary, boli cie to, że mam zdanie na różne tematy? To, ze może ty siedzisz na jednym podforum i piszesz same smęty, nie oznacza, że inni muszą tacy byc. Wejs sie ogarnij, bo wypisujesz się na temat osoby które nie znasz, i zachowujesz się jak zwykł szczeniak.
I w ogóle skąd wyciagasz wnioski, ze znam się na cytat:"gównie"? Przyszłe pokolenie Polski, też mi cos
@Ghaz Ja cię nie obrażam. Jedynie odpowiedziałem na twój zaczepkowy post. A kompleksy to najwidoczniej masz ty bo pomimo wykształcenia prezentujesz postaw zwykłego buraka.
Forum służy do wypowiadania się. Jeżeli Piotras ci to nie odpowiada-to nie czytaj moich postów. I po problemie.
(tralalalallalalala, nie czytam tego tematu, tralallalalal)
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
ohh... Panie Janiszku jak zawsze narobiłeś majonezu
ile wy macie lat? czy każdy pod-forum musi się gdzieś stykać z nie przyjemnymi tekstami i ignoranckimi odzywkami ależ jak najbardziej kulturalny sposób... a może to zrzucony temat jest zbyt delikatny...
ile wy macie lat? czy każdy pod-forum musi się gdzieś stykać z nie przyjemnymi tekstami i ignoranckimi odzywkami ależ jak najbardziej kulturalny sposób... a może to zrzucony temat jest zbyt delikatny...
Widzisz kuman chodzi o to ze na normalne argumenty w tym przytoczone jego wlasne wypowiedzi, WP Janiszek potrafi jedynie obrazac innych. Nie biore do siebie takowych zaczepek ale tez nie pozwole byle komu sie obrazac.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD! SKULLS FOR THE SKULL THRONE!