HE + WE = WI

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Zwolin
Falubaz

Re: HE + WE = WI

Post autor: Zwolin »

jak to co ?
precz i zamienić na RoF + SW + 2xDps do tego wymaksowana magia na 12 kości i BB i nie ma się czym martwić

może jak to ma być defens to WL dać ?
He nie są wymalowane - mogę spróbować skończyć 6DP za który dostaniemy pewnie +1 z WoW bo oddzialik się szykuje super no i 2 bolty pomalowane średnio za to z ładną obsługą
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

dobra to nie maluj ja pozyczę armię od kumpla. a jak sie nazywasz tak przy okazji;) zmieńmy tylko na RoF + SW + 2xDps i tyle.

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

co do zmian ok

Zwolin nie starczy ? ;P
Maciej Zwoliński - 15.5 lat jak by co
dlaczego nie malować ?
jak armia kolegi jest niebieska - looknij do mojej galerii to może będzie pasować
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

no spoko jak dasz rade to maluj.;)

ODPOWIEDZ