no Warp Lightening cannon
Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji
Moderator: Hoax
Re: Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji
ta eshiny są najstarszeLazur pisze:Ja stawiam generalnie na clan eshin. Night Runnerzy, Gutterzy mają chyba najstarsze modele obecnie. Pestilence się lekko odświeżył w Lustrii podobnie moulder.
Stawiałbym na Night Runnerów, globki, weapon teamy i Warplightning Cannon
]arrrr
Obawiam się Luciu, że to nie żarty z ta 8ed koleś z gw to potwierdził... mówił o nowych modelach he i o&g ale nic o szczurach ale to był szaraczek, natomiast powiedział, że manager sklepu wie wszystko co kiedy i jak... ale nie może nic powiedzieć
Tak że widmo kupna nowego podręcznika koło wakacji jest jak najbardziej realne
Virgo gratuluję skilla
Tak że widmo kupna nowego podręcznika koło wakacji jest jak najbardziej realne
Virgo gratuluję skilla
Tak sobie myślę, że jeśli chodzi o skaveny, to dostaniemy:
10 nightrunnerów z warpgrinderem
20 clanratów z doomflayerem/ moździerzem
20 slavów
może jakiegoś ratogra lub dwóch z poganiaczem
warlocka
i chieftaina do ww.
Może zrobią nowe figurki slavów - bo jeśli chodzi o clanratów, to nie bardzo jest sens robić nowych, skoro niedawno wyszli już jedni, i ich wypraski nie zasjmują dużo miejsca.... Ale to oczywiście wishlist - to co wydaje mi się prawdopodbne jeśli chodzi o skavenów.
Jeśli zaś chodzi o elfy - no to pewnie gryfon + jeździec do niego, do tego 15 włóczników, 10 łuczników i 5 podstawowych jeźdźców.
10 nightrunnerów z warpgrinderem
20 clanratów z doomflayerem/ moździerzem
20 slavów
może jakiegoś ratogra lub dwóch z poganiaczem
warlocka
i chieftaina do ww.
Może zrobią nowe figurki slavów - bo jeśli chodzi o clanratów, to nie bardzo jest sens robić nowych, skoro niedawno wyszli już jedni, i ich wypraski nie zasjmują dużo miejsca.... Ale to oczywiście wishlist - to co wydaje mi się prawdopodbne jeśli chodzi o skavenów.
Jeśli zaś chodzi o elfy - no to pewnie gryfon + jeździec do niego, do tego 15 włóczników, 10 łuczników i 5 podstawowych jeźdźców.
Nie spodziewajcie się jakiejś super jakości. Pewnie będą na tym samym poziomie co gobasy/krasie ze skullpasa. 1-2 częściowe modele, mało detali itp.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
już na 99 % wiadomo, że będą to inne modele, i że nie będzie tam dzwonu. Na pewno będą gorszej jakości niż obecnie dostępne (zapewne jednoczęściowe) - ale moim zdaniem kupno takiego zestawu i tak się opłaca - jak się poustawia te figurki w innych regimentach, to nie będzie takiej drastycznej różnicy.