WE+DE 500pts Border Patrol [BP]

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: WE+DE 500pts Border Patrol [BP]

Post autor: Rasti »

Tzn, 1DS trochę kiepsko wygląda. Mogę próbować przebijać się z magią mając 3PD, mając potęgę mroku, no i 2 czary atakujące. Na formacie 2k+ caddy potrafiłem się przebijać :P

More! More!

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Ja w wersji partyzanckiej brał bym z 2x DR z kuszami, harpie i raz kuszników w ramach piechoty. Czarkę bym sobie raczej odpuścił bo za te pkt można mieć w DE niezłego kosiarza a czarka nie dość że strasznie mięciutka to jeszcze wcale tak nie wymiata czarami. W WE bym sobie odpuścił GR bo ci ostatni są gorsi od DR i wziął bym zamiast nich np. driady.

Co do hydry, nie liczył bym że organizatorzy się na nią zgodzą. Na takie pkt to bydle wypacza grę :wink:

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Post autor: Dzidzia »

DE milutko złożone, myślę że powinny zostać, a czarka będzie się przebijała jeśli przeciwnik nie będzie miał sam magów, pozatym zawsze dorzuci swoje 1DD.

Z kolei WE dosyć kiepskie, naprawdę złóżcie je tak (mniej więcej) jak wam proponowałem kilka postów wyżej. Czyli noble, hoda i dwurak, 2xłuki, driady i orzeł.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Parravon pisze:
mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" #-o mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

WW na orła nie zamienie na pewno bo i po co mi ? Zobaczymy jeszcze - jeśli Rasti zamieni cosik na DR to ja swoje fasty zamieniam na driadki w ilości około 10/11 - żeby mieć jakąs kątre ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dzięki, no to czekam, aż Kubon coś konkretniejszego zarzuci.
No ja w sumie mogę jedne kusze na DR zamienić.

ODPOWIEDZ