Moje szczury na GT
http://www.dziennik.krakow.pl/public/?2 ... 06/06.html
bo jak nazwac przyjecie zakladu na sieci ?
kusace Malal ale ja juz sie zdazyylem zalozyc z Jankielem, ze dam rade pokonac go grajac De na De
co za duzo to nie zdrowo
postawilbym na Mlodego![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
bo jak nazwac przyjecie zakladu na sieci ?
kusace Malal ale ja juz sie zdazyylem zalozyc z Jankielem, ze dam rade pokonac go grajac De na De
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co za duzo to nie zdrowo
postawilbym na Mlodego
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z tą amią to fakt, dośc szybko by poszłoReyki pisze:Moja armia jest bardzo prosta do zapamiętania.
3 magów
bsb
3x 6 konnych
2x 24 swordsmanow
2x10 hundgunnersow
1x10 kusznikow
3x armata
2x helka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
cóż grunt to wiara w siebie
ja to widze tak, moje impeirum z tym moze wygrac 20 : 0(tylko kilka modeli w tej armi agraza czolgom) , moze tez wtopic chociaz nie 0:20 ale powiedzmy 17:3, w takiej bitwie beda na pewno 2-3 kluczowe rzuty, czyli dzwonek 9-10
, storm banner 1-2, 8,10 na latarce, niskie rzuty na generowaniu pary na czolgach i zdawane wardy Mlodego. jest tu tyle losowosci, ze przewidzenie bitwy jest niemozliwe, rowniez taktyki w tej grze nie bedzie wcale. IF tez beda miec kluczowe znaczenie.
jestem pewien, ze ani Mlody i ja tez nie, nie postawimy 100zl za to kto wygra, pomijajac juz liczenie pkt. zwyciestwa na gt, ale widac, ze turion jest mega hazardzista
niech stawia to wyjazd na Gt bedzie juz kosztowal 350zl + nocleg w H. hayat 1150zl bez sniadania.
mimo to chetnie bym z tym zagral, moze modły "Darek Polit mała runa!" (by Duke) wystarcza do zwyciestwa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ja to widze tak, moje impeirum z tym moze wygrac 20 : 0(tylko kilka modeli w tej armi agraza czolgom) , moze tez wtopic chociaz nie 0:20 ale powiedzmy 17:3, w takiej bitwie beda na pewno 2-3 kluczowe rzuty, czyli dzwonek 9-10
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
jestem pewien, ze ani Mlody i ja tez nie, nie postawimy 100zl za to kto wygra, pomijajac juz liczenie pkt. zwyciestwa na gt, ale widac, ze turion jest mega hazardzista
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
mimo to chetnie bym z tym zagral, moze modły "Darek Polit mała runa!" (by Duke) wystarcza do zwyciestwa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
szybkie frenzy i 18den-dwa dobre rzuty na dzwonie i wygrywam )
zawsze jest szansa ze zasponsorujesz mi pociągRobson pisze:: niech stawia to wyjazd na Gt bedzie juz kosztowal 350zl +
zreszta to i tak takie sranie w banie teoretyzowanie... i tak zaden z was nie zdecyduje sie na challenge
Ja będę tylko na 50 osobowym czelendzerze, 65 osobowego mastera nie będe ryzykowałthurion pisze:na 30 osobowym lokalu nas nie bedzieRobson pisze:na 30 osobowym lokalu nie bedzie to trudne
ja bede >46osob, jezeli mniej, odpadamMłody pisze:Ja będę tylko na 50 osobowym czelendzerze, 65 osobowego mastera nie będe ryzykowałthurion pisze:na 30 osobowym lokalu nas nie bedzieRobson pisze:na 30 osobowym lokalu nie bedzie to trudne
ja tam nie widzę tej Twojej armi Młody
co zrobisz jak mi zeskateruje Tunneling team i zaszarżuje nim w klocek z Grey Seerem?
trzymasz przed nim kolejny klocek?
Wtedy z twoich marnych 5 klocków robią się właściwie 3 do walki...
Storm Banner masz, a do tego Jezzaile i Latarki...
Ciekawe kombo ale trochę go nie rozumiem
Odkąd Szczurom (i nie tylko) zabrali Swarmy to Grey Seer na dzwonku jest zbyt kruchy. Byle śmieć ci go zabija a wtedy to ta Twoja armia jest juz zupełnie lipna.
Ale doceniam Twoje osiągnięcia w prowadzeniu tej Armii na turniejach i powodzenia na GT
co zrobisz jak mi zeskateruje Tunneling team i zaszarżuje nim w klocek z Grey Seerem?
trzymasz przed nim kolejny klocek?
Wtedy z twoich marnych 5 klocków robią się właściwie 3 do walki...
Storm Banner masz, a do tego Jezzaile i Latarki...
Odkąd Szczurom (i nie tylko) zabrali Swarmy to Grey Seer na dzwonku jest zbyt kruchy. Byle śmieć ci go zabija a wtedy to ta Twoja armia jest juz zupełnie lipna.
Ale doceniam Twoje osiągnięcia w prowadzeniu tej Armii na turniejach i powodzenia na GT
![Obrazek](http://i64.photobucket.com/albums/h176/swieta_barbara/WFB/Jezdzcy%20Hardkoru/banner.gif)
Ciebie to chyba na stosie trzeba spalic zanim przestaniesz gadac glupotywiekszosc mysli inaczej... ale ta rozpiska jest do d... i nie dziala. zeby cos nia ugrac trzeba miec nieprzyzwoicie dobre rzuty
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Rozpiska nie jest do dupy.Działa.I nie trzeba miec przyzwoicie dobrych rzutów.
A ja twojej.Ty stawiasz na klimat ale rozpe masz taka sobie.Ty dostajesz w dupe od niektorych armii na wstepie.Armia Mlodego jedzie wiekszosc na wstepie(chyba ze duzy niefart bedzie)ja tam nie widzę tej Twojej armi Młody
I Myslisz ze go zabijesz ?Takie cos sie bardzo bardzo rzadko zdarza.Regenka i charm mu pomoga przetrwac.co zrobisz jak mi zeskateruje Tunneling team i zaszarżuje nim w klocek z Grey Seerem?
Wazne ze grajacy ta armia je rozumie.Grasz juz troche wiec powinnes postarac sie zrozumiec.Tłumaczyc mi sie tobie nie chce bo to za duzo pisania na próżno.Storm Banner masz, a do tego Jezzaile i Latarki...
podpowiem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
storm jest po to ze jak strzeli juz ze wszystkiego co ma, i smok czy insze g. ma rozwalic cos czego by nie chcial np dzwonek/szarego
to wlaczy.
to jego sztandar, wiec wyzwoli, gdy bedzie odpowienia pora, sadze ze to taki as w rekawie - moze urzyc ale nie musi.
Pojade w tym roku do Gdanska i mam nadzieje, ze odkurzysz ta rozpe.
Przy okazji postawie piwko Szymonowi. Tak sie wtedy pogmatwalo wszystko :/
storm jest po to ze jak strzeli juz ze wszystkiego co ma, i smok czy insze g. ma rozwalic cos czego by nie chcial np dzwonek/szarego
to wlaczy.
to jego sztandar, wiec wyzwoli, gdy bedzie odpowienia pora, sadze ze to taki as w rekawie - moze urzyc ale nie musi.
Pojade w tym roku do Gdanska i mam nadzieje, ze odkurzysz ta rozpe.
Przy okazji postawie piwko Szymonowi. Tak sie wtedy pogmatwalo wszystko :/