19. Czerwiec Turniej w Łęcznej. 2x1400
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Re: 19. Czerwiec Turniej w Łęcznej. 2x1400
łęee parówka, cóż szkoda.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
raz na rok i parówka dobra
Rakso: na bank tak, ale czemu? Toszto cała kwintesencja polega na tym, aby się pobrechtać z kimś.
Do tego czasu będe miał już skaveny na te pkt pomalowane, wiec sam szukam partnera.

Rakso: na bank tak, ale czemu? Toszto cała kwintesencja polega na tym, aby się pobrechtać z kimś.
Do tego czasu będe miał już skaveny na te pkt pomalowane, wiec sam szukam partnera.
może prosiaka wezmę zamiast harpii na razie testowałem harpie i taka ich fala fajnie działa jak przeciwnik ma maszynki. choć kusi mnie by wziąć 6 harpii ze scoutem. Przetestuje jeszcze prosiaka.

Dark Elf Army of Druchii:
Win/Draw/Lose (04.01.2010-xxx)
18/1/4
Ja bym raczej powiedział, że jest żałosny. Pomijam już fakt, że jest bardzo niesprecyzowany. Ale jego nazwa, która oczywiście musi być dziecinnym atakiem w karabina (bierzesz przykład z dudiego czy sam to wymyśliłeś?) nie ma nic wspólnego z treścią. Zastanów się nad swoim postępowaniem i do czego ono prowadzi, bo napewno nie do jedności klubu. Miałem ochotę przyjechać na ten turniej, dopóki tego nie przeczytałem.
Scenariusze super moim zdaniem 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
spłyńX.Maciek pisze:Ja bym raczej powiedział, że jest żałosny. Pomijam już fakt, że jest bardzo niesprecyzowany. Ale jego nazwa, która oczywiście musi być dziecinnym atakiem w karabina (bierzesz przykład z dudiego czy sam to wymyśliłeś?) nie ma nic wspólnego z treścią. Zastanów się nad swoim postępowaniem i do czego ono prowadzi, bo napewno nie do jedności klubu. Miałem ochotę przyjechać na ten turniej, dopóki tego nie przeczytałem.