Drużynowe Mistrzostwa Warszawy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Marian
Chuck Norris

Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy

Post autor: Marian »

Panowie jak nie chcecie sie bawić wieczorem i drugiego dnia to nic was nie przymusza :P Pomiechówek to specjalne miejsce i turnieje tam powinny być dwudniowe by miały swój niezapomniany klimat 8)

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

JaceK pisze:

Podobno niektórzy gracze WFB mają dziewczyny czy żony, czy cóś :P :wink:

Ekhem?! co to jest dziewczyna? :P

A tak na serio, to jestem jutro umówiony z panią dyrektor szkoły na rozmowę i wypytam ją o wszystkie możliwe możliwości.
Niestety dopiero jutro ponieważ ostatnimi czasy umarł jej brat i była na urlopie przez to, więc nie miałem jak się z nią skontaktowac.

Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.

Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kubi »

Zyraf pisze:Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.
Moim zdaniem na 2 dniowy turniej przyjdzie mało drużyn. Ale może byście rozważyli opcję 2 turniejów jeden sobotę a drugi w niedzielę. Dalibyście szansę na uczestnictwo tym co nie dadzą rady przyjść na 2 dni, a wszyscy którzy chcą zostaną też na niedzielę.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Kubi pisze:
Zyraf pisze:Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.
Moim zdaniem na 2 dniowy turniej przyjdzie mało drużyn. Ale może byście rozważyli opcję 2 turniejów jeden sobotę a drugi w niedzielę. Dalibyście szansę na uczestnictwo tym co nie dadzą rady przyjść na 2 dni, a wszyscy którzy chcą zostaną też na niedzielę.
Popieram bardzo dobry pomysł :D

Turniej 2 dniowy jest jak Master a tych wliczając ETC (dla 6 graczy z Wa-wy) to robi się tego dużo i robienie turnieju pod nazwą Mistrzostwa Warszawy na którym nie będzie wielu osób mija się z celem.

Zróbmy 2 lokale a ten Team co zdobędzie najwięcej pkt. z obu dni będzie Mistrzem Warszawy.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Ponawiam pytanie o to czy figsy muszą być pomalowane?
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

to lokal więc pewnie nie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

A ile razy widziales taki wymog na warszawskich lokalach?

Zrobcie po prostu jednodniowe mistrzostwa i tyle. W sierpniu i tak bedzie masa turniejow. 3 bitwy wystarcza.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Znajdą się jeszcze jacyś chętni do drużyny ze mną (WOCH) i Lazurem (SKAVEN)

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

mistrzostwa zrobcie w sobote... 3 bitwy i odrazu wiadomo kto jest mistrzem :) a w niedziele cos zupelnie innego singiel maly/duzy, parowka albo cos innego smiesznego)... i po problemie :D

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

jak dla mnie to można zrobić dwa razy drużynówkę

w sobotę pięcioosobową na 2350
w niedzielę dla wytrwałych trzyosobową na 2350

trening to trening
Obrazek

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Armie nie muszą być pomalowane.
Myślę, że zaczekamy na wynik rozmowy kwalifikacyjnej Żyrafa :wink: , bo miał dać znać niebawem, a ja z nim na razie kontaktu nie mam. Ale niezależnie od wyniku rozpatrzymy wszystkie opcje, jak zawsze :D.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Fisch pisze: w sobotę pięcioosobową na 2350
w niedzielę dla wytrwałych trzyosobową na 2350
trening to trening
Opcja Fischa podoba mi się najbardziej :D - tym bardziej że na pewno w Niedziele będzie mniej chętenych niż w Sobotę, a na Sobotę i tak cieżko będzie wielu Teamom zebrać 5 osób bo to będzie tylko 2 tygodnie przed DMP.

Zresztą nie zgadzam się z twierdzeniem Zyrafa "Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową" bo Inkwizytor też jest w Bazyliszku i jest temu zdecydowanie przeciw. Napisz z imienia kto jest za i wtedy można podjąć merytoryczą dyskusję w gronie zainteresowym tym turniejem.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ja chyba w ogole sie nie pojawie na DMW - kawalerski kumpla mi wypadl.

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

@Darek
Pisałem tak bo gdy temat był poruszany na forum SB to rozmowy były toczone w kontekście turnieju dwu dniowego i w zasadzie każdy kto się tam wtedy wypowiadał pisał o dwudniówce.

Ważne sprawy:
-Niestety (na 80%) nie dostaniemy hali o której pisałem w temacie, gdyż "zaczął się okres urlopowy", a "w sobotę i niedzielę to w ogóle nie, bo kto otworzy Wam szkołę" i w ogóle. Jeżeli jakaś woźna nie będzie mieć wtedy urlopu, albo uda się jej za "przypilnowanie szkoły" zapłacić to się turniej tam odbędzie.

-Podczas oczekiwania na odpowiedź pani dyrektor, poszedłem do mojego dobrego znajomego dyrektora szkoły podstawowej i na luzie mogę zorganizować tam(w szkole podstawowej) turniej - jednodniowy, lub dwudniowy w zależności od tego jaki chcemy.
Minusem tego turnieju jest to że sala jest dużo mniejsza i nie zmieści się tam tyle blatów, ale do dyspozycji mamy 2 korytarze, salę do korektywy i salę biologiczną, więc myślę, że ilość temów będzie możliwie podbna.

teraz pytanie do warszawskiech klubów i uczestników:
Jednodniowy tur, czy dwudniowy?
Nam to pipka, więc chcemy poznać wasze zdanie.
Niech możliwie wypowie się jak najwiecej chętnych osób.

Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

Jeśli rzeczywiście jest dużo osób które mogą zagrać tylko w sobote to ok, DMW mogą być jednodniowe :wink: ja jestem za dwudniową zabawą 8) ale opcja Fisha tez mi sie podoba.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Ja jestem za opcją jednodniową:)

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Czyli wychodzi na to, że raczej jednodniowy będzie, ale piszcie wszyscy, żeby później nie było, bo telepatami nie jesteśmy i musimy poznać wszystko na piśmie :wink: .
Podstawówka też jest spoko, damy radę :D

Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kubi »

wg mnie jednodniówka

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

1-dniowy
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

1
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ