Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Panowie jak nie chcecie sie bawić wieczorem i drugiego dnia to nic was nie przymusza
Pomiechówek to specjalne miejsce i turnieje tam powinny być dwudniowe by miały swój niezapomniany klimat 
JaceK pisze:
Podobno niektórzy gracze WFB mają dziewczyny czy żony, czy cóś![]()
![]()
Ekhem?! co to jest dziewczyna?
A tak na serio, to jestem jutro umówiony z panią dyrektor szkoły na rozmowę i wypytam ją o wszystkie możliwe możliwości.
Niestety dopiero jutro ponieważ ostatnimi czasy umarł jej brat i była na urlopie przez to, więc nie miałem jak się z nią skontaktowac.
Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.
Moim zdaniem na 2 dniowy turniej przyjdzie mało drużyn. Ale może byście rozważyli opcję 2 turniejów jeden sobotę a drugi w niedzielę. Dalibyście szansę na uczestnictwo tym co nie dadzą rady przyjść na 2 dni, a wszyscy którzy chcą zostaną też na niedzielę.Zyraf pisze:Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.
Popieram bardzo dobry pomysłKubi pisze:Moim zdaniem na 2 dniowy turniej przyjdzie mało drużyn. Ale może byście rozważyli opcję 2 turniejów jeden sobotę a drugi w niedzielę. Dalibyście szansę na uczestnictwo tym co nie dadzą rady przyjść na 2 dni, a wszyscy którzy chcą zostaną też na niedzielę.Zyraf pisze:Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową.
Turniej 2 dniowy jest jak Master a tych wliczając ETC (dla 6 graczy z Wa-wy) to robi się tego dużo i robienie turnieju pod nazwą Mistrzostwa Warszawy na którym nie będzie wielu osób mija się z celem.
Zróbmy 2 lokale a ten Team co zdobędzie najwięcej pkt. z obu dni będzie Mistrzem Warszawy.
A ile razy widziales taki wymog na warszawskich lokalach?
Zrobcie po prostu jednodniowe mistrzostwa i tyle. W sierpniu i tak bedzie masa turniejow. 3 bitwy wystarcza.
Zrobcie po prostu jednodniowe mistrzostwa i tyle. W sierpniu i tak bedzie masa turniejow. 3 bitwy wystarcza.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
mistrzostwa zrobcie w sobote... 3 bitwy i odrazu wiadomo kto jest mistrzem
a w niedziele cos zupelnie innego singiel maly/duzy, parowka albo cos innego smiesznego)... i po problemie 
Opcja Fischa podoba mi się najbardziejFisch pisze: w sobotę pięcioosobową na 2350
w niedzielę dla wytrwałych trzyosobową na 2350
trening to trening
Zresztą nie zgadzam się z twierdzeniem Zyrafa "Razem z klubem i Stowarzyszeniem Bazyliszek jesteśmy za opcją dwudniową" bo Inkwizytor też jest w Bazyliszku i jest temu zdecydowanie przeciw. Napisz z imienia kto jest za i wtedy można podjąć merytoryczą dyskusję w gronie zainteresowym tym turniejem.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja chyba w ogole sie nie pojawie na DMW - kawalerski kumpla mi wypadl.
@Darek
Pisałem tak bo gdy temat był poruszany na forum SB to rozmowy były toczone w kontekście turnieju dwu dniowego i w zasadzie każdy kto się tam wtedy wypowiadał pisał o dwudniówce.
Ważne sprawy:
-Niestety (na 80%) nie dostaniemy hali o której pisałem w temacie, gdyż "zaczął się okres urlopowy", a "w sobotę i niedzielę to w ogóle nie, bo kto otworzy Wam szkołę" i w ogóle. Jeżeli jakaś woźna nie będzie mieć wtedy urlopu, albo uda się jej za "przypilnowanie szkoły" zapłacić to się turniej tam odbędzie.
-Podczas oczekiwania na odpowiedź pani dyrektor, poszedłem do mojego dobrego znajomego dyrektora szkoły podstawowej i na luzie mogę zorganizować tam(w szkole podstawowej) turniej - jednodniowy, lub dwudniowy w zależności od tego jaki chcemy.
Minusem tego turnieju jest to że sala jest dużo mniejsza i nie zmieści się tam tyle blatów, ale do dyspozycji mamy 2 korytarze, salę do korektywy i salę biologiczną, więc myślę, że ilość temów będzie możliwie podbna.
teraz pytanie do warszawskiech klubów i uczestników:
Jednodniowy tur, czy dwudniowy?
Nam to pipka, więc chcemy poznać wasze zdanie.
Niech możliwie wypowie się jak najwiecej chętnych osób.
Pisałem tak bo gdy temat był poruszany na forum SB to rozmowy były toczone w kontekście turnieju dwu dniowego i w zasadzie każdy kto się tam wtedy wypowiadał pisał o dwudniówce.
Ważne sprawy:
-Niestety (na 80%) nie dostaniemy hali o której pisałem w temacie, gdyż "zaczął się okres urlopowy", a "w sobotę i niedzielę to w ogóle nie, bo kto otworzy Wam szkołę" i w ogóle. Jeżeli jakaś woźna nie będzie mieć wtedy urlopu, albo uda się jej za "przypilnowanie szkoły" zapłacić to się turniej tam odbędzie.
-Podczas oczekiwania na odpowiedź pani dyrektor, poszedłem do mojego dobrego znajomego dyrektora szkoły podstawowej i na luzie mogę zorganizować tam(w szkole podstawowej) turniej - jednodniowy, lub dwudniowy w zależności od tego jaki chcemy.
Minusem tego turnieju jest to że sala jest dużo mniejsza i nie zmieści się tam tyle blatów, ale do dyspozycji mamy 2 korytarze, salę do korektywy i salę biologiczną, więc myślę, że ilość temów będzie możliwie podbna.
teraz pytanie do warszawskiech klubów i uczestników:
Jednodniowy tur, czy dwudniowy?
Nam to pipka, więc chcemy poznać wasze zdanie.
Niech możliwie wypowie się jak najwiecej chętnych osób.