Terminy, terminami- mnie potem nie ma
"M&M lecą w kostki 2" Wrocław 1.08.2010 ZMIANA TERMINU!!!
Re: "M&M lecą w kostki 2" Wrocław 31.07.2010 >>8 ed. 2350 pts<<
Każdemu nie dogodzę
mnie dopisz
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
olej WFB czas zacząć nowy etap w życiu
a tak na serio to nowa ed. już nie dużo odbiega od 40k więc... w następnej ed. 40k i WFB się spotkają, takie są me postrzeżenia
więc resumując nie sprzedawaj bo za kilka lat się przydadzą
a tak na serio to nowa ed. już nie dużo odbiega od 40k więc... w następnej ed. 40k i WFB się spotkają, takie są me postrzeżenia
więc resumując nie sprzedawaj bo za kilka lat się przydadzą
zapomnij- nie mam zamiaru sprzedawać żadnej ze swojej armiiMarcins pisze:jeżeli jakieś figurki byś chciał sprzedać ,to ja chętnieMorrok pisze:Ja kupiłem pół miesiąca temu orki na 1500 pts i chyba zmienię system
Spoko, spoko, jak wygramw końcu jakiegoś mastera to możeDmtrij pisze:Morrok, nie możesz nam tego zrobić...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
witam, cieszy zapowiedź wizyty Eerion'a może i Theo się kiedyś skusi
hmm.. a nie wiem czym wpaść a turniej tuż tuż...
1 opcja Demony, z chęcią przekonania się czy magia jest aż tak prze kozaczona, jednany anty magia to -2 to cast jakiegoś lora
2 opcja Bestie, z bestialsko porównywalnym planem co do 1 opcji ale zamiast klocków piechoty dużo minosków, z nie co lepszym anti magic 4lvl DS
3 opcja Wojownicy, dawno mini nie grałem, plan przekonania się czy mag 1 lvl z DS da radę, + 6 unitów w armii, 2 cory 2 spece 2 rary, przy okazji zobaczyć jak kawaleria jeździ w tej ed. no lord i BSB jest by nie było mię mało
może pomożecie ?
pozdrawiam
ps.: magia jest tak silna w tej de. że aż miałem dylemat moralny... grać na magii i pokazać że jestem słaby w wieże, czy być mocny w wieże i dawać tak mało anty magi ile się da, by nie karciło to mojej mentalności
hmm.. a nie wiem czym wpaść a turniej tuż tuż...
1 opcja Demony, z chęcią przekonania się czy magia jest aż tak prze kozaczona, jednany anty magia to -2 to cast jakiegoś lora
2 opcja Bestie, z bestialsko porównywalnym planem co do 1 opcji ale zamiast klocków piechoty dużo minosków, z nie co lepszym anti magic 4lvl DS
3 opcja Wojownicy, dawno mini nie grałem, plan przekonania się czy mag 1 lvl z DS da radę, + 6 unitów w armii, 2 cory 2 spece 2 rary, przy okazji zobaczyć jak kawaleria jeździ w tej ed. no lord i BSB jest by nie było mię mało
może pomożecie ?
pozdrawiam
ps.: magia jest tak silna w tej de. że aż miałem dylemat moralny... grać na magii i pokazać że jestem słaby w wieże, czy być mocny w wieże i dawać tak mało anty magi ile się da, by nie karciło to mojej mentalności
Wtedy do egzaminów ma daleko. Chyba najwięcej zależy od pożyczki armii. Bo ma zbyt mało, żeby grać na takie punkty i musiałby proxować naprawdę duuuuuuużo.witam, cieszy zapowiedź wizyty Eerion'a może i Theo się kiedyś skusi![]()
Ale to już z nim gadać trzeba