Asassello pisze:w sumie zabójstwo też może być dobre..
Akurat ten scenariusz jak żaden inny promuje gunline. Masz hydrę, treemana, abomkę, silnik, pegazistę, smoka -> 3 działa wygrywają w 1-2 turze.
Asassello pisze:w sumie zabójstwo też może być dobre..
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
po prostu stary jesteś i uczyć się już nie umiesz...Cauliflower pisze:Jezus Maria, ja nawet zasad tego turnieju nie rozumiem
Jakby ktoś mi pokemony tłumaczył....
Zmieńcie sobie nazwę na jeźdźcy geriatriiJak sobie pomysle, ze moge trafic na taka rozpe Andrzeja, ktora robi Ifkę tu, Ifke tam i zdejmuje mi cale regimenty wraz z herosami, to mi sie odechciewa. To bedzie prawdopodobnie powod, dla ktorego odpuszcze sobie te impreze
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Mi naprawde wiele do szczescia nie potrzeba - dajcie ograniczenia dla slonka i dwellersa, i bawmy sie w najlepsze.Jankiel pisze: Zmieńcie sobie nazwę na jeźdźcy geriatrii
Możliwe, że będzie ograniczenie do 12 pd na fazę, ale raczej nic ponadto
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
8 edycja - tak, wypaczenia - nie.Żaba pisze:Bless nie bądź miętką fają, po co komu ograniczeniatrzepnąłeś taki milusi felietonik o wyższości 8 ed to teraz w nią graj - któż jak nie Ty
i nie bój Żaby klocki piechoty rzondzom w 8 co zostało naukowo udowodnione
![]()
pozdro,
Ż.