Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

i liczba turnieji mordki w Polsce sie zwiekszy a Skavenblight bedzie dostawac masowo korespondencje z zaproszeniami aby zasedziowac na turnieju. :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

tak podejrzewasz?
hmmm... to ja moge zaczac!

w imieniu slaskiego klubu Vendetta pragniemy zaprosic Paniom Skavenblight do sedziowania na organizowanym przez nas w najblizszym czasie turnieju w mordke. Dokladny termin turnieju zostanie dostosowany do mozliwosci pojawienia sie Pani Skavenblight w naszych skromnych progach

(przepraszam, nie moglem sie powstrzymac;p)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Momento, wszak ona sobie jeszcze nie kupiła tego wdzianka...

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

To zrzutkę klubową zrobią. :wink:

Ps. Wiem, że był to komentarz wpisujący się w schemat "act like bloody idiots around them". :P

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Tomusieczek pisze:nno nie z jednego szamba w drugie teraz jestem warzywem
Biedaczysko.. :(

A wracając do tematu:
pewnie Skavenblight ma już zarezerwowany czas na sędziowanie na najbliższe 5 lat (wszystkie bilety wykupione)

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Wiemy, wiemy,
wszystkie bilety poza jednym sa u nas.
mozemy za odpowiednia kase sprzedac jeden ;)

Mam nadzieje,ze nie przeczyta powyzszych postow, bo to jawna dyskryminacja kobiet :P , nie mowiac o naigrywanie sie kosztem innych :P ;)

Te ubranko jest "smoke in" juz czuje sie winny :oops:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

zafael pisze:...
Mam nadzieje,ze nie przeczyta powyzszych postow, bo to jawna dyskryminacja kobiet :P.
...
"Women are not people, they are devices built by our Lord Jesus Christ for our entertainment. "
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

chyba zaczne lubic slowo "entertainment " , moze nawet wierzyc :P

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Piotr3K pisze:...A wracając do tematu:
...
No właśnie, zauważył ktoś ze poczynając od postu Pani Sędziny wątek główny poszedł w zapomnienie? ROTFL

BTW, ja se myślałem że na zachodzie Girlsy to 30-40% graczy, a tu masz.

Zresztą ciągnę OFFTOPIC jak reszta BloodyI... ee... no iecie.
Ale cóż robić, za niezwykłego obecnie się nie uważam.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

hehehehe ah te samce ^^

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kerim pisze:BTW, ja se myślałem że na zachodzie Girlsy to 30-40% graczy, a tu masz.
Żeby to chociaż 3% były ;) Z grających na turniejach battla to widziałem Yudokuno, kiedyś (ze 3 lata temu) w warszawskim środowisku pomagała w sędziowaniu Irma - i to tyle. W Trójmieście to mają fajnie - dwie sympatyczne dziewczyny przy kompie organizacyjnym na letnim masterze :)
Ale inni mają jeszcze gorzej - nie słyszałem o żadnej Polce grającej regularnie w wh40k, a na turnieju w Lublinie widziałem jedną dziewczynę. Dziewczynę Wosha, która (podobno, nie widziałem) rzucała dlań kośćmi. ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Przyjedź Tomash do Legionowa.
Jak z którąś z tamtejszych dziewczyn zremisujesz - duże piwo.
(Mi sie jeszcze nie udało - maks to 7-13)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Proponuje założyć temat: "Tylko dla kobiet", coby nasze perełki mogły tam sobie pisać (nie wiem o czym - pewnie o zakupach, ciuchach i kosmetykach ;) ale i tak bedzie miło).
A wtedy panowie, będziecie mogli ślinic się nad klawiaturami - bando szowinistów!! ;)

A co do 3miasta, to nasze panie nie tylko siedzą przy kompie organizacyjnym, ale również grają w battla ;)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

zafael:
jest nawet taka piosenka.. o pannie ktora bala sie wychodzic z domu bo 'seksistowskie psy atakuja spojrzeniami' - nie przesadzaj z poprawnoscia polityczna stary (; Pani Sedzia przezyje nasze prostackie poczucie humoru mysle;p

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jedy Knight pisze:Przyjedź Tomash do Legionowa.
Jak z którąś z tamtejszych dziewczyn zremisujesz - duże piwo.
(Mi sie jeszcze nie udało - maks to 7-13)
W Legionowie to nie ludzie, tylko jakieś battlowe robo-rzeźniki grają w Warhammera ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Nie bede sie wypowiadal na temat Legionowskich kobiet ...

Christos juz to widze:
umalowalam paznokcie goblinowi, bylam w sklepie z figurkami i kupilam, taki ladny rozowy kolor, pasuje mi do torebki ;)

oczywiscie co zlego to nie ja :)
One pewnie tez krzycza Waaaaaaaaagh!!!! ;)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Gdy moja dziewczyna po raz pierwszy wpadła do mnie na turniej uderzył ją... smród spoconych napaleńców turlających kostkami w ciasnym, niewietrzonym korytarzu na Narbutta :D
Teraz co najwyżej przychodzi po mnie po turnieju ;)

Kiedyś wygrałem z nią zakład i to, że będzie musiała ze mną zagrać w jakimś turnieju par. Ale dotąd nie odważyłem się na egzekucję wygranej :D

Generalnie kobiety lubiące grać w battla budzą u mnie zarówno podziw, jak i podejrzenia .. ;)

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Hehe wpadlem kiedys z 2ma kolezankami (2x2xinnymi) do barda.
1) wpadly po prezent dla kolegi amatora RPG i opowiedzialy o powietrzu stojacym od hormonow. I o przeszywajacych ja na wskros spojzeniach wyglodnialych samcow (to akutrat jedna, byla ta b. ladna ;) moja byla sie nie chwalac :P )
2)gi raz o smrodzie zatechlego potu, ze wszyscy sie patrzyli na nie jak na cos co nigdy tutaj sie nie zdaza. Mowi mi wiesz taki wzrok rozbierajacy ;)

Cos Kolata w tym jest :)
Od tego czasu wole jak dziewcze pojdzie obok do sklepu z bielizna, nie wchodzi do srodka, lub ze mna wogole tam nie chodzi.
Bo sie boja :roll:

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

"Zapach" potu to coś, co nadzwyczaj czesto pojawia się w relacjach pań, które miały okazję zawitać do przybytku wypełnionego samcami toczącymi zawzięte starcia. Ja to też słyszałem.
Na szczęscie w bibliotece jest dobra wentylacja i pani Kierownik Basia zaprasza nas na 12 maja (jak zresztą mam w opisie). :)

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Sugerujecie, że dziewczyn nie pociąga "zapach zwycięstwa"? :D

Zablokowany