No i to Sataniści - Rokita

A ja jako katolik świadomy wspieram ich, o ja głupi...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Heh, no z tego co zauważyłem to JKM w ostatnich wyborach parlamentarnych nie był w UPR. Startował z listy o dźwięcznej nazwie "Platforma Janusza Korwin-Mikke"Kolata UPR toz to nawet do sejmu nie wejdzie....
Swoją drogą uważam że Korwin Mikke to mitoman
Heh, i będziesz rozdawał figuki i farbki za darmoJedyną słuszna partią pewnie bedzie ta która kiedys ja załoze
To spowoduje reset ankiety. Już raz taką gafę strzelono, za czasów poprzedniego BP. Chcecie wszystko jeszcze raz klikać?Kołata pisze:Mam nadzieję, że do tego czasu opcja "UPR" pojawi się w ankiecie.
niezly przeskok - z UPR na lewiceKosa pisze:gdyby było UPR oddałbym głos w ankiecie na nich ale teraz na lewice, lubie dość kompetentne i reprezentatywne osoby, które mają jakąś tam indiwidualnosci są luzakami
Michaelius pisze:Haha pierwszy glos na PiSAle to dlatego ,ze jestem wkurzony na PO za to co wyprawiaja z Rokita, za to ze nie wystawili Pitery w wyborach w Warszawie i za totalny brak programu a przede wszystkich chcialbym uslyszec jasna deklaracje czy beda wspolpracowac z LiD czy nie.
Tu przyznam Tobie rację. Mimo iż za cholerę nie oddał bym głosu na lewicę to Borowskiego uważam za bardzo wporządku człowieka.trikk pisze:głosowałem na Borowskiego, bo jakoś wydaje mi sie rozsądny
Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej pariiP.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...
Zostaje jeszcze Anglia, Irlandia, Hiszpania i USA ;]...szczurek pisze:Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej pariiP.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...na naszej scenie politycznej .
Nie ma parii idealenej ,trzeba wybierac z tego co sie ma![]()
![]()
Jest taka partia/forum/klub. Nazywa się Forum Liberalneszczurek pisze:Wlasnie !!! Pisalem wczesniej ,ze brak stricte centrowej pariiP.S. Przydałaby się partia liberalna, zarówno ekonomicznie, jak i etycznie...na naszej scenie politycznej .
Nie ma parii idealenej ,trzeba wybierac z tego co sie ma![]()
![]()
Ktos mial swego czasu taki opis na gg : "Patriotyzm pragmatyczny ,kto wyjezdza ten ch.j"Zostaje jeszcze Anglia, Irlandia, Hiszpania i USA ;]...