Weryfikacja
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Weryfikacja
Bylo glosowane tak mniej wiecej trzy lata temu, a sluzyc mialy przeciwdzialaniu sztucznym miejscom na LL robionym przez kluby pod koniec ligi pod katem glosowania masterowego. Jednak w tym roku zostal przeglosowany nowy regulamin, w ktorym wskutek przeoczenia (nie tylko mojego kurde), tego fragmentu nie ma... Mi to rybka, czy to sie w regulaminie znajdzie, czy tez nie, ale napewno nikt nie bedzie zmienial obowiazujacego regulaminu wedlug widzimisie (chocby nawet wiekszej grupy osob), tzn. bez glosowania. Przeoczenie, czy nie, obecny regulamin jest obowiazujacy. Mozna postawic jakies formalne glosowanie w tej sprawie, ale dam szanse Ziemkowi sie w tym zakresie wykazac 

To że ja nie zrobiłem w tym sezonie żadnego lokala to już mam być wywalony ??!!??
My jak zaczynamy robić to niemal raz na miesiąc nam wychodził - bynajmniej tak było w zeszłym roku.
W tym roku jest problem z OSP, gdyż pierw remontowali salę, a teraz jest ch...jnia z właścicielem.
Dlatego czekam do stycznia/lutego z lokalami, gdyż wtedy będę już coś więcej wiedział.
Pozdro.
PS.
Poza tym Ziemko nie wymagaj czegoś jak tego nie ma w wymogach.
My jak zaczynamy robić to niemal raz na miesiąc nam wychodził - bynajmniej tak było w zeszłym roku.
W tym roku jest problem z OSP, gdyż pierw remontowali salę, a teraz jest ch...jnia z właścicielem.
Dlatego czekam do stycznia/lutego z lokalami, gdyż wtedy będę już coś więcej wiedział.
Pozdro.
PS.
Poza tym Ziemko nie wymagaj czegoś jak tego nie ma w wymogach.
Macie racje. Za rok pisze regulamin ja - rzeczy, ktore mi sie nie podobaja wyjebie, a jak ktos powie, ze cos bylo kiedys przeglosowane, pojdzie szybka odpowiedz - nie bylo tego w regulaminie.
Jednak wielka zenada...

Jednak wielka zenada...

Powołujesz się na rzeczy sprzed 3 lat, kto ma o tym wiedzieć? W międzyczasie uchwaliliście nowy regulamin, czyli stary (i stare głosowania do niego) nie obowiązują.a jak ktos powie, ze cos bylo kiedys przeglosowane
Trza było patrzeć nad czym głosujecie. A jak chcieliście sobie napisać nowy regulamin (gorszy od starego) i go wprowadzić, to Wasz problem. Mnie na LL wtedy nie było
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- swieta_barbara
- habydysz
Jankiel pisze:Powołujesz się na rzeczy sprzed 3 lat, kto ma o tym wiedzieć? W międzyczasie uchwaliliście nowy regulamin, czyli stary (i stare głosowania do niego) nie obowiązują.a jak ktos powie, ze cos bylo kiedys przeglosowane
Trza było patrzeć nad czym głosujecie. A jak chcieliście sobie napisać nowy regulamin (gorszy od starego) i go wprowadzić, to Wasz problem. Mnie na LL wtedy nie było

Odpowiem krotko - mam to juz w dupie.
Zmiescilem calego 

- swieta_barbara
- habydysz
Juz wiem, czemu pasiak tak sie za Toba ugania :]Ziemko pisze:Zmiescilem calego
Znakomicie! Tez zaczalem do tego dorastac!Ziemko pisze:Odpowiem krotko - mam to juz w dupie.
Ja nauczylem sie od Ciebie i innych.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie ma opcji Ziemko, to moja ostatnia kadencja tutaj. Niech ktos inny sie wkreca, wole ten czas spedzic w karczmie :]
No ba.swieta_barbara pisze:Juz wiem, czemu pasiak tak sie za Toba ugania :]Ziemko pisze:Zmiescilem calego
Trza cenić to co się ma

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned