Weryfikacja
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Weryfikacja
Po glosowaniu na wybor skladu na ETC proponuje zrobic weryfikacje listy ligowej (czy kazdy z klubow, ktorzy maja czlonka zorganizowali juz conajmniej 1 lokal w obecnym sezonie)
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko. To znaczy, ze to zrobisz? Czy, ze trzeba to zrobic?
skad ten pomysl z ewryfikacja?
I jak ktos nie zorganizowal 1 lokala w tym sezonie to jakie beda tego konsekwencje? i na jakiej podstawie?
W regulaminie nic nie znalazlem? ...
I jak ktos nie zorganizowal 1 lokala w tym sezonie to jakie beda tego konsekwencje? i na jakiej podstawie?
W regulaminie nic nie znalazlem? ...
Bylo juz dawno przeglosowane, ze trzeba zorganizowac 1 lokal na pol sezonu.
Tylko nikt do tej pory tego nie sprawdzal.
Jesli dany klub nie zorganizowal zadnego lokala w pol sezonu to jego reprezentant wypada z LL dopoki klub nie zorganizuje 3 lokali.
Tylko nikt do tej pory tego nie sprawdzal.
Jesli dany klub nie zorganizowal zadnego lokala w pol sezonu to jego reprezentant wypada z LL dopoki klub nie zorganizuje 3 lokali.
Po pierwsze, link or didn't happen 
Po drugie, to czemu nie ma tego w regulaminie LL?

Po drugie, to czemu nie ma tego w regulaminie LL?

Nie chce mi sie teraz szukac.
Nie mam pojecia czemu nie ma. Barbara ?
Nie mam pojecia czemu nie ma. Barbara ?
- swieta_barbara
- habydysz
Umywam rece. Ne wiem OCB.
IMO Ziemko coś sobie wymyśliłeś
przejrzałem wątki dotyczące tego sezonu ligowego i nic takiego nie znalazłem.

3 lokale w sezonie ( tak jak od kilku lat) z czego conajmniej jeden w polroczu.
Ale żeście sobie wymyślili... Kiedyś były określone wymogi, jakie powinien spełniać master i też zostało to olane
Najpierw wprowadźcie to do regulaminu, później możecie sobie weryfikować, czy każdy w kwartale zrobił co najmniej 3/4 turnieju
Najpierw wprowadźcie to do regulaminu, później możecie sobie weryfikować, czy każdy w kwartale zrobił co najmniej 3/4 turnieju
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Kurwa mac Barbara jak piszesz regulamin to pisz go porzadnie, bo zapominasz o "takich" malutkich sprawach, a potem slysze, ze sobie z kosmosu wymyslilem zasady...
- swieta_barbara
- habydysz
Sam mogles sprawdzic. Mi ta cala sprawa zreszta wisi, to glupi przepis.
Tobie wszystko wisi.
- swieta_barbara
- habydysz
No juz sie nie bulwersuj administratorze. IMO jest dobrze tak jak jest, niech sobie ludzie pobeda na tej ligowce, w sumie to co za roznica?
- swieta_barbara
- habydysz
Nie sadze, zeby bylo to mozliwe - wszystkie zmiany regulaminu sa poparte glosowaniami. Mozna postawic glosowanie na ten temat natomiast.
jesli to bylo przeglosowane wczesniej, to moim zdaniem powinno sie znalezc w regulaminie. inaczej robi sie troche dwuznacznie.