Galeria Sarloka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Tree Kin blog Sarloka
Łoł chyba już słynny kaloryfer likoana robi lepsze zdjęcia. Mimo to powodzenia;).
Przesadzasz mój drogiRilam pisze:Łoł chyba już słynny kaloryfer likoana robi lepsze zdjęcia. Mimo to powodzenia;).
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Nikt na tym forum nie robi gorszych zdjęć niż ja!!
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
byloby super ale juz mi sie skonczyly - zeszly na treemana i na przerabianie starych glade ridersow na wild ridersow
a teraz zdjecie rodzinne
a teraz zdjecie rodzinne
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, o 18:52 przez sarlok, łącznie zmieniany 1 raz.
Co ten trzeci z prawej ma na oczach? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Coz... na razie wygladaja jak ozywione kupy ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
I nie mowie tu tylko o kolorze - ale dlatego ze sa strasznie lejace... powinny miec ostre zgiecia, wystajace konary/kawalki kory lub cokolwiek.
Zobaczymy jak skonczysz malowanie i obwiesisz je mchem czy cos.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
I nie mowie tu tylko o kolorze - ale dlatego ze sa strasznie lejace... powinny miec ostre zgiecia, wystajace konary/kawalki kory lub cokolwiek.
Zobaczymy jak skonczysz malowanie i obwiesisz je mchem czy cos.
Myślę, że było cię stać na więcej trochę słabo wyszły co racja to racja. Za szybko je lepiłeś trzeba było posiedzieć 1 dzień nad modelem i go "dopieścić" ew. ściągnąć jakieś bitzy albo samemu porobić gałęzie.
W ciągu jednego dnia zrobiłeś 6 tree kinów ... Niestety, ale z tym hobby jest troszkę jak z seksem... szybko skończyć, nie znaczy zrobić coś dobrze. Moja rada taka - zmyj farbę i podrasuj te ulepki, bo na razie wyglądają jak radosna twórczość 10 letniej córki sąsiadów. No offence, ale naprawdę przyłóż się
.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
jeszcze przed nimi sporo poprawek ale z grubsza zrobilem to co chcialem. niestety zdjecia wyszly bardzo przeswietlone w rzeczywistosci nie byl uzyty kolor zolty tylko jasnobrazowy.
Ostatnio zmieniony 2 cze 2011, o 18:54 przez sarlok, łącznie zmieniany 1 raz.
A wrażenia niezapomniane
.Popracuj jeszcze nad tym projektem, gałęzie, sęki, faktura kory tego wszystkiego tu brakuje.Gdyby nie ta zielona gąbeczka trudno byłoby w ogóle wyczuć o co w tym wszystkim chodzi.Odnoszę wrażenie że głównym celem tej pracy było zaoszczędzenie kasy, motywacja dobra jak każda inna ale jak mało środków to trzeba włożyć więcej pracy.Na szybko to można co najwyżej jajko na miękko ugotować.
Na jednym ze zdjęć zauważyłem Pierworodnych z Chronopi to Twoja robota?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Na jednym ze zdjęć zauważyłem Pierworodnych z Chronopi to Twoja robota?