Galeria Sarloka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Sarloka
Witam - postanowilem wykonac metoda domowa odzial 6 tree kinow
Na razie zaczalem pierwszego i postanowilem ze postepami bede sie chwalil tutaj
na poczatek zdjecie szkieletu i drugie dla skali
Na razie zaczalem pierwszego i postanowilem ze postepami bede sie chwalil tutaj
na poczatek zdjecie szkieletu i drugie dla skali
Ostatnio zmieniony 7 cze 2011, o 20:55 przez sarlok, łącznie zmieniany 2 razy.
o chopie aparat to masz jak moja babcia, no a tak poza tym to z tego co zdołałem zobaczyć to dziwną gębę ma ten koleś
Po pierwsze nie widać zdjęć, po drugie ty dziennie robisz 3 treekiny? Ja nawet jednego jak bym się spiął prawdopodobnie bym nie skończył.
Edit: już widzę net mi świruje....
Więc trochę słabo, przysiedź trochę przy jednej figurce postaraj się zrobić bardziej "drewnianą fakturę" popracuj też nad "twarzą", no i fajnie urozmaiciło by te figurki jakieś dodatki chociażby gałęzie, liście, dziuple...
Edit: już widzę net mi świruje....
Więc trochę słabo, przysiedź trochę przy jednej figurce postaraj się zrobić bardziej "drewnianą fakturę" popracuj też nad "twarzą", no i fajnie urozmaiciło by te figurki jakieś dodatki chociażby gałęzie, liście, dziuple...
Skoro to dopiero wypełniacz masy to nie lepiej było by jakąś tańszą masą to wypelnic? Może jakiś muliput albo poxilina a dopiero na wieszchu przejechać GS-em
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
to jest robione z gs tej firmy
http://wamod.prv.pl/oferta.htm
kosztuje 12 zł i na ta trojke zuzylem polowe. ta kora ktora juz jest zostanie w wersji finalnej, w realu wyglada lepiej niz na zdjeciach - nie mam dobrego aparatu musze robic telefonem
http://wamod.prv.pl/oferta.htm
kosztuje 12 zł i na ta trojke zuzylem polowe. ta kora ktora juz jest zostanie w wersji finalnej, w realu wyglada lepiej niz na zdjeciach - nie mam dobrego aparatu musze robic telefonem
Kubon ma racje stosuj coś tańszego jako wypełnienie bo szkoda gs...
Poza tym trochę bym się kłócił co do plasteliny i gs bo gdyby tak było to ludzie lepili by z plasteliny, a gs nie dość, że twardnieje to jeszcze inaczej się zachowuje.
Poza tym trochę bym się kłócił co do plasteliny i gs bo gdyby tak było to ludzie lepili by z plasteliny, a gs nie dość, że twardnieje to jeszcze inaczej się zachowuje.
- Kedziorson
- Masakrator
ja bym lepszych nie polepił ale wyglądają jak ze scooby-doo
Podziwiam Twój zapał i chęć robienia tych patyczaków ale narazie wyglądają hmmm
'groteskowo' Zapodaj fotki jak skonczysz z dodatkami u nich
pzdr!
'groteskowo' Zapodaj fotki jak skonczysz z dodatkami u nich
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
To dobra cecha, ja tam też się staram ale w trakcie robienia 1 rzeczy chce mi się robić 5 innych... xD:P