Rebelia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Stranger_XP
- Plewa
Lol... Co to w ogóle za temat do dyskusji?
PS: Miejscami odczuwam wrogość innych wobec nowych forumowiczów, np.
"(...) Stranger - wy w ogole wiecie co to sa gry bitewne ?? Czy pomyliliscie fora ?? To nie jest forum "Dzieci z problemami" (...)"
(notabene miałem tam chyba jeden krótki komentarz)
PS: Miejscami odczuwam wrogość innych wobec nowych forumowiczów, np.
"(...) Stranger - wy w ogole wiecie co to sa gry bitewne ?? Czy pomyliliscie fora ?? To nie jest forum "Dzieci z problemami" (...)"
(notabene miałem tam chyba jeden krótki komentarz)
Gdzie kogoś obraziłem?? Panie fanatyk, dobrze, że pan już nie jest modem, bo po pierwsze:Fanatyk pisze:Chędożę, mówię prawdę.
Społeczeństwo battlowe, bo takie przeważa na tym forum, to zazwyczaj ludzie inteligentni i wyczuleni na głupotę. Wy, a raczej ty i twoje tysiąc kont prezentujecie to czego my nie lubimy - absolutny brak szacunku dla starszych użytkowników forum a także dla samego forum.
Jeżeli uważasz że ci się tu nie podoba, jest taka funkcja log out. Zrób to i spadaj. Albo nam nie zawracaj dupy i nie obrażaj ludzi. Bo już ode mnie masz w pysk za porównania modów do Stalina i Hitlera - bo niektórzy z nich są moimi kolegami i sobie na to nigdy nie zasłużyli, poza tym sam tu modem przez krótki czas byłem.
Jesteś hopkiem i nie bójmy się tego, wynika to z Twoich postów. Nie dajesz nam żyć, psujesz i spamujesz forum a "rebelia" skończy się banem na IP. Nie dlatego, że mówisz to co sądzisz - tylko że zamiast pójść na dialog i porozmawiać z nami spokojnie to się obrażasz, tworzysz rebelię i nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przegrasz bitwę i pogrążysz się w gównie. A z tego gówna wyjściem będzie albo log out albo ban.
Pogratuluj sobie poziomu, skoro nie rozumiesz naszych argumentów. Ja spokojnie usiadłem i, pomimo ogromnej ilości ciekawszych rzeczy, napisałem ci o co nam chodzi. Może by tak porozmawiać i się uspokoić?
BTW. Język polski jest obowiązującym na BP tak jak angielski (większość zna). I obowiązuje przestrzeganie PODSTAWOWYCH zasad.
Wsjo.
P
- nie nadaje się pan do tego
- jeżeli część adminów/modów miała w sygnaturkach zoomo, to już dość niedaleko do reżimu a to do Adolfa i Stalina
-teraz to ty mnie obraziłeś
-
to chyba groźba? a to już podchodzi pod paragrafmasz w pysk za porównania
-a poza tym masz kiepski avatar ( to tak na marginesie )
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
nie ma to jak czytac jak dziecko neostrady rzuca się o wszystko Może mu dajcie mu range w stylu "children of neostrada" i wydzielcie temat, w którym by mógł pisac te swoje gupoty i pretensje.Będzie przynajmniej gdzie sobie humor poprawic. Może to dziwne, ale czytanie takich idiotyzmów mnie odstresowuje i pozytywnie nastraja
-
- Kretozord
"child of neostrada" sorry zboczenie takie
fakt temat jest jednym z zabawniejszych
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
sory nigdy nie byłem orłem z angielskiego, a po całym dniu na uczelni to już zupelniekurka_z_podworka pisze:"child of neostrada" sorry zboczenie takie
A to mnie akurat zabolało, bo ja myślałem, że każdy użytkownik BP modli się do mojej podobizny co wieczór.D-Wens pisze:...admini i modowie to nie moi bogowie
A licky boom boom down!!!
Dziwi mnie to, że admin/i pozwalają na zakładanie tematów które nic nie wnoszą a są typową spamerownią
Może się mylę ale na forach na których jestem zarejestrowany nie ma gadania z takimi osobami. Nie podoba się to "NARA" są zasady i albo sie dostosujesz albo z żegnaj. Tematy są zamykane i ten właśnie powinien zostać zamknięty.
Może się mylę ale na forach na których jestem zarejestrowany nie ma gadania z takimi osobami. Nie podoba się to "NARA" są zasady i albo sie dostosujesz albo z żegnaj. Tematy są zamykane i ten właśnie powinien zostać zamknięty.
Nie jestem Bogiem ?? Ejjjj no jak to......... Niemozliwe
Stranger - po najezdzie tego forum przez zorganizowana bande neodzieci , nie dziw sie , ze ludzie tutaj sa wrogo nastawieni do nowych uzytkownikow - jesli bedziesz sie sensownie wypowiadal gwarantuje Ci , ze ta jak ja nazwales "wrogosc" minie... ( chyba , ze bedziesz trzymal sie z D-wensem i osobnikami jego pokroju)
P.S. Tak obrazki ZOMO w podpisach wszystko wyjasniaja.... Chlopaki genialny D-wens odkryl nasze tajmne sympatie... To teraz mozna juz otwarcie mowic KOMUNU WROC ;D
Stranger - po najezdzie tego forum przez zorganizowana bande neodzieci , nie dziw sie , ze ludzie tutaj sa wrogo nastawieni do nowych uzytkownikow - jesli bedziesz sie sensownie wypowiadal gwarantuje Ci , ze ta jak ja nazwales "wrogosc" minie... ( chyba , ze bedziesz trzymal sie z D-wensem i osobnikami jego pokroju)
P.S. Tak obrazki ZOMO w podpisach wszystko wyjasniaja.... Chlopaki genialny D-wens odkryl nasze tajmne sympatie... To teraz mozna juz otwarcie mowic KOMUNU WROC ;D
Trzepanie gruchy do awatara też się liczy? To dopisz i mnieb_sk pisze:A to mnie akurat zabolało, bo ja myślałem, że każdy użytkownik BP modli się do mojej podobizny co wieczór.
A teraz poważnie.
D-Wens. Jeśli chodzi o zasady korzystania z forum, to zasadniczo wszystko Ci bardzo ładnie wyłożył Fanatyk. Jego stanowisko jest moim stanowiskiem - i myślę, że podobnie myśli reszta modów i adminów.
Jeśli zaś chodzi o sprawę bana, to już takowego miałeś założonego tydzień temu. Twoja mailowa reakcja sprawiała wrażenie pisanej przez człowieka myślącego i w porządku, poza tym nie podpadłeś aż tak jak Spuścizna i Tomusieczek (którym dziś bana zdjąłem - zobaczymy jak się dalej potoczy temat), więc znowu odezwało się moje miękkie serce i zdjąłem bana. Wyrażając w mailu nadzieję, że nie będę tego żałował.
Otóż, D-Wens, zawiodłeś mnie. Żałuję, że zdjąłem Ci bana.
Przepraszam za decyzję o zdjęciu wszystkich userów BP, którzy mieli okazję czytać ten temat - a Bartka przepraszam w dwójnasób, bo on nawet musiał to przeczytać, jako że moderuje to podforum.
Obiecuję naprawić swój błąd. Do czwartkowego południa - za 12 godzin i 10 minut - otrzymasz bana na czas nieokreślony. Masz więc parę godzin ostatniej szansy. Nie podpowiadam, jak możesz albo powinieneś je wykorzystać, bo sam doskonale powinieneś wiedzieć co i jak.
Myślę, że dobrym pomysłem będzie również w czwartkowe południe zamknięcie tego tematu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Tiger Brown
- Kradziej
Oh, tylko nie zamknięty! Ja się bawię całkiem nieźle. Zarówno rozbrajającą akcją D-Wensa, jak i śmiertelnie poważną reakcją niektórych forumowiczów. Kontynuujcie proszę. (Hmmm, gdzieś tu miałem popcorn...)
Jeżeli zamierzasz mnie zbanować t obardzo proszę, ale za takie odzywki myślę ktoś też powinien polecieć. No ale jeżeli tego nie widzicie ( wszyscy po mnie jeżdżą i klną i wogóle ) a ja im na to odpowiadam inteligentą i wyważoną polemiką i to ja mam wylecieć to ciekawe macie zasady... W takim razie żegnam, nie zamierzam błagać o zdjęcie bana bo i tak następnie jakiś ktoś pokroju fanatyka mi pojedzie, ja mu odpowiem grzecznie i mnie znowu wywalicie, to nie ma sensu.Fanatyk pisze:Ja już z tym kretynem gadać nie mam sił, niech go ktoś wypieprzy stąd.
Przynajmniej na tyle się zdałem że wyprowadziłem cię z błęduA to mnie akurat zabolało, bo ja myślałem, że każdy użytkownik BP modli się do mojej podobizny co wieczór. Very Happy
Powodzenia w prowadzeniu tego forum, ale mam nadzieję że moje odejście zmieni przynajmniej trochę podejście do równości na forum.
Niczym nie ograniczony spam!!!
REBELIA
REBELIA
To nie kwestia równości, to kwestia faktów. Zarejestrowałeś się jakiś tydzień temu, i masz już prawie 70 postów, w wiekszości głupich, nic nie wnoszących do niczego, ewentualnie wkurzających, że aż boli. Na tym forum jest zarejestrowanych kilkaset osób, każdy był kiedys nowy, a problemy jak dotąd były tylko z toba i twoimi kolesiami. Pomyśl zatem, po której stronie tkwi problem...
nie zawsze bedziesz forumowym czarnuchem i to sie nie zmieni nie ma rownosciPowodzenia w prowadzeniu tego forum, ale mam nadzieję że moje odejście zmieni przynajmniej trochę podejście do równości na forum.
i twoje posty nie byly ani inteligentne ani wywazone... ublizanie innym (vide koncowka pierwzego posta w tym topicu czy tez bani) i narzucanie swojej osoby (w kilku tematach) przeciez do tego nie naleza...
Tak Twoja osoba bedzie zapamietana - bojowniku o wolnosc i niepodleglosc :D:D:D Znajdz sobie inne forum dziecko i tam sobie popisz...
- Stranger_XP
- Plewa
Tak, coś w tym jest.Tiger Brown pisze:Oh, tylko nie zamknięty! Ja się bawię całkiem nieźle. Zarówno rozbrajającą akcją D-Wensa, jak i śmiertelnie poważną reakcją niektórych forumowiczów. Kontynuujcie proszę. (Hmmm, gdzieś tu miałem popcorn...)
W tym miejscu wyjątkowo zostawię posta z tym obrazkiem (no chyba, że Fanatyk poprosi o usunięcie), jako przykład i wzór dwensowej "inteligentnej i wyważonej polemiki".
Ban założony zgodnie z obietnicą.
A na deser dla rozluźnienia atmosfery:
Ban założony zgodnie z obietnicą.
A na deser dla rozluźnienia atmosfery:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny