Rebelia

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Rebelia

Post autor: D-Wens »

Tak więc nadzszedł czas kiedy trzeba powiedzieć dość moderatorom.
Dość zakazom, dość uciskowi. To jest ten dzień. Zakładam stowarzyszenie rebelia, które ma za zadanie zwalczanie nieograniczonej władzy moderatorów i adminów, ktorzy nadużywają swojej władzy w celu zniszczenia takich biednych osób jak ja, Spuścizna, Tomusiczek, Arteks Workshop i Stranger Xp
Nie poddamy się!. Pokażmy się ilu nas jest! Otwieram listę chętnych do wstąpienia do rebelii.

@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 22:16 przez D-Wens, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

To aż tyle kont założyłeś? :lol:

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

na razie to tu jest REBEILA
to w zasadzie chyba kwintesencja tego buntu
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Nas jest wielu! Niektórzy działają w podziemiu, ale niedługo wyjdą na powierzchnie! I wtedy ukorzycie się przed mocą D-Wensa I Mądrego

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

D-Wens Ty załóż klan Maciusiów z klanu albo się lecz :) no kolejny Jasiu_smietana

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

...czy jest na sali Admin?

kurka_z_podworka
Kretozord

Ja cię pędzę! Nauczyli się poprawiać nazwę tematu :P

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Literówka nic więcej, a po co admin? nie potraficie odpowiedzieć na trudne pytania tylko zamykacie nam usta banem tak? no to gratuluje poziomu

kurka_z_podworka
Kretozord

Jej zawsze myślałem że to ja przechodziłem silny bunt młodzieńczy :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Banem? Sądzisz że ban to jedyne i najgorsze, co Cię może spotkać? Naiwny! :twisted:

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Człowieku, zarejestrowałeś się na tym forum, żeby robić zamieszanie? Uspokój się i trochę pokory.
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Najgorsze co go może spotkać to usunięcie licznika postów i przyznanie stałej rangi, to by załatwiło sprawę

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

D-Wens pisze:Tak więc nadzszedł czas kiedy trzeba powiedzieć dość moderatorom.
Dość zakazom, dość uciskowi. To jest ten dzień. Zakładam stowarzyszenie rebelia, które ma za zadanie zwalczanie nieograniczonej władzy moderatorów i adminów, ktorzy nadużywają swojej władzy w celu zniszczenia takich biednych osób jak ja, Spuścizna, Tomusiczek, Arteks Workshop i Stranger Xp
Nie poddamy się!. Pokażmy się ilu nas jest! Otwieram listę chętnych do wstąpienia do rebelii.

@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Każdy przypadek był uzasadniony... a wogóle Stranger Xp to przecież nic nie zrobił i nic nie dostał od (adma albo moda albo czegos nie wiem)

Otrzeżenia były wysyłane, w przypadku Artka poprawił się bo juz nie jest "nekrofilem galeri" a widze że Ty znowu coś zaczynasz ;)

A to całe "niszczenie ludzi" to po prostu prośba do dostosowania się do regulaminu forum więc masz śmieszne argumenty...

Pozdro!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

D-Wens pisze:...@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Widać, że mnie nie znasz jak strzelasz takimi tekstami. Ja tam zamykać jak na razie wcale nie chciałem, ale po takim tekście to mnie coś kusi, bo w końcu być jak Stalin to nie byle co. To prawie jak być jak John Malkovich.
A tak na serio to jak dojdę do wniosku, że spamowanie przekracza pewne granice to zamknę i tyle.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Ja też chciałem się dostostować, ale kiedy taki bania zostaje modem i jedzie mnie na gg ( skąd on ma moje gg to nie wiem ) i jeszcze wszyscy się śmieją i wyzywają od debili to chyba czas na bunt prawda?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

CZEMU WY SIE ZNIZACIE DO ICH POZIOMU ?? PRZECIEZ Z DZIECMI NIE MA CO ROZMAWIAC , TE CHORE POKOLENIE NEODZIECI TRZEBA BANOWAC I TYLE...

P.S. JAKIS ADMIN NIECH COS Z NIMI ZROBI WRESZCIE RAZ NA ZAWSZE...

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

b_sk pisze:
D-Wens pisze:...@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Widać, że mnie nie znasz jak strzelasz takimi tekstami. Ja tam zamykać jak na razie wcale nie chciałem, ale po takim tekście to mnie coś kusi, bo w końcu być jak Stalin to nie byle co. To prawie jak być jak John Malkovich.
A tak na serio to jak dojdę do wniosku, że spamowanie przekracza pewne granice to zamknę i tyle.
jak mozesz to podziel temat i daj jego czastke na zasady... tez chce byc jak stalin 8) 8) :wink:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

D-Wens pisze:@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Altdorf ??

Ban to najłagodniejsze co może cię spotkać. Niktórzy lubią się bawić w średniowieczne tortury - łamanie kołem, przypalanie żelazem. Może chcesz się dołączyć w roli ... ofiary ??

Dajcie mi tych miśków - moja mroczna strona domaga się krwi :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Chędożę, mówię prawdę.

Społeczeństwo battlowe, bo takie przeważa na tym forum, to zazwyczaj ludzie inteligentni i wyczuleni na głupotę. Wy, a raczej ty i twoje tysiąc kont prezentujecie to czego my nie lubimy - absolutny brak szacunku dla starszych użytkowników forum a także dla samego forum.

Jeżeli uważasz że ci się tu nie podoba, jest taka funkcja log out. Zrób to i spadaj. Albo nam nie zawracaj dupy i nie obrażaj ludzi. Bo już ode mnie masz w pysk za porównania modów do Stalina i Hitlera - bo niektórzy z nich są moimi kolegami i sobie na to nigdy nie zasłużyli, poza tym sam tu modem przez krótki czas byłem.

Jesteś hopkiem i nie bójmy się tego, wynika to z Twoich postów. Nie dajesz nam żyć, psujesz i spamujesz forum a "rebelia" skończy się banem na IP. Nie dlatego, że mówisz to co sądzisz - tylko że zamiast pójść na dialog i porozmawiać z nami spokojnie to się obrażasz, tworzysz rebelię i nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przegrasz bitwę i pogrążysz się w gównie. A z tego gówna wyjściem będzie albo log out albo ban.

Pogratuluj sobie poziomu, skoro nie rozumiesz naszych argumentów. Ja spokojnie usiadłem i, pomimo ogromnej ilości ciekawszych rzeczy, napisałem ci o co nam chodzi. Może by tak porozmawiać i się uspokoić?

BTW. Język polski jest obowiązującym na BP tak jak angielski (większość zna). I obowiązuje przestrzeganie PODSTAWOWYCH zasad.

Wsjo.

P

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Shino pisze:
b_sk pisze:
jak mozesz to podziel temat i daj jego czastke na zasady... tez chce byc jak stalin 8) 8) :wink:
I kto tu spamuje? :roll: :roll: :roll:

Zablokowany