Rebelia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rebelia
Tak więc nadzszedł czas kiedy trzeba powiedzieć dość moderatorom.
Dość zakazom, dość uciskowi. To jest ten dzień. Zakładam stowarzyszenie rebelia, które ma za zadanie zwalczanie nieograniczonej władzy moderatorów i adminów, ktorzy nadużywają swojej władzy w celu zniszczenia takich biednych osób jak ja, Spuścizna, Tomusiczek, Arteks Workshop i Stranger Xp
Nie poddamy się!. Pokażmy się ilu nas jest! Otwieram listę chętnych do wstąpienia do rebelii.
@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Dość zakazom, dość uciskowi. To jest ten dzień. Zakładam stowarzyszenie rebelia, które ma za zadanie zwalczanie nieograniczonej władzy moderatorów i adminów, ktorzy nadużywają swojej władzy w celu zniszczenia takich biednych osób jak ja, Spuścizna, Tomusiczek, Arteks Workshop i Stranger Xp
Nie poddamy się!. Pokażmy się ilu nas jest! Otwieram listę chętnych do wstąpienia do rebelii.
@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 22:16 przez D-Wens, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
na razie to tu jest REBEILA
to w zasadzie chyba kwintesencja tego buntu
to w zasadzie chyba kwintesencja tego buntu
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
Ja cię pędzę! Nauczyli się poprawiać nazwę tematu 

-
- Kretozord
Jej zawsze myślałem że to ja przechodziłem silny bunt młodzieńczy 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Człowieku, zarejestrowałeś się na tym forum, żeby robić zamieszanie? Uspokój się i trochę pokory.
-
- Kretozord
Najgorsze co go może spotkać to usunięcie licznika postów i przyznanie stałej rangi, to by załatwiło sprawę
Każdy przypadek był uzasadniony... a wogóle Stranger Xp to przecież nic nie zrobił i nic nie dostał od (adma albo moda albo czegos nie wiem)D-Wens pisze:Tak więc nadzszedł czas kiedy trzeba powiedzieć dość moderatorom.
Otrzeżenia były wysyłane, w przypadku Artka poprawił się bo juz nie jest "nekrofilem galeri" a widze że Ty znowu coś zaczynasz

A to całe "niszczenie ludzi" to po prostu prośba do dostosowania się do regulaminu forum więc masz śmieszne argumenty...
Pozdro!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Widać, że mnie nie znasz jak strzelasz takimi tekstami. Ja tam zamykać jak na razie wcale nie chciałem, ale po takim tekście to mnie coś kusi, bo w końcu być jak Stalin to nie byle co. To prawie jak być jak John Malkovich.D-Wens pisze:...@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
A tak na serio to jak dojdę do wniosku, że spamowanie przekracza pewne granice to zamknę i tyle.
A licky boom boom down!!!
CZEMU WY SIE ZNIZACIE DO ICH POZIOMU ?? PRZECIEZ Z DZIECMI NIE MA CO ROZMAWIAC , TE CHORE POKOLENIE NEODZIECI TRZEBA BANOWAC I TYLE...
P.S. JAKIS ADMIN NIECH COS Z NIMI ZROBI WRESZCIE RAZ NA ZAWSZE...
P.S. JAKIS ADMIN NIECH COS Z NIMI ZROBI WRESZCIE RAZ NA ZAWSZE...
jak mozesz to podziel temat i daj jego czastke na zasady... tez chce byc jak stalinb_sk pisze:Widać, że mnie nie znasz jak strzelasz takimi tekstami. Ja tam zamykać jak na razie wcale nie chciałem, ale po takim tekście to mnie coś kusi, bo w końcu być jak Stalin to nie byle co. To prawie jak być jak John Malkovich.D-Wens pisze:...@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
A tak na serio to jak dojdę do wniosku, że spamowanie przekracza pewne granice to zamknę i tyle.

Altdorf ??D-Wens pisze:@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
Ban to najłagodniejsze co może cię spotkać. Niktórzy lubią się bawić w średniowieczne tortury - łamanie kołem, przypalanie żelazem. Może chcesz się dołączyć w roli ... ofiary ??
Dajcie mi tych miśków - moja mroczna strona domaga się krwi

Chędożę, mówię prawdę.
Społeczeństwo battlowe, bo takie przeważa na tym forum, to zazwyczaj ludzie inteligentni i wyczuleni na głupotę. Wy, a raczej ty i twoje tysiąc kont prezentujecie to czego my nie lubimy - absolutny brak szacunku dla starszych użytkowników forum a także dla samego forum.
Jeżeli uważasz że ci się tu nie podoba, jest taka funkcja log out. Zrób to i spadaj. Albo nam nie zawracaj dupy i nie obrażaj ludzi. Bo już ode mnie masz w pysk za porównania modów do Stalina i Hitlera - bo niektórzy z nich są moimi kolegami i sobie na to nigdy nie zasłużyli, poza tym sam tu modem przez krótki czas byłem.
Jesteś hopkiem i nie bójmy się tego, wynika to z Twoich postów. Nie dajesz nam żyć, psujesz i spamujesz forum a "rebelia" skończy się banem na IP. Nie dlatego, że mówisz to co sądzisz - tylko że zamiast pójść na dialog i porozmawiać z nami spokojnie to się obrażasz, tworzysz rebelię i nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przegrasz bitwę i pogrążysz się w gównie. A z tego gówna wyjściem będzie albo log out albo ban.
Pogratuluj sobie poziomu, skoro nie rozumiesz naszych argumentów. Ja spokojnie usiadłem i, pomimo ogromnej ilości ciekawszych rzeczy, napisałem ci o co nam chodzi. Może by tak porozmawiać i się uspokoić?
BTW. Język polski jest obowiązującym na BP tak jak angielski (większość zna). I obowiązuje przestrzeganie PODSTAWOWYCH zasad.
Wsjo.
P
Społeczeństwo battlowe, bo takie przeważa na tym forum, to zazwyczaj ludzie inteligentni i wyczuleni na głupotę. Wy, a raczej ty i twoje tysiąc kont prezentujecie to czego my nie lubimy - absolutny brak szacunku dla starszych użytkowników forum a także dla samego forum.
Jeżeli uważasz że ci się tu nie podoba, jest taka funkcja log out. Zrób to i spadaj. Albo nam nie zawracaj dupy i nie obrażaj ludzi. Bo już ode mnie masz w pysk za porównania modów do Stalina i Hitlera - bo niektórzy z nich są moimi kolegami i sobie na to nigdy nie zasłużyli, poza tym sam tu modem przez krótki czas byłem.
Jesteś hopkiem i nie bójmy się tego, wynika to z Twoich postów. Nie dajesz nam żyć, psujesz i spamujesz forum a "rebelia" skończy się banem na IP. Nie dlatego, że mówisz to co sądzisz - tylko że zamiast pójść na dialog i porozmawiać z nami spokojnie to się obrażasz, tworzysz rebelię i nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przegrasz bitwę i pogrążysz się w gównie. A z tego gówna wyjściem będzie albo log out albo ban.
Pogratuluj sobie poziomu, skoro nie rozumiesz naszych argumentów. Ja spokojnie usiadłem i, pomimo ogromnej ilości ciekawszych rzeczy, napisałem ci o co nam chodzi. Może by tak porozmawiać i się uspokoić?
BTW. Język polski jest obowiązującym na BP tak jak angielski (większość zna). I obowiązuje przestrzeganie PODSTAWOWYCH zasad.
Wsjo.
P
I kto tu spamuje?Shino pisze:jak mozesz to podziel temat i daj jego czastke na zasady... tez chce byc jak stalinb_sk pisze:Widać, że mnie nie znasz jak strzelasz takimi tekstami. Ja tam zamykać jak na razie wcale nie chciałem, ale po takim tekście to mnie coś kusi, bo w końcu być jak Stalin to nie byle co. To prawie jak być jak John Malkovich.D-Wens pisze:...@ do modów: jeżeli nie chcecie być niczym stalin i aldolf to nie zamykajcie tego tematu, bo wolność zawsze zwycięży!
A tak na serio to jak dojdę do wniosku, że spamowanie przekracza pewne granice to zamknę i tyle.![]()
![]()