DE Euro Draft 5

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: DE Euro Draft 5

Post autor: GarG »

Czyli schemat standardu zachowany ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Pedros
Oszukista

Post autor: Pedros »

No, mam też witchki zamiast black gwardii, ale to kosmetyczna różnica.

Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

Post autor: Raamiel »

Jedno generalne pytanie - dlaczego nikt duże czarce nie daje Pożeracza Życia (proszę nie śmiać się z polskiej nazwy :)), w sumie patrząc na limit 600 na 2400 powinna się zmieścić a zasięg 30 cali jest wystarczający... czyżby Wam się nie sprawdzał ten przedmiot ?
Ostatnio zmieniony 21 lut 2011, o 12:00 przez Raamiel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

a gdzie sugerował byś go wsadzić ? pamiętajmy że na lordów mamy max 600 pkt :)

pzdr,
Ż.

Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

Na dużej magiczce,tak czy owak Lord biega na obecnym Euro na steedzie wiec punkty się znajdą bardzie martwi mi LOS magiczki która musi sie kitrać żeby jej nie ubili....

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

jeśli lubicie grać bez scrola to pewnie się zmieści :P

Ż.

Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

Nie pytałem o możliwość upchnięcia a u Wasze doświadczenia w użyteczności, jak by nie było obecnie na dużej czarce króluje Shadow a HEX-y nie wymagają LOS. Co do DS, nadal jest niezbędny ale chyba przegrywam z Tomem Furiona i chęcią posiadania brzytwy na 100% :D
A tak z innej beczki czy czesto gracie tylko na jednej dużej czarce ?

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ż-35
scroll masz na dużej? a co na małej? 1+dd/+1pd?
ja bym brał duza sztylet,+1dd, mała scroll.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Na bazylu mialem lifetakera na duzej i bardzo fajnie boostowal strzelanie. Rzadko musze nia maszerowac, wiec sie sprawdzal.

Seal to musthave, scroll tez, a wybor sztyletu/cloaka, zalezny jest od lorow. Przy fajerze na malej zedcydowanie combo seal/sztylet duza, ds mala.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ