Według mnie broń na nurglowcu za czysta tzn. brak krwi czy rdzy. Fajnie wygląda, ale nurgl przyzwyczaił wszystkich do ogólnej zgnilizny i rozpadu.
Inne prace równie świetne.
Co do nurglowca - minusy są wyżej. Zwróciłbym uwagę na fajną skórę gostka.
Najsłabiej imho wyszedł beastman - z uwagi na taki bardzo mglisty sposób malowania , generalnie brak mu większych kontrastów i tak jakoś wszystko się zlewa...
Najfajniej wyszły modele krasia i gobka - bardzo mi się podobają .
Wampir zdecydowanie na plus nawet ze względu na nietoperze. Gdybym brał udział w konkursie to miałbyś mój głos. Szkielety niestety mają imho tak paskudny wygląd, że aż przykro. Domyślam się, że Mantic. Niestety firma robi zastępcze figsy, ale ehh jak się z nimi poobcuje to nie zachęcają.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Bardzo fajnie wygląda rozjaśnianie basiorów - reszta płasko. Czerwone elementy bym zrobił ciut inaczej: u nasady bardzo ciemne i rozjaśniające się w kierunku czubka. Można by rozjaśniać do woli, do pomarańczowego a nawet do żółtego...
Podstawki dość ubogie, przy takim rozmiarze aż się prosi, żeby jakieś wypaśne były...
Zieleń i klata hydry wyszły bardzo fajnie. Czerwone elementy wyszły z kolei bardzo płasko. Podstawek się nie czepiam bo czasem lubię, jak nie są naszpikowane detalami, a puste to one nie są - dla mnie git