Witaj wśród nas

Witajcie lądowe szczury forumowe!Załoga obłąkanych, brutali i skazańców
Marynarzy, łowców przygód i głów
Kapitanem tej zgrai diablich pomazańców
Kapitan Hak - goliat, co atakuje znów!
Ja się z chęcią dam na listę zapisać. Co prawda teraz przed wakacjami nie bardzo mam czas na granie - sesja, zaliczenia i te sprawy, ale niech tylko to się skończy...MK/Telchar niby nie jest wpisany na listę, ale ja go liczę zawsze jako klubowicza.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Toż to wspaniała wiadomośćCo do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Tak jak wspomniałem w sąsiednim temacie, poczekaj jeno aż moderatorka Natalia doda Cię do naszego prywatnego forum klubowegoPo procesie rejestracyjnym gotów jestem na czynny udział.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Aaaaaaaaa! Normalnie zostaniesz wyściskany z tej okazji, tatusiu!Epidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Nie było spotkaniaEpidural pisze:Mam nadzieję, że daliście sobie radę bez świerzej dostawy makiet z komorowskiego składu.
oj tak, "siurkowe"Epidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Nie no, nie mogęDwalthrim pisze:oj tak, "siurkowe"Epidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.było po bandzie
![]()
![]()