Warszawski Klub Dębowa Tarcza
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Dębowa Tarcza?
Witajcie lądowe szczury forumowe!Załoga obłąkanych, brutali i skazańców
Marynarzy, łowców przygód i głów
Kapitanem tej zgrai diablich pomazańców
Kapitan Hak - goliat, co atakuje znów!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja się z chęcią dam na listę zapisać. Co prawda teraz przed wakacjami nie bardzo mam czas na granie - sesja, zaliczenia i te sprawy, ale niech tylko to się skończy...MK/Telchar niby nie jest wpisany na listę, ale ja go liczę zawsze jako klubowicza.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
Witam jestem jednym z braci i gram skavenami zresztą Natalia wie o kogo chodzi
przyslano mi meila zebym sie wypowiedzial więc to robie
a tak zeby bylo wszystko jasne tip top klub jest spoko ludzie tez wporządku więc zapraszam innych co jeszcze nie przybyli
przyslano mi meila zebym sie wypowiedzial więc to robie
a tak zeby bylo wszystko jasne tip top klub jest spoko ludzie tez wporządku więc zapraszam innych co jeszcze nie przybyli
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Witamy serdecznie na forum !
Natalia, gdy tylko wróci dziś do domu, doda Cię do grupy "Dębowa Tarcza" i będziesz miał dostęp do prywatnego forum klubowego (pojawi się na samym dole strony głównej).
Pozdrawiam!
Natalia, gdy tylko wróci dziś do domu, doda Cię do grupy "Dębowa Tarcza" i będziesz miał dostęp do prywatnego forum klubowego (pojawi się na samym dole strony głównej).
Pozdrawiam!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No widzę, że rośnie ostra konkurecja dla gildii. Po procesie rejestracyjnym gotów jestem na czynny udział.
Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Mam nadzieję, że daliście sobie radę bez świerzej dostawy makiet z komorowskiego składu.
Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Mam nadzieję, że daliście sobie radę bez świerzej dostawy makiet z komorowskiego składu.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Toż to wspaniała wiadomość ! GRATULUJEMY !Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Tak jak wspomniałem w sąsiednim temacie, poczekaj jeno aż moderatorka Natalia doda Cię do naszego prywatnego forum klubowego .Po procesie rejestracyjnym gotów jestem na czynny udział.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Aaaaaaaaa! Normalnie zostaniesz wyściskany z tej okazji, tatusiu! Super, kołchoz komorowski będzie miał nowego graczaEpidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Gratulujemy!
Nie było spotkania Więc nie ma problemu.Epidural pisze:Mam nadzieję, że daliście sobie radę bez świerzej dostawy makiet z komorowskiego składu.
Aha, dodałam Cię do listy. Forum klubowe znajdziesz na samym dole strony głównej BP.
oj tak, "siurkowe" było po bandzieEpidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no, nie mogę "siurkowe"...!Dwalthrim pisze:oj tak, "siurkowe" było po bandzieEpidural pisze:Co do sobotniego spotkania to wybaczcie, że mnie nie było ale okazało się że urodzi mi się chłopak i opijanie tej jakże wspaniałej wiadomości sprawiło, że miałem lekki niedowład.
Ja Was po sesji gdzieś zaproszę z okazji najbliższo-sobotniego święta
a co się opija jak urodzi się dziewczynka?