Czyli jak ktos ci podstawi fasta, bedziesz tak stal, az nie zdejmiesz go z magii/helupy?Siemek pisze:No nie wiem czy czy ta fascynacja warriorami tęczy jest właściwa,tym bardziej jak chcesz zdjąć frenzy z chosenów.Z tym bieganiem po całym stole to gruba przesada,przecież tylko overrun tak naprawdę Cię boli,od szarży z ld 8 z przeżutem się opanujesz,a jak wejdzie 12 bless to mogą Ci kanapki zakładać
pozdr
WoCh ETC 2400
Re: WoCh ETC 2400
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Księciunio daj spokój. Niech pograją, polatają za śmieciami to się oduczą frenzy. Szkoda klawiatury na młodych gniewnych...Rince pisze:Czyli jak ktos ci podstawi fasta, bedziesz tak stal, az nie zdejmiesz go z magii/helupy?Siemek pisze:No nie wiem czy czy ta fascynacja warriorami tęczy jest właściwa,tym bardziej jak chcesz zdjąć frenzy z chosenów.Z tym bieganiem po całym stole to gruba przesada,przecież tylko overrun tak naprawdę Cię boli,od szarży z ld 8 z przeżutem się opanujesz,a jak wejdzie 12 bless to mogą Ci kanapki zakładać
pozdr
dobry tekst, jestem młody gniewny wystawiam ludki z frenzy...Grolshek pisze:Księciunio daj spokój. Niech pograją, polatają za śmieciami to się oduczą frenzy. Szkoda klawiatury na młodych gniewnych...Rince pisze:Czyli jak ktos ci podstawi fasta, bedziesz tak stal, az nie zdejmiesz go z magii/helupy?Siemek pisze:No nie wiem czy czy ta fascynacja warriorami tęczy jest właściwa,tym bardziej jak chcesz zdjąć frenzy z chosenów.Z tym bieganiem po całym stole to gruba przesada,przecież tylko overrun tak naprawdę Cię boli,od szarży z ld 8 z przeżutem się opanujesz,a jak wejdzie 12 bless to mogą Ci kanapki zakładać
pozdr
pozdr
tak rzeczywiście stary spokojny ma racje po co pomagać innym...Grolshek pisze:Księciunio daj spokój. Niech pograją, polatają za śmieciami to się oduczą frenzy. Szkoda klawiatury na młodych gniewnych...Rince pisze:Czyli jak ktos ci podstawi fasta, bedziesz tak stal, az nie zdejmiesz go z magii/helupy?Siemek pisze:No nie wiem czy czy ta fascynacja warriorami tęczy jest właściwa,tym bardziej jak chcesz zdjąć frenzy z chosenów.Z tym bieganiem po całym stole to gruba przesada,przecież tylko overrun tak naprawdę Cię boli,od szarży z ld 8 z przeżutem się opanujesz,a jak wejdzie 12 bless to mogą Ci kanapki zakładać
pozdr