Zielone 2400 Euro
Re: Zielone 2400 Euro
Co do gobosów fakt. Zapomniałem o tym.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Wolf charioty po 50 pts? Trolle po 35 pts? Big Uns w corach?Fluffy pisze:A po co? Rzeczy dobrze "walczace" kosztują za dużo punktówA gdzie główna siła uderzeniowa? Co walczy? DOBRZE walczy...
A Ty masz 1200 pts w mizernych herosach i 800 pts w jednostkach które sobą niewiele prezntują.
Twoja rozpa ma jakieś sneaky-myki, ale to nie zmienia faktu że jest warzywna.
I szczerze mówiąc tu będe bardzo ciekawy raportów. Może byc na forum JH.Kołata pisze:Hehe, spoko, chętnie zagram.
A co do ilości orków w rozpie, to ja mam 10 wliczając załogantów w orkowych rydwanach. Też jutro gram na turnieju, zobaczymy czyje Waaagh! się lepiej spisze

Kibicuje gorąco.
Nie, to jest zbyt mało uniwersalna rozpa niestety. Chociaż po DMP pewnie będę szukał odmiany od wałkowanego schematu i jeszcze ją wezmę na tapetę.Fluffy pisze:Monstertruck na arokach i wywernach?
Aktualnie gram Speed Freakz'ami i nie narzekam.
Yez Boss!bless pisze:I szczerze mówiąc tu będe bardzo ciekawy raportów. Może byc na forum JH.![]()
Moze byc tutaj
Naprawde intryguja mnie zielone rozpy Fluffy'ego, na DMDS pozornie smieciowa armia cisnela mocne wyniki. Do tego patent z pajonkiem i stadem szamek daje obledna dominacje w obu fazach magii - dziwne, ze rzadko spotykane i do tego piekny model.
No i niby takie warzywka klimaciarskie, a karaja

No i niby takie warzywka klimaciarskie, a karaja

Do czasu aż trafi na nie czarująca armię lub na armię która nie opiera się na magii a na konkretnym wpierdolu i wtedy ta rozpiska ssie. Połowa armii po prostu po 1 lub 2 rundach kombatu ucieknie
... Za dużo zależy od wystawienia i od kości.

Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Aron_Banalny
- Masakrator
e tam, pierdolenie
kudłatemu tez wszyscy wbijali gwoździe w dupe bo miał 5-tke hammerersów a teraz wszystkie whine-cioty grają na tym buildzie
są wyniki = dobra rozpa
kudłatemu tez wszyscy wbijali gwoździe w dupe bo miał 5-tke hammerersów a teraz wszystkie whine-cioty grają na tym buildzie
są wyniki = dobra rozpa
E tam, twoje porównanie jest do d...
OnG nie należą do armii która wygrywa tylko dzięki dobrej rozpie. Potrzebny jest jeszcze Warboss co zielonych dobrze poprowadzi i trochę szczęścia.
OnG nie należą do armii która wygrywa tylko dzięki dobrej rozpie. Potrzebny jest jeszcze Warboss co zielonych dobrze poprowadzi i trochę szczęścia.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- Aron_Banalny
- Masakrator
Twój post jest z dupska
"każdą armią trzeba umiejętnie grać, a nie tylko rozpa się liczy"
moje porównanie jest zajebiste, ponieważ pokazuje opluty na forum model rozpiski, który nabijał punkty.
"każdą armią trzeba umiejętnie grać, a nie tylko rozpa się liczy"
moje porównanie jest zajebiste, ponieważ pokazuje opluty na forum model rozpiski, który nabijał punkty.
Dzisiaj miała miejsce bitwa z HE, na gobliniej plemiennej uczcie podawano pieczone WL w panierce.
Jak widać nawet standard HE na mocnym kombacie da się pojechać, aczkolwiek przeciwnik nie był ograny z zielonymi i zaliczył kilka zonków, nastepnym razem pewnie nie będzie tak łatwo.
Chociaż jestem dobrej mysli, gobbo mają potencjał
Ze zmian: rozbiłem 2x10 spider ridersów na 4x5 spider ridersów i jestem bardzo zadowolony z rezultatu.
Prawdopodobną kolejna zmianą będzie wywalenie 20 night gobbo z fanolem na rzecz trzech luźnych zwykłych trollowatych trolli
Pozdrawiam
Jak widać nawet standard HE na mocnym kombacie da się pojechać, aczkolwiek przeciwnik nie był ograny z zielonymi i zaliczył kilka zonków, nastepnym razem pewnie nie będzie tak łatwo.
Chociaż jestem dobrej mysli, gobbo mają potencjał

Ze zmian: rozbiłem 2x10 spider ridersów na 4x5 spider ridersów i jestem bardzo zadowolony z rezultatu.
Prawdopodobną kolejna zmianą będzie wywalenie 20 night gobbo z fanolem na rzecz trzech luźnych zwykłych trollowatych trolli

Pozdrawiam
Chciałeś chyba napisać 3x5 spider ridersówFluffy pisze:Dzisiaj miała miejsce bitwa z HE, na gobliniej plemiennej uczcie podawano pieczone WL w panierce.
Chociaż jestem dobrej mysli, gobbo mają potencjał![]()
Pozdrawiam

Trochę trudno o raport, bo granie tą armijką nie ma konkretnego założenia. Moge grac na defens, moge na ofens, moge uciekać podstawiając jakieś smieci i szarpać magią albo naprawde mocno przywalić (tzn słabo, ale po gobliniemu czyli zatrutym noiżem rannego w plecy
)
Po prostu staram się adoptować do stołu i przeciwnika.
HE miały problem, bo były praktycznie tylko dwa bardzo drogie klocki WL które musiały uganiac się za moimi śmieciami i nie bardzo miały mozliwosci nabijania jakichś sensownych punktów, a ja tyczasem ładowałem w to słoneczka, manglery, fanatyków i pump wagony
W efekcie mi pogineło mało co, przeciwnikowi zostały na stole trzy figurki w jednym unicie: 1 WL, BSB i Arcy na jednej ranie
Niestety zabrakło szcześliwego rzutu na dojechanie chariotem
Pozdrawiam

Po prostu staram się adoptować do stołu i przeciwnika.
HE miały problem, bo były praktycznie tylko dwa bardzo drogie klocki WL które musiały uganiac się za moimi śmieciami i nie bardzo miały mozliwosci nabijania jakichś sensownych punktów, a ja tyczasem ładowałem w to słoneczka, manglery, fanatyków i pump wagony

W efekcie mi pogineło mało co, przeciwnikowi zostały na stole trzy figurki w jednym unicie: 1 WL, BSB i Arcy na jednej ranie

Pozdrawiam