Adrzej Lepper nie żyje.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Re: Adrzej Lepper nie żyje.

Post autor: Kefas »

AstralnyPodróżnik pisze:
Majestic pisze:Podobno w jego biurze rozpylono sztuczną mgłę...
I z korytarza było słychać strzały...

Nie jestem jakimś tam sobie trollem, czy innym pseudo użytkownikiem internetu więc do rzeczy.

Popełni samobójstwo, fajnie (nie w kontekście że to dobrze), ale mam nadzieję że nie będą trąbić o tym, przez tydzień. Codziennie umiera tysiące ludzi, to normalne.

"Śmierć jednostki to tragedia, śmierć tysięcy to statystyka", nie wiem kto to powiedział, ale miał rację :>
Stalin morderca... masz rację, miał rację... po chuju.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Jedy Knight pisze:Więcej szczyn.
Jeszcze więcej szczyn.
I żeby kupa była - zero hipokryzji.
Proszę rozwiń, jesteś przezabawny :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

ale ma rację

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Widzę, że daliście się złapać w tę pułapkę. Ciekawe, po ilu stronach flejmu i offtopu ten temat zostanie zamknięty.
P.S. Coś mi się wydaje, że to był jakiś spisek, i że Lepper był osobą mającą kluczowe informacje o Smoleńsku i Aferze Widłowej.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

Smoleńsk da się przeżyć. Andrzej Lepper wiedział jednak zbyt wiele o aferze widłowej...

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

To on podpier##### widły!
Obrazek

Awatar użytkownika
Chaos
Wałkarz

Post autor: Chaos »

Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem :wink: ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku. Przed wyborami takie oczernienie Kaczora jest Platformersom bardzo na rękę, a znając nasz kochany rząd wcale nie wykluczyłbym takich metod. Poza tym Lepper był imho jednym z ostatnich polityków zdolnych do samobójstwa. Nie ten typ człowieka. Z zeznań współpracowników i rodziny nic nie wskazywało na to, że mógłby sobie coś zrobić.
They see me trollin' They hatin' ;)

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem :wink: ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku. Przed wyborami takie oczernienie Kaczora jest Platformersom bardzo na rękę, a znając nasz kochany rząd wcale nie wykluczyłbym takich metod. Poza tym Lepper był imho jednym z ostatnich polityków zdolnych do samobójstwa. Nie ten typ człowieka. Z zeznań współpracowników i rodziny nic nie wskazywało na to, że mógłby sobie coś zrobić.
Ja pierdole. A ja myślałem, iż gigantyczny magnet ściągający Tupoleja na ziemie to rekord.
P.S. Coś mi się wydaje, że to był jakiś spisek, i że Lepper był osobą mającą kluczowe informacje o Smoleńsku i Aferze Widłowej.
:lol2:

Niezłe pomysły macie. Antek policmajster wysiada.

Awatar użytkownika
Chaos
Wałkarz

Varinastari pisze: Ja pierdole. A ja myślałem, iż gigantyczny magnet ściągający Tupoleja na ziemie to rekord.
Fakt, to dość śmiała teoria... Mimo wszystko fakt jest faktem, że źródła takie jak TOK FM i inne Michnikowo-Onetowe środowiska stwierdziły, że to Kaczyński jest odpowiedzialny za śmierć Leppera. Tego chyba nie zaprzeczysz, bo sam sobie tego nie wymyśliłem.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

Lepper się zabił bo miał kredyt we frankach ;)

PS. smutek już mi przeszedł, dziś mam bekę z polityków mówiących jaki to był "MĄŻ STANU" :D

Awatar użytkownika
Heinrich K.
Mudżahedin

Post autor: Heinrich K. »

http://www.youtube.com/watch?v=WQ3cpeSXjJ0

Nie mogłem się powstrzymać :)

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

dla mnie wizytówką Tego Pana na zawsze zostanie: http://www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI

:/ żenada

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Fakt, to dość śmiała teoria... Mimo wszystko fakt jest faktem, że źródła takie jak TOK FM i inne Michnikowo-Onetowe środowiska stwierdziły, że to Kaczyński jest odpowiedzialny za śmierć Leppera. Tego chyba nie zaprzeczysz, bo sam sobie tego nie wymyśliłem.
Rofl. Tylko tyle mogę napisać :wink:
ad hoc
Wybaczcie, lecz Andreas P od początku samego(w polityce) burakiem był. I nic, nawet jego śmierć, tego nie zmieni. Teza głosząca, iż o zmarłych nie mówi się źle, jest błędna. Ta pseudo-sakralizacja ludzkiego trupa nic nam nie daje :wink:
Tylko troche głupio iż musiał się zajebać dokładnie w dzień pierwszy kampanii wyborczej. Mieliśmy smoleńskadę teraz nadchodzi lepperiada.

Kraggo
Chuck Norris

Post autor: Kraggo »

Ja również myślę, że będzie to samo, co z panią Blidą. Dziwny zbieg okoliczności, akurat przed wyborami będzie o czym mówić, zresztą już odbywają się tańce na grobie i przerzucanie odpowiedzialności. Język emocji - tym żyją Polacy i to serwują (z reguły) politycy. Zgadnijcie, kto będzie uznany za głównego winowajcę? Pewnie prezes PiS. Za zaszczucie, państwo policyjne, aferę gruntową, kaczyzm i tak dalej :lol2: Czyste bla bla. No a tak w ogóle to skąd wiecie, że popełnił samobójstwo? Z mediów (pytanie retoryczne...)?

Szkoda człowieka. Jeśli już mówimy o scenie politycznej jako scenie showmanów, to pan Andrzej był tu liderem, podczas gdy inni mogli tylko próbować. Jego śmiech... szkoda, choć z jego poglądami się nie zgadzałem.

Awatar użytkownika
Silverbolt
Chuck Norris

Post autor: Silverbolt »

Kraggo pisze:Ja również myślę, że będzie to samo, co z panią Blidą. Dziwny zbieg okoliczności, akurat przed wyborami będzie o czym mówić. Zgadnijcie, kto będzie uznany za głównego winowajcę? Pewnie prezes PiS. Za zaszczucie, państwo policyjne, aferę gruntową, kaczyzm i tak dalej Czyste bla bla. No a tak w ogóle to skąd wiecie, że popełnił samobójstwo? Z mediów (pytanie retoryczne...)?
Tak jak mówisz, przed chwilą na onecie był nagłowek: Europoseł PiS mówi że Lepper nie był wielkim politykiem, a dopiero czytając dowiadujemy się:"Nie był to na pewno polityk wielki, ale skuteczny ", co lekko zmienia treść przesłania.Śmierć Leppera to dla mediów po raz kolejnych jest żerowiskiem i miejscem dla rozgrywek politycznych, ach ta czwarta władza.
Obrazek

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Varinastari pisze:Teza głosząca, iż o zmarłych nie mówi się źle, jest błędna. Ta pseudo-sakralizacja ludzkiego trupa nic nam nie daje :wink:
To nie jest teza, tylko dobry zwyczaj. Poza tym co taka teza miałaby "dawać"?
Varinastari pisze:Tylko troche głupio iż musiał się zajebać dokładnie w dzień pierwszy kampanii wyborczej. Mieliśmy smoleńskadę teraz nadchodzi lepperiada.
Mylisz się, w kampanii wyborczej cała ta sprawa przejdzie bez większego echa.
Chaos pisze:Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem :wink: ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku.
jakieś źródło? bo póki co o tym że "lewackie media zrzucają winę na Kaczyńskiego" słyszę tylko od prawiczków, a media śledzę w miarę możliwości z każdej opcji
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

czy dobry bardziej powiedziałbym, że śmieszny. IMO ktoś kto nie zasłużył sobie za życia o dobre wspominania to nawet obyczaj nie spowoduje, że będę o nim dobrze mówił.

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Lepper był jaki był, ale sami przyznacie ze nadawał fajnego charakteru i w pewnym sensie humoru w polskiej scenie politycznej :wink:
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Chaos
Wałkarz

Havelock pisze:jakieś źródło? bo póki co o tym że "lewackie media zrzucają winę na Kaczyńskiego" słyszę tylko od prawiczków, a media śledzę w miarę możliwości z każdej opcji
Ponieważ to dość świeża sprawa, to jeszcze niewiele pojawiło się artykułów na ten temat. Pojawiają się wzmianki takie jak np. fragment wypowiedzi Jacka Żakowskiego - "Załamanie się kariery Andrzeja Leppera, jego pogrążenie, jest w dużej mierze związane z aferą w ministerstwie rolnictwa, zmontowanej przez CBA." (Mowa tu oczywiście o aferze gruntowej za czasów rządu Kaczorów). Z rasztą... tu macie link do całego tego artykułu http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... skow_.html
Poza tym parę komentarzy "ekspertów" w radiu (nie dam linka :wink: ) i wypowiedzi na forach różnych zwykłych ludzi o poglądach lewicowych.
Myślę, że nagonka dopiero się zacznie. Możecie się teraz ze mnie śmiać, a ja się mogę z wami założyć, że tak będzie. Przypomnę wam wtedy ten wątek :wink:

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Chaos pisze:Poza tym parę komentarzy "ekspertów" w radiu (nie dam linka :wink: ) i wypowiedzi na forach różnych zwykłych ludzi o poglądach lewicowych.
akurat wypowiedzi na forach nie powinno się brać na poważnie ;)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Zablokowany