Stalin morderca... masz rację, miał rację... po chuju.AstralnyPodróżnik pisze:I z korytarza było słychać strzały...Majestic pisze:Podobno w jego biurze rozpylono sztuczną mgłę...
Nie jestem jakimś tam sobie trollem, czy innym pseudo użytkownikiem internetu więc do rzeczy.
Popełni samobójstwo, fajnie (nie w kontekście że to dobrze), ale mam nadzieję że nie będą trąbić o tym, przez tydzień. Codziennie umiera tysiące ludzi, to normalne.
"Śmierć jednostki to tragedia, śmierć tysięcy to statystyka", nie wiem kto to powiedział, ale miał rację :>
Adrzej Lepper nie żyje.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Adrzej Lepper nie żyje.
Widzę, że daliście się złapać w tę pułapkę. Ciekawe, po ilu stronach flejmu i offtopu ten temat zostanie zamknięty.
P.S. Coś mi się wydaje, że to był jakiś spisek, i że Lepper był osobą mającą kluczowe informacje o Smoleńsku i Aferze Widłowej.
P.S. Coś mi się wydaje, że to był jakiś spisek, i że Lepper był osobą mającą kluczowe informacje o Smoleńsku i Aferze Widłowej.
Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku. Przed wyborami takie oczernienie Kaczora jest Platformersom bardzo na rękę, a znając nasz kochany rząd wcale nie wykluczyłbym takich metod. Poza tym Lepper był imho jednym z ostatnich polityków zdolnych do samobójstwa. Nie ten typ człowieka. Z zeznań współpracowników i rodziny nic nie wskazywało na to, że mógłby sobie coś zrobić.
They see me trollin' They hatin'
-
- Masakrator
Ja pierdole. A ja myślałem, iż gigantyczny magnet ściągający Tupoleja na ziemie to rekord.Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku. Przed wyborami takie oczernienie Kaczora jest Platformersom bardzo na rękę, a znając nasz kochany rząd wcale nie wykluczyłbym takich metod. Poza tym Lepper był imho jednym z ostatnich polityków zdolnych do samobójstwa. Nie ten typ człowieka. Z zeznań współpracowników i rodziny nic nie wskazywało na to, że mógłby sobie coś zrobić.
Niezłe pomysły macie. Antek policmajster wysiada.
Fakt, to dość śmiała teoria... Mimo wszystko fakt jest faktem, że źródła takie jak TOK FM i inne Michnikowo-Onetowe środowiska stwierdziły, że to Kaczyński jest odpowiedzialny za śmierć Leppera. Tego chyba nie zaprzeczysz, bo sam sobie tego nie wymyśliłem.Varinastari pisze: Ja pierdole. A ja myślałem, iż gigantyczny magnet ściągający Tupoleja na ziemie to rekord.
- Heinrich K.
- Mudżahedin
dla mnie wizytówką Tego Pana na zawsze zostanie: http://www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI
:/ żenada
:/ żenada
-
- Masakrator
Rofl. Tylko tyle mogę napisaćFakt, to dość śmiała teoria... Mimo wszystko fakt jest faktem, że źródła takie jak TOK FM i inne Michnikowo-Onetowe środowiska stwierdziły, że to Kaczyński jest odpowiedzialny za śmierć Leppera. Tego chyba nie zaprzeczysz, bo sam sobie tego nie wymyśliłem.
ad hoc
Wybaczcie, lecz Andreas P od początku samego(w polityce) burakiem był. I nic, nawet jego śmierć, tego nie zmieni. Teza głosząca, iż o zmarłych nie mówi się źle, jest błędna. Ta pseudo-sakralizacja ludzkiego trupa nic nam nie daje
Tylko troche głupio iż musiał się zajebać dokładnie w dzień pierwszy kampanii wyborczej. Mieliśmy smoleńskadę teraz nadchodzi lepperiada.
Ja również myślę, że będzie to samo, co z panią Blidą. Dziwny zbieg okoliczności, akurat przed wyborami będzie o czym mówić, zresztą już odbywają się tańce na grobie i przerzucanie odpowiedzialności. Język emocji - tym żyją Polacy i to serwują (z reguły) politycy. Zgadnijcie, kto będzie uznany za głównego winowajcę? Pewnie prezes PiS. Za zaszczucie, państwo policyjne, aferę gruntową, kaczyzm i tak dalej Czyste bla bla. No a tak w ogóle to skąd wiecie, że popełnił samobójstwo? Z mediów (pytanie retoryczne...)?
Szkoda człowieka. Jeśli już mówimy o scenie politycznej jako scenie showmanów, to pan Andrzej był tu liderem, podczas gdy inni mogli tylko próbować. Jego śmiech... szkoda, choć z jego poglądami się nie zgadzałem.
Szkoda człowieka. Jeśli już mówimy o scenie politycznej jako scenie showmanów, to pan Andrzej był tu liderem, podczas gdy inni mogli tylko próbować. Jego śmiech... szkoda, choć z jego poglądami się nie zgadzałem.
- Silverbolt
- Chuck Norris
Tak jak mówisz, przed chwilą na onecie był nagłowek: Europoseł PiS mówi że Lepper nie był wielkim politykiem, a dopiero czytając dowiadujemy się:"Nie był to na pewno polityk wielki, ale skuteczny ", co lekko zmienia treść przesłania.Śmierć Leppera to dla mediów po raz kolejnych jest żerowiskiem i miejscem dla rozgrywek politycznych, ach ta czwarta władza.Kraggo pisze:Ja również myślę, że będzie to samo, co z panią Blidą. Dziwny zbieg okoliczności, akurat przed wyborami będzie o czym mówić. Zgadnijcie, kto będzie uznany za głównego winowajcę? Pewnie prezes PiS. Za zaszczucie, państwo policyjne, aferę gruntową, kaczyzm i tak dalej Czyste bla bla. No a tak w ogóle to skąd wiecie, że popełnił samobójstwo? Z mediów (pytanie retoryczne...)?
To nie jest teza, tylko dobry zwyczaj. Poza tym co taka teza miałaby "dawać"?Varinastari pisze:Teza głosząca, iż o zmarłych nie mówi się źle, jest błędna. Ta pseudo-sakralizacja ludzkiego trupa nic nam nie daje
Mylisz się, w kampanii wyborczej cała ta sprawa przejdzie bez większego echa.Varinastari pisze:Tylko troche głupio iż musiał się zajebać dokładnie w dzień pierwszy kampanii wyborczej. Mieliśmy smoleńskadę teraz nadchodzi lepperiada.
jakieś źródło? bo póki co o tym że "lewackie media zrzucają winę na Kaczyńskiego" słyszę tylko od prawiczków, a media śledzę w miarę możliwości z każdej opcjiChaos pisze:Nie bierzcie mnie od razu za fanatyka, ale nie wykluczałbym, że Lepperowi ktoś mógł pomóc. Zauważcie, że dzisiaj Kaczyński zeznawał jako świadek w tzw. aferze gruntowej (dla tych co nie wiedzą, Lepper był tam głównym bohaterem ). Lewackie media od razu zaczęły zrzucać winę na Kaczyńskiego, że niby Lepper zabił się bo był zaszczuty przez PiS tak samo jak Blida, a dzisiejsze zeznania Kaczyńskiego skłoniły biednego Leppera do tak desperackiego kroku.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Ponieważ to dość świeża sprawa, to jeszcze niewiele pojawiło się artykułów na ten temat. Pojawiają się wzmianki takie jak np. fragment wypowiedzi Jacka Żakowskiego - "Załamanie się kariery Andrzeja Leppera, jego pogrążenie, jest w dużej mierze związane z aferą w ministerstwie rolnictwa, zmontowanej przez CBA." (Mowa tu oczywiście o aferze gruntowej za czasów rządu Kaczorów). Z rasztą... tu macie link do całego tego artykułu http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... skow_.htmlHavelock pisze:jakieś źródło? bo póki co o tym że "lewackie media zrzucają winę na Kaczyńskiego" słyszę tylko od prawiczków, a media śledzę w miarę możliwości z każdej opcji
Poza tym parę komentarzy "ekspertów" w radiu (nie dam linka ) i wypowiedzi na forach różnych zwykłych ludzi o poglądach lewicowych.
Myślę, że nagonka dopiero się zacznie. Możecie się teraz ze mnie śmiać, a ja się mogę z wami założyć, że tak będzie. Przypomnę wam wtedy ten wątek
akurat wypowiedzi na forach nie powinno się brać na poważnieChaos pisze:Poza tym parę komentarzy "ekspertów" w radiu (nie dam linka ) i wypowiedzi na forach różnych zwykłych ludzi o poglądach lewicowych.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę