Adrzej Lepper nie żyje.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Adrzej Lepper nie żyje.

Post autor: Xet »

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=5

Nieźle co ? Zaskakująca informacja. Ciekawe, że po śmierci nabiera się delikatnie innej perspektywy o człowieku. Takiej z przymróżeniem oka.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

ta ciekawe czy go długi doapadły czy może jakiś inny powód...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

ja powiem, że poglądowo Lepper to całkowicie inna bajka niż ja i moje poglądy jednak tak jakoś smutno mi się zrobiło :(

Awatar użytkownika
Silverbolt
Chuck Norris

Post autor: Silverbolt »

Szkoda bo był taką kropką nad i Polskiej polityki chociaż też nie podzielałem jego poglądów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

WSI_24 będzie miało o czym pier...ć przez dzień-dwa...
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Zaskakujące. Nie spodziewałbym się tego bo tym chłopie ze wsi, co zboże na tory wywalał.

Awatar użytkownika
Fafnir
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fafnir »

Ja też nie podzielałem jego poglądów ani nie uważałem go za dobrego polityka, niemniej jednak zrobiło mi się po prostu po ludzku szkoda i jednocześnie smutno że popełnił samobójstwa co oznacza że musiał ostatnio przeżywać jakąś depresję związane z życiowymi niepowodzeniami.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Chyba miał jakąś rodzinę. Mógł wrócić na role i zająć sie czymkolwiek. Wyjade mi się, że on był dużo bardziej rozrywkowy niż by się wydawało i jakieś powiązania mafijne i domniemane gwałty go wykończyły. Taka by się nasuwała pierwsza opinia, a jaka byłą prawda to nigdy nie poznamy, chyba że napisał coś w liście pożegnalnym.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Panowie Śmierć tego pana na pewno zmienia dotychczasową scenę polityczną , jego poglądy oraz ostry język przysporzyły mu zarówno wrogów jaki i zwolenników o zmarłych nie mówi się źle .
Pamiętajmy jak się z nim rozprawiono i wyeliminowano z obiegu wprowadzając artykuł mówiący iż posłem nie może być osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądownym także został on jak i wielu czołowych posłów jego partii odsunięty od koryta z wiejskiej .
Co do jego samobójstwa wydawał się być osobą wytrzymałą psychicznie i dosyć silą emocjonalnie ale i tacy ludzie pękają.,
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

był słaby to się powiesił

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Gadanie. Znowu sie zacznie festiwal obłudy w mediach (w sumie to już się zaczął), wszyscy będą wspominac Andrzeja i jego nieprzeciętne zalety. Śmierc czeka każdego i to czy odbyła się w mniej lub bardziej dramatycznych okolicznosciach nie zmienia nic jeśli chodzi o czyny danej osoby za życia. Dla mnie pozostanie człowiekiem, który w latach 90 wysypywał zboże, by potem wraz ze swoją partią i okrzykiem "Wersal się skonczył" niespodziewanie pojawic się na scenie politycznej i równie szybko z niej zniknąc. Pamiętam również błyskotliwe wypowiedzi "jak można zgwałcic prostytutkę?" czy też cudowne recepty na uzdrowienie polskiej gospodarki- dodrukujmy pieniądze. Jak ktoś czuje się urażony, to przepraszam ale mnie osobiscie mdli za każdym razem jak słyszę "o zmarłych źle się nie mówi", a potem widzę ludzi, którzy jeszcze dzien wczesniej tą samą osobę najchętneij utopiliby w łyżce wody, jak pogrążają się w smutku i bólu i opowiają jak im z tym źle.

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

W dużej części zgadzam się z Brokułem. Andrzej Lepper, mimo iż traktowałem go jak prostego chłopa, którego w ogóle nie darzyłem szacunkiem, był pewną charakterystyczną siłą polityczną na polskiej scenie. Słabą, ale jednak. Teraz pozostaje po nim pustka, którą zagospodaruje zapewne inny populista. Nie lubiłem go, ale szkoda, że odszedł. Nie wiadomo, kto go zastąpi.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Brokuł dobrze mówi. Taka sama obłuda i hipokryzja zapanowała w mediach i na scenie politycznej po śmierci Kaczyńskiego. Ci, którzy najgłośniej złorzeczyli Kaczorowi, pierwsi później przelewali gorzkie łzy przed kamerami kalkulując w międzyczasie w jakiej proporcji ma się ilość łez do słupka poparcia w następnych wyborach.

Co nie zmienia faktu, że Lepper nadawał polskiej scenie politycznej kolorytu. :wink:
Pamiętajmy jak się z nim rozprawiono i wyeliminowano z obiegu wprowadzając artykuł mówiący iż posłem nie może być osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądownym
Och, tak! To takie straszne, że teraz przestępcy nie mogą rządzić krajem! :(

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Co nie zmienia faktu, że Lepper nadawał polskiej scenie politycznej kolorytu. :wink:

Takiego kolorytu jak plastykowa różowa lampa w białym domu.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Podobno w jego biurze rozpylono sztuczną mgłę...
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

Majestic pisze:Podobno w jego biurze rozpylono sztuczną mgłę...
:D :D :D

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Będzie nowa komisja tak jak ta od Barbary B.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Więcej szczyn.
Jeszcze więcej szczyn.
I żeby kupa była - zero hipokryzji.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

AstralnyPodróżnik
Pseudoklimaciarz

Post autor: AstralnyPodróżnik »

Majestic pisze:Podobno w jego biurze rozpylono sztuczną mgłę...
I z korytarza było słychać strzały...

Nie jestem jakimś tam sobie trollem, czy innym pseudo użytkownikiem internetu więc do rzeczy.

Popełni samobójstwo, fajnie (nie w kontekście że to dobrze), ale mam nadzieję że nie będą trąbić o tym, przez tydzień. Codziennie umiera tysiące ludzi, to normalne.

"Śmierć jednostki to tragedia, śmierć tysięcy to statystyka", nie wiem kto to powiedział, ale miał rację :>

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

AstralnyPodróżnik pisze: "Śmierć jednostki to tragedia, śmierć tysięcy to statystyka", nie wiem kto to powiedział, ale miał rację :>

OT :D

Śmierć jednostki to tragedia - milion zabitych to tylko statystyka

to raz ;P

a dwa Józek Stalin tak mawiał

Zablokowany