Knajpę zarezerwuję tą samą. Ucieszą się chyba

Dmitrij - nie, no aż tak gruba sprawa to to nie jest. 4 kolesi obrzuciło kamieniami autokar, ale nie mam info z którego klubu krakowskiego.
A wiesz, że to jest nie najgorszy pomysłGrichalk pisze:To jak będzie ta sama knajpa, to spróbuj się dogadać, czy kuchnia nie będzie wyjątkowo dłużej czynna
Dmtrij pisze:(chociaż akurat nigdy Lechiia z Wisla w miłości wielkej nie żyły)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Po pierwsze kontroluj bajerę z tą gorszą stroną. Po drugie, to z iloma gośćmi z Lechii gadałeś o swoim klubie? (nie mam na myśli casuali). Dmitrij ma pełną rację. Zresztą zgody nigdy nie były mocną stroną Twojego klubu, o tyle, że jedna zrywana, druga, hm nie wiem czy śliska to dobre słowo, podszyta pewną niechęcią. Za to Unia Was kocha.Sevi pisze:Dmtrij pisze:(chociaż akurat nigdy Lechiia z Wisla w miłości wielkej nie żyły)![]()
Lechia to najlepsza zgoda Wisły od lat.
Akcja z kamieniami to osoby z gorszej strony Błoń oczywiście..
Hej!Słyszałem, że wybiera się do nas Szczecin - jeśli to prawda to będzie nam cholernie miło. Mam nadzieję, że z Lukasem na czele.
Pasiasta gnido to nie forum kiboli Cracovii...ksch pisze: Dmitrij - ja pamiętam za drugiej ligi (i Waszej, i Wisły), kiedy kumpel wyciągnął mnie na mecz pomiędzy tymi dwoma zespołami. Śląsk miał wtedy, z tego co ja się orientowałem, bardzo mocną ekipę, Wisła akurat nie przeżywała lat wielkiej świetności (chuligańskiej), ......
Kraków to piękne miejsce a my ci takie urodziny zorganizujemy jakich świat nie widział...Lucas pisze:Hej!Słyszałem, że wybiera się do nas Szczecin - jeśli to prawda to będzie nam cholernie miło. Mam nadzieję, że z Lukasem na czele.
...22 października mam urodziny...
Z całym szacunkiem, ale widzę że nie masz pojęcia o czym piszesz, jak i procentuje pasiasta propaganda którą jesteście karmieni od lat. Byłem na meczach zgodowych zarówno w Gdańsku jak i Wrocławiu i wiem jaka atmosfera panuje, nam też historię mojego klubu, tę prawdziwą, a nie pisaną przez pasiastych historyków. Z mojej strony EOT, bo nie mam zamiaru się napinać.ksch pisze:Co do Lechii to masz przecież cały klimat historyczny - Lechia ikona walki z komunizmem, najbardziej prawicowy klub, a Wisła jakby trochę inaczej. Znaczy no hard feelings, po prostu kojarzyła się z reżimem. I myślę, że to jest jedna z różnic pomiędzy tymi dwoma klubami. Poza tym oficjalnie jest wpytę, ale jak się pogada z ogarniętymi gośćmi z Lechii to coś spod spodu wyłazi, jakaś taka, bo ja wiem - nie tyle niechęć, ale rezerwa. Myślę jednak, że dotyczy to przede wszystkim starszych kolesi, a nie gównarzerii.
Na marginesie dodaj sobie jeszcze Wasze klimaty pod kątem Grabiszyńskiej i roli chuliganów Wisły w tym wydarzeniu. Nie wiem czy Śląsk był z tego powodu bardzo zadowolony. Z drugiej strony o tym co się szykuje raczej wiedział. Zresztą mniejsza.
Lucas nie piernicz .. ja mam urodziny 23 X - robimy wspólną imprezę i koniec - czuj sie zaproszony a odmowy nie przyjmuje.Lucas pisze: ... nie wspominając, że 22 października mam urodziny![]()