Warrior Priest of Ulric
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jak zobaczylem konwersje juz mialem ganic ;) poczekalem jednak do malowania i dochodze do jednego wniosku tzn.dobrze ,ze poczekalem
Myslalem ,ze skrzywdziles IMHO zajefajny wzor WP ale jednak wyszedl okej
p.s-malowanie ok tzn. jak na TT
Myslalem ,ze skrzywdziles IMHO zajefajny wzor WP ale jednak wyszedl okej
p.s-malowanie ok tzn. jak na TT
a jakie ma miec oczy?! opcje sa dwie - albo nie ma ich wcale, tylko puste oczodoly (a raczej dziury w futrze), albo ma wlasnie wstawione paciorki. ja wlasnie wybralem opcje nr 2macmet pisze:podobnie jak Mate, uważam za dziwne, to że martwemu wilcowi się oczka świecą (ale nie przeczę, wygląda to fanie )
"I fart in your general direction"
No Szaman , nie wierzylem , ale jednak wreszcie cos pomalowales... Jestem pod wrazeniem... Jesli chodzi o samo wykonanie - no nie powala... widac braki w dokladnosci , ale jako figurka na stol wyglada przyzwoicie !!! Trzymaj tak dalej!!!
To zarzuć zdjątko z tą nową podstawką, choćby jednoSzaman pisze:nie wiem, ile jeszcze razy bede musial pisac, ze podstawka zostala poprawiona PO zrobieniu zdjecNijlor pisze:nie podoba mi się podstawka.
Co do oczek - mogłeś zrobić czarne z lekkim połyskiem, takie jakie wszczepia się w zwierzęce skóry, co by imitowały prawdziwe
w skory wszczepia sie rozne rodzaje "oczu" - choc oczywiscie nie takie "plonace", jak mojeMate pisze:Co do oczek - mogłeś zrobić czarne z lekkim połyskiem, takie jakie wszczepia się w zwierzęce skóry, co by imitowały prawdziwe
skora wilka jest artefaktem boga Ulryka, ktory generuje moc wspierajaca modlitwy. teraz moze byc?
"I fart in your general direction"