Warrior Priest of Ulric

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

tak. jak na TT to ładnie wygląda. szklane paciorki według mnie najładniej Ci wyszły :lol:

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Jak zobaczylem konwersje juz mialem ganic :D;) poczekalem jednak do malowania i dochodze do jednego wniosku tzn.dobrze ,ze poczekalem :)
Myslalem ,ze skrzywdziles IMHO zajefajny wzor WP ale jednak wyszedl okej :)

p.s-malowanie ok tzn. jak na TT :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
macmet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: macmet »

Bardzo fajny, tylko te włoski trochę widać że doprawiane ale podejrzewam że na żywo to nie razi. I podobnie jak Mate, uważam za dziwne, to że martwemu wilcowi się oczka świecą (ale nie przeczę, wygląda to fanie :wink: )

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

macmet pisze:podobnie jak Mate, uważam za dziwne, to że martwemu wilcowi się oczka świecą (ale nie przeczę, wygląda to fanie :wink: )
a jakie ma miec oczy?! opcje sa dwie - albo nie ma ich wcale, tylko puste oczodoly (a raczej dziury w futrze), albo ma wlasnie wstawione paciorki. ja wlasnie wybralem opcje nr 2 :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No Szaman , nie wierzylem , ale jednak wreszcie cos pomalowales... Jestem pod wrazeniem... Jesli chodzi o samo wykonanie - no nie powala... widac braki w dokladnosci , ale jako figurka na stol wyglada przyzwoicie !!! Trzymaj tak dalej!!!

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

bardzo fajny, po pomalowaniu widać, że konwersja udana, ale nie podoba mi się podstawka.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Nijlor pisze:nie podoba mi się podstawka.
nie wiem, ile jeszcze razy bede musial pisac, ze podstawka zostala poprawiona PO zrobieniu zdjec [-o<

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Szaman pisze:
Nijlor pisze:nie podoba mi się podstawka.
nie wiem, ile jeszcze razy bede musial pisac, ze podstawka zostala poprawiona PO zrobieniu zdjec [-o<
To zarzuć zdjątko z tą nową podstawką, choćby jedno :P

Co do oczek - mogłeś zrobić czarne z lekkim połyskiem, takie jakie wszczepia się w zwierzęce skóry, co by imitowały prawdziwe ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Mate pisze:Co do oczek - mogłeś zrobić czarne z lekkim połyskiem, takie jakie wszczepia się w zwierzęce skóry, co by imitowały prawdziwe ;)
w skory wszczepia sie rozne rodzaje "oczu" - choc oczywiscie nie takie "plonace", jak moje :mrgreen:
skora wilka jest artefaktem boga Ulryka, ktory generuje moc wspierajaca modlitwy. teraz moze byc? :wink:

ODPOWIEDZ