Warrior Priest of Ulric
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warrior Priest of Ulric
wreszcie zabralem sie za swoja armie do batla - Imperium. zdecydowana wiekszosc modeli bedzie skonwertowana, bo bedzie to tzw. themed army - Middenheim. na pierwszy ogien poszedl piechotny warrior priest - na razie model skonwertowany. spilowane wszelkie atrybuty Sigmara i zastapione Ulrykowymi. zdjecia slabe, ale lepszych nie bedzie - model jest juz w fazie malowania.
"I fart in your general direction"
Widząc ten temat pomyślałem, że Szaman pomalował od początku do końca jakąś figurkę - niechby i jedną. Z niepokojem spojrzałem za okno - apokalipsa nie nadchodzi. Potem przeczytałem ten temat i... ufff, już wiadomo dlaczego
A sama konwersja bardzo mi się podoba, sarmacka jak siemasz!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ty sie smiej, a ja ta figurke niedlugo skoncze . pomalowalem juz twarz i pancerz, a do tego rownolegle maluje maga (oraz Felixa i Gotreka, ale to na zamowienie, wiec sie nie liczy ).Tomash pisze:Widząc ten temat pomyślałem, że Szaman pomalował od początku do końca jakąś figurkę - niechby i jedną. Z niepokojem spojrzałem za okno - apokalipsa nie nadchodzi. Potem przeczytałem ten temat i... ufff, już wiadomo dlaczego
To ja robię zapasy mąki i cukru...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
fajny pomaluj jak naj szybciej
Naprawdę fajny. Ciekawe pomysły. No i Ulryk- mój faworyt wśród bogów Imperium. Czekam na pomalowanego. Tylko o ile przy samej konwersji nieostre zdjęcia jakoś dają radę, o tyle przy pomalowanym muszą być zdecydowwanie lepsze.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
wiemGuard pisze:Naprawdę fajny. Ciekawe pomysły. No i Ulryk- mój faworyt wśród bogów Imperium. Czekam na pomalowanego. Tylko o ile przy samej konwersji nieostre zdjęcia jakoś dają radę, o tyle przy pomalowanym muszą być zdecydowwanie lepsze.
zrobiles?Tomash pisze:To ja robię zapasy mąki i cukru...
dzisiaj skonczylem malowac. polozylem lakier i dokleilem snieg. jak chcialem zrobic fotki, to mi bateria padla . sprobuje je zrobic jutro i wieczorem wrzucic na serwer.
rownolegle skonczylem mojego maga do Imperium (Mordheim Witch) oraz Felixa i Gotreka (na zamowienie). wszystkie figurki pojawia sie zapewne w osobnych tematach - jak tylko zrobie zdjecia
a oto i obiecane zdjecia (snieg poprawilem juz po zrobieniu fotek). nie sa super jakosci, bo moj aparat ma tylko podwojny zoom optyczny - na szczescie ma super makro. a i fotograf ze mnie zaden.
przypominam, ze to nie na ibeja czy golden demona, ale do armii, ktora zamierzam grac - ot, table top.
przypominam, ze to nie na ibeja czy golden demona, ale do armii, ktora zamierzam grac - ot, table top.