Kabaret LL

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Re: Kabaret LL

Post autor: crovaxus »

wiadomo że każdy patrzy gdzie ma jaki dojazd, za ile i jak. Też bym głosował przeciw jakby moja ekpia kilkunastu osób jak z Olsztyna miała jechać przez to znaczny kawał dalej.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No tak ale imo powinno być tak pojawiają się 3 oferty, pojawiają się pytania do orgów, głosowanie, koniec,
a nie wojna podjazdowa i wytykanie sobie wad
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

crovaxus pisze:wiadomo że każdy patrzy gdzie ma jaki dojazd, za ile i jak. Też bym głosował przeciw jakby moja ekpia kilkunastu osób jak z Olsztyna miała jechać przez to znaczny kawał dalej.
wiadomo że geografia też ma znaczenie ale nie można sprowadzać głosowania na DMP to sprawdzenia ilu członków LL ma bliżej do ośrodka A a ilu do ośrodka B, poza tym sposób prowadzenia dyskusji przez wymienionego wcześniej Lohosta jest słaby.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Hehehe, ale fajnie organizatorzy potencjalnych DMP się teraz obrzucają pytaniami :) A masz stoły? A masz sędziego? A po ile wejściówka? A ile masz makiet? Itd...

Aż fajnie poczytać :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

nie mówię iz tylko odległość. Oferta ważniejsza ale też nie tylko patrzeć na ofertę. Gdyby była mega zajebista wątpie że by ktokolwiek poleciał na Madagaskar na dmp. Nie więżę w takie cuda ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

swieta_barbara pisze:Ja jestem zadowolony. Nic dziwnego, ze lohost robi zla karme na Slasku, bedzie mial wybitnie dalej, jesli Kozlow przejdzie - na jego miejscu robilbym to samo.
Walka na śmierć i życie o 100 km mniej i 7,5 zamiast 8,5h jazdy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

zawsze możesz przyjechać i rozdawać cukierki ;] Dzieci Cię polubią :P

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

swieta_barbara pisze:
Durin pisze:Potrzebujesz minimum 120, masz sędziego?
Durin pisze:
Durin pisze:masz sędziego?
Durin, wez troche zbastuj, bo Ci sloma zaczyna z butow wystawac.

Termin zglaszania ofert uplywa 6 listopada. LL to nie jest Sejm, trzymajcie troche poziom.
Fajnie, tylko szkoda że nie byleś taki zasadniczy jak się wcześniej jakieś słomobutowe teksty zaczęły. :)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Zróbmy DMP w Kaliningradzie :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Fajnie Krzychu, tylko jest pewna subtelna roznica miedzy lohostem, ktory wkurza sie o to, ze na LL jest uklad, a Marcinem, ktory atakuje Tyranta za to, ze zglosil kandydature na DMP. Ale masz racje, nie moja piaskownica. Przepraszam Durin.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Spoko Kacper, ale chciałbym zdementować, może tak to zabrzmiało, ale to absolutnie nie był atak... nie znam Tyranta, oferta malborka brzmi super, ale chciałem go uświadomić czy jest gotowy na niego.
Jak jade na stratka to wiem że jak nie bedzie sedziego z ls zasedziuje morrok na arene butan, na bazyla kaleson choćby, więc chciałem uświadomić to Tyrantowi, wjazd to nie miał być:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Buszman pisze:Jacek, jesli ktokowiek bedzie chcial organizowac DMP niech zglasza swoja kondydature. to jest przywilej uczestniczenia w lidze.
prosze zglos Golkow, nic nie stoi na przeszkodzie. zapewnisz godne warunki, przekonasz reprezentantow LL- nie ma problemu. niektorzy pewnie zaglosuja, bo beda mieli blisko, inni bo Cie lubia, pewnie ktos uwierzy w zapewnienia.
jakby Szczecin wysunal swoja oferte DMP- tez mialbys problem jak z Malborkiem?
.
Znacznie mniejsze, jeśli w ogóle. W końcu Szczecin zrobił bardzo udany turniej dwudniowy, któy tylko przypadkiem nie został zgłoszony jako Master (żałoba?), składów wysyła na DMP po 6-8, więc "środowisko" jest.

Kiedyś, żeby zgłosić kandydaturę na zwykłego Mastera, trzeba było się wykazać dobrymi turniejami dwudniowymi.
A teraz?
Z całym szacunkiem dla Malborka - tak być nie może. Ile oni turniejów zrobili? Gdzie, kiedy, kim, na czym?
Jeśli uważacie, że można i że to nie jest kpina - wasza sprawa.
Toczcie sobie Wojny Secesyjne Północ-Południe i zgłaszajcie kandydatury Malborka i Gołkowa.
Hobby jak każde inne.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Jeb, chce mieć już to głosowanie za sobą i napić się z innymi kandydatami :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jak dla mnie system jest dobry - każdy może zgłosić kandydaturę i jeśli przekona środowisko do niej to otrzyma szansę, nie ma skostniałości środowiska.
Kandydatury są weryfikowane w demokratycznym głosowaniu i przynajmniej od kilku lat nie widziałem mastera przyznanego przez przypadek, zrobionego słabo co oznacza że system działa
(a jeśli się taki zdarzył to był weryfikowany w następnym roku - co do DMP - na LL są dorośli ludzi i sami zdecydują czy ufają kandydaturą i ośrodkom które za nimi stoją)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

Jedy Knight pisze: Znacznie mniejsze, jeśli w ogóle. W końcu Szczecin zrobił bardzo udany turniej dwudniowy, któy tylko przypadkiem nie został zgłoszony jako Master (żałoba?), składów wysyła na DMP po 6-8, więc "środowisko" jest.

Kiedyś, żeby zgłosić kandydaturę na zwykłego Mastera, trzeba było się wykazać dobrymi turniejami dwudniowymi.
A teraz?
Z całym szacunkiem dla Malborka - tak być nie może. Ile oni turniejów zrobili? Gdzie, kiedy, kim, na czym?
Jeśli uważacie, że można i że to nie jest kpina - wasza sprawa.
Toczcie sobie Wojny Secesyjne Północ-Południe i zgłaszajcie kandydatury Malborka i Gołkowa.
Hobby jak każde inne.
wlasnie o to chodzi!! ale dla innych bylby problem ,ze to daleko i moze cos jeszcze. trzeba sie przyzwyczaic

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

W głosowaniu może być ile kto chce bzdurnych opcji (z całym szacunkiem dla wspaniałej oferty Malborka), przecież to i tak nic nie zmienia, są dwie poważne kandydatury póki co i wątpliwym jest by się nagle objawiła trzecia logiczna.

A i Lidder zmień ten avatar, bo cały czas mam wrażenie że Barbara sam z sobą polemizuje.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

W głosowaniu może być ile kto chce bzdurnych opcji
Oferta Malborka przestanie być bzdurna, jak sie za nia ktos (Snot? BWT?) wstawi.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Tyrant
Mudżahedin

Post autor: Tyrant »

Jankiel pisze:
Oferta Malborka przestanie być bzdurna, jak sie za nia ktos (Snot? BWT?) wstawi.
JAniel teraz to troche przegieles..;] Chcesz zeby cale 3miasto sie za mna wstalowio a moze ich nie potrzebuje??? kurde szukasz wymowek zeby moja oferte rozwalic... poczekaj do glosowania i na dalsza moja oferte.. a jak tak bardzo chcesz to moge SPECJALNIE DLA CIEBIE ZREZYGNOWAC... i zrobic mastera zeby ci pokazac ze MOZNA...

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

crovaxus pisze:zawsze możesz przyjechać i rozdawać cukierki ;] Dzieci Cię polubią :P
Albo o pedofilię pozwą.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Tyrant pisze:
Jankiel pisze:
JAniel teraz to troche przegieles..;] Chcesz zeby cale 3miasto sie za mna wstalowio a moze ich nie potrzebuje??? kurde szukasz wymowek zeby moja oferte rozwalic... poczekaj do glosowania i na dalsza moja oferte.. a jak tak bardzo chcesz to moge SPECJALNIE DLA CIEBIE ZREZYGNOWAC... i zrobic mastera zeby ci pokazac ze MOZNA...
Tyrant z całym szacunkiem do ciebie. Ale w czym Jankiel przesadził no weź popatrz na to z innego pkt widzenia. Nigdy nie robiliście masterów, nikt nie wie jakie macie zaplecze, na co was stać i nawet nie wiemy jak wygląda miejscówka. Jasne że jak by to była kandydatura na mastera to ok trzeba dawać szanse innym poza tym zawsze się przyda urozmaicenie.
Ale tu jest toczona rozmowa o DMP największym Polskim turnieju i każdy chce aby to wypaliło i nie było na miesiąc przed komunikatu z serii sory nie damy rady.

No wyobraź sobie i zastanów się że nagle na forum pojawia sie Eustachy1989 i informuje wszystkich że w Ciechocinku mają fajna sale i oni będą DMP robić.

Eeeeee.....WTF??....taka by była każdego reakcja wiec sie nie dziw że każdy ma obawy że NIE PODOŁACIE

Zablokowany