Kabaret LL

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Kabaret LL

Post autor: Jedy Knight »

Weźcie już skończcie tę szopkę z wyborem miejsca na DMP. Teraz jeszcze macie czekać na Malbork? Kozłów to przynajmniej już 3 Mastery zrobił, a jeśli macie czekać na Malbork, to może ja Gołków zgłoszę?
Zarówno Gorzów jak i Kozłów to zadupia totalne, ale mają swoje zalety.
DMP powinny być w Warszawie, ale skoro "Środowisko Warszawskie" nie ma możliwości organizacyjnych, zaś inne ośrodki typu Wrocław czy Poznań nie wystartowały - róbcie głosowanie, dość tego kabaretu.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Ja nawet przez moment się zastanawiałem, by może w końcu Pomorze coś zrobiło, ale za mało czasu na rozmowę o konkretach. Dajcie Gorzów i wszyscy będą zadowoleni (poza Kozłowem ;) )

A tak poza tym, to zgadzam się z JJ - najlepiej by było w Warszawie jak kiedyś - najprostsza logistyka.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

Jacek, jesli ktokowiek bedzie chcial organizowac DMP niech zglasza swoja kondydature. to jest przywilej uczestniczenia w lidze.
prosze zglos Golkow, nic nie stoi na przeszkodzie. zapewnisz godne warunki, przekonasz reprezentantow LL- nie ma problemu. niektorzy pewnie zaglosuja, bo beda mieli blisko, inni bo Cie lubia, pewnie ktos uwierzy w zapewnienia.
jakby Szczecin wysunal swoja oferte DMP- tez mialbys problem jak z Malborkiem?
spokojnie- glosowanie mialo byc 15 wrzesnia, ale jednak Jankiel poczekal na kolegow. nie ma problemu- ale dajmy zglosic sie wszystkim.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Nie zrobię teraz głosowania. Jest za dużo pytań do organizatorów i za dużo rzeczy do dopracowania. Jak by mi nie zależało na tym, by wszystko było fair to bym założył od razu po silesianie. Teraz musimy czekać
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

dokladnie. czyli 3 miesiace po DMP, jak to jest napisane w regulamienie, tak?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Scimitar pisze:Dajcie Gorzów i wszyscy będą zadowoleni (poza Kozłowem ;) )
I tak będziemy ;) Są spore benefity z organizacji tak dużej imprezy. Portfele organizatorów DMP to wiedzą. Chcemy po prostu, aby gracze mieli alternatywę. Proponujemy DMP u nas, nie dostaniemy teraz po postaramy się przekonać Was za rok. To teraz od LL zależy czy chcą mieć dobry turniej w tym roku czy w następnych.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

No to róbcie głosowanie :mrgreen: bo tamte wrzucanie sobie czy budynek powstanie czy nie to jakaś kpina... swoją drogą jak przeczytałem oferte malborka to brzmi jak jakaś bajka...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Przemcio pisze:swoją drogą jak przeczytałem oferte malborka to brzmi jak jakaś bajka...
To nie znaczy, że trzeba ją skreślać.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

nie no Lidder ja nie mówie, żeby coś skreślać ale przyznaj, że brzmi to bajkowo... obiad w cenie, basen, akademik :mrgreen:

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Przemcio pisze:nie no Lidder ja nie mówie, żeby coś skreślać ale przyznaj, że brzmi to bajkowo... obiad w cenie, basen, akademik :mrgreen:
Obiad w cenie był na Kohortexie (ziemnaki+kotlet+surówki) oraz na którymś masterze w we Wrocku.
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Sauna i basen są w Kozłowie... tylko kiedy z nich korzystać ? ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Zawsze możemy zrezygnować z kega jeśli uczestnicy chcą mieć czas na basen;p

Przemcio nie wiem czy wiesz co mówisz... w Gliwicach też mamy akademik i wierz mi nie chciałbyś tam nocować po masterze:D Wielu więcej graczy wzorem Andrzeja nie stawiłoby się na poranną bitwę:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Karli pisze:Sauna i basen są w Kozłowie... tylko kiedy z nich korzystać ? ;p
Sauna kiedyś była w Wejherowie i jakoś każdy narzekał - ciekawe czemu :D :D :D

Notabene, co to za problem dodać obiad i inne atrakcje w cenie. Kwestia jaki jest budżet, ile dają sponsorzy, ile kosztuje wynajem sali. W Wejherowie za wynajem sali opłata była zwykle symboliczna, stąd i nagród można było więcej sensownych dać i inne dodatki jak ognisko :)
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

w Kozłowie jeszcze mnie nie było na Khortexie tym bardziej bo wtedy nie grałem... :mrgreen:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Durin pisze:Potrzebujesz minimum 120, masz sędziego?
Durin pisze:
Durin pisze:masz sędziego?
Durin, wez troche zbastuj, bo Ci sloma zaczyna z butow wystawac.

Termin zglaszania ofert uplywa 6 listopada. LL to nie jest Sejm, trzymajcie troche poziom.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Trochę dziwi, a trochę śmieszy mnie ta cała burzliwa dyskusja, nagonka za Kozłów, wy jesteście be, nie wy;p itp to postanowiłem odpowiedzieć troszkę w podobnym tonie. Bądź spokojny Baśka kultura będzie:) przynajmniej z mojej strony.

Poczekajmy jeszcze ten miesiąc na uzupełnienie ofert.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Cały ten młyn z DMP zaczyna przypominać to co się dzieje w wiadomościach przy okazji wyborów. Jeden ośrodek atakuje drugi a korzysta na tym Malbork (Ruch Palikota :mrgreen: ) Tylko czekam aż się argumenty skończą i będzie wyjazd w stylu:
- może i nie mamy dość dużo terenów ale mamy ładniejsze dziewczyny
- my nie mamy dość blatów ale za to u nas dziewczyny są chętniejsze
:D
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

u nas białe jest białe a czarne jest czarne!!!!

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

bah, tez mi nagonka. Po prostu jest jeden użytkownik z bardzo smutnym życiem który coś miesza. Szczerze to najlepiej by było jakby Wawa miała warunki, ale trudno. Środowisko powinno być zadowolone ze jest wybór, a nie ze jest skazane na jedną miejscówkę (która przecież tez może się wysypać z różnych powodów..)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ja jestem zadowolony. Nic dziwnego, ze lohost robi zla karme na Slasku, bedzie mial wybitnie dalej, jesli Kozlow przejdzie - na jego miejscu robilbym to samo.

Zablokowany