Kabaret LL
Moderator: swieta_barbara
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kabaret LL
Weźcie już skończcie tę szopkę z wyborem miejsca na DMP. Teraz jeszcze macie czekać na Malbork? Kozłów to przynajmniej już 3 Mastery zrobił, a jeśli macie czekać na Malbork, to może ja Gołków zgłoszę?
Zarówno Gorzów jak i Kozłów to zadupia totalne, ale mają swoje zalety.
DMP powinny być w Warszawie, ale skoro "Środowisko Warszawskie" nie ma możliwości organizacyjnych, zaś inne ośrodki typu Wrocław czy Poznań nie wystartowały - róbcie głosowanie, dość tego kabaretu.
Zarówno Gorzów jak i Kozłów to zadupia totalne, ale mają swoje zalety.
DMP powinny być w Warszawie, ale skoro "Środowisko Warszawskie" nie ma możliwości organizacyjnych, zaś inne ośrodki typu Wrocław czy Poznań nie wystartowały - róbcie głosowanie, dość tego kabaretu.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ja nawet przez moment się zastanawiałem, by może w końcu Pomorze coś zrobiło, ale za mało czasu na rozmowę o konkretach. Dajcie Gorzów i wszyscy będą zadowoleni (poza Kozłowem
)
A tak poza tym, to zgadzam się z JJ - najlepiej by było w Warszawie jak kiedyś - najprostsza logistyka.

A tak poza tym, to zgadzam się z JJ - najlepiej by było w Warszawie jak kiedyś - najprostsza logistyka.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Jacek, jesli ktokowiek bedzie chcial organizowac DMP niech zglasza swoja kondydature. to jest przywilej uczestniczenia w lidze.
prosze zglos Golkow, nic nie stoi na przeszkodzie. zapewnisz godne warunki, przekonasz reprezentantow LL- nie ma problemu. niektorzy pewnie zaglosuja, bo beda mieli blisko, inni bo Cie lubia, pewnie ktos uwierzy w zapewnienia.
jakby Szczecin wysunal swoja oferte DMP- tez mialbys problem jak z Malborkiem?
spokojnie- glosowanie mialo byc 15 wrzesnia, ale jednak Jankiel poczekal na kolegow. nie ma problemu- ale dajmy zglosic sie wszystkim.
prosze zglos Golkow, nic nie stoi na przeszkodzie. zapewnisz godne warunki, przekonasz reprezentantow LL- nie ma problemu. niektorzy pewnie zaglosuja, bo beda mieli blisko, inni bo Cie lubia, pewnie ktos uwierzy w zapewnienia.
jakby Szczecin wysunal swoja oferte DMP- tez mialbys problem jak z Malborkiem?
spokojnie- glosowanie mialo byc 15 wrzesnia, ale jednak Jankiel poczekal na kolegow. nie ma problemu- ale dajmy zglosic sie wszystkim.
Nie zrobię teraz głosowania. Jest za dużo pytań do organizatorów i za dużo rzeczy do dopracowania. Jak by mi nie zależało na tym, by wszystko było fair to bym założył od razu po silesianie. Teraz musimy czekać
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
dokladnie. czyli 3 miesiace po DMP, jak to jest napisane w regulamienie, tak?
I tak będziemyScimitar pisze:Dajcie Gorzów i wszyscy będą zadowoleni (poza Kozłowem)

To nie znaczy, że trzeba ją skreślać.Przemcio pisze:swoją drogą jak przeczytałem oferte malborka to brzmi jak jakaś bajka...
Obiad w cenie był na Kohortexie (ziemnaki+kotlet+surówki) oraz na którymś masterze w we Wrocku.Przemcio pisze:nie no Lidder ja nie mówie, żeby coś skreślać ale przyznaj, że brzmi to bajkowo... obiad w cenie, basen, akademik
Zawsze możemy zrezygnować z kega jeśli uczestnicy chcą mieć czas na basen;p
Przemcio nie wiem czy wiesz co mówisz... w Gliwicach też mamy akademik i wierz mi nie chciałbyś tam nocować po masterze:D Wielu więcej graczy wzorem Andrzeja nie stawiłoby się na poranną bitwę:D
Przemcio nie wiem czy wiesz co mówisz... w Gliwicach też mamy akademik i wierz mi nie chciałbyś tam nocować po masterze:D Wielu więcej graczy wzorem Andrzeja nie stawiłoby się na poranną bitwę:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sauna kiedyś była w Wejherowie i jakoś każdy narzekał - ciekawe czemuKarli pisze:Sauna i basen są w Kozłowie... tylko kiedy z nich korzystać ? ;p

Notabene, co to za problem dodać obiad i inne atrakcje w cenie. Kwestia jaki jest budżet, ile dają sponsorzy, ile kosztuje wynajem sali. W Wejherowie za wynajem sali opłata była zwykle symboliczna, stąd i nagród można było więcej sensownych dać i inne dodatki jak ognisko

Draconis - FOR EVER !!!
- swieta_barbara
- habydysz
Durin pisze:Potrzebujesz minimum 120, masz sędziego?
Durin, wez troche zbastuj, bo Ci sloma zaczyna z butow wystawac.Durin pisze:Durin pisze:masz sędziego?
Termin zglaszania ofert uplywa 6 listopada. LL to nie jest Sejm, trzymajcie troche poziom.
Trochę dziwi, a trochę śmieszy mnie ta cała burzliwa dyskusja, nagonka za Kozłów, wy jesteście be, nie wy;p itp to postanowiłem odpowiedzieć troszkę w podobnym tonie. Bądź spokojny Baśka kultura będzie:) przynajmniej z mojej strony.
Poczekajmy jeszcze ten miesiąc na uzupełnienie ofert.
Poczekajmy jeszcze ten miesiąc na uzupełnienie ofert.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Cały ten młyn z DMP zaczyna przypominać to co się dzieje w wiadomościach przy okazji wyborów. Jeden ośrodek atakuje drugi a korzysta na tym Malbork (Ruch Palikota
) Tylko czekam aż się argumenty skończą i będzie wyjazd w stylu:
- może i nie mamy dość dużo terenów ale mamy ładniejsze dziewczyny
- my nie mamy dość blatów ale za to u nas dziewczyny są chętniejsze

- może i nie mamy dość dużo terenów ale mamy ładniejsze dziewczyny
- my nie mamy dość blatów ale za to u nas dziewczyny są chętniejsze

- Król Goblinów
- Wodzirej
bah, tez mi nagonka. Po prostu jest jeden użytkownik z bardzo smutnym życiem który coś miesza. Szczerze to najlepiej by było jakby Wawa miała warunki, ale trudno. Środowisko powinno być zadowolone ze jest wybór, a nie ze jest skazane na jedną miejscówkę (która przecież tez może się wysypać z różnych powodów..)
- swieta_barbara
- habydysz
Ja jestem zadowolony. Nic dziwnego, ze lohost robi zla karme na Slasku, bedzie mial wybitnie dalej, jesli Kozlow przejdzie - na jego miejscu robilbym to samo.