[Infinity] Nomadzi

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Re: [Infinity] Nomadzi

Post autor: Brushlicker »

Daj im pigment na giry :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Heh, JochnyWalker, wiedziałeś żeby bohaterowie w stylu komandora Sheparda byli ubrudzeni? Ich się kurz nie ima! :D
Wolałem nie ryzykować z brudzeniem żołnierzy, jeszcze bym coś schrzanił, łatwiej przyjąć, że dopiero wysiedli z desantowca ;)
Vae victis!

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Malujesz fajnie, ale niestarannie. Postaraj się bardziej rozwadniać farbę i robić więcej przejść żeby tak chamsko nie było widać śladów pędzla.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

Awatar użytkownika
Kapso
Mudżahedin

Post autor: Kapso »

super dobór kolorów =D>

Po co im są te zielone kreski? żeby było wiadomo gdzie przód mają?

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Telchar pisze:Malujesz fajnie, ale niestarannie. Postaraj się bardziej rozwadniać farbę i robić więcej przejść żeby tak chamsko nie było widać śladów pędzla.
Walczę z tym, ale nie wychodzi. Próbuję robić łagodne przejścia -> nakładam kilka warstw farby -> robi się za grubo -> a łagodnych przejść i tak nie widać. Błędne koło ;) Z drugiej strony te modele są tak drobne, że trzeba przyłożyć łeb do figurki by to dojrzeć, albo zrobić im zdjęcie o dużej rozdzielczości :)
Po co im są te zielone kreski? żeby było wiadomo gdzie przód mają?
Tak, to oznaczenia LoSa. w Infinity 180 stopni, a przy okrągłych podstawkach może być ciężko go stwierdzić.

Dobra, tymczasem ostatnia figurka skończona i ekipa gotowa, szanse, że zacznę malować coś do Warhammera rosną :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Oddział w komplecie, heh, dziesięć osób: pięć kobiet, pięciu facetów, jeden mańkut - Corregidor wzorcowo realizuje ideę parytetów :D
Vae victis!

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Dawno nic tu nie wrzucałem, cóż klimaty mało warhammerowe. Na dodatek stare zdjęcia szlag trafił, kiedyś to naprawię ;)

Parę modeli, nad którymi ślęczałem ostatnio.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek