WIELKI DRACON
Co do strony internetowej turnieju to wyskakuje mi takie coś- "Limit transferu zostal przekroczony
Serwer nie moze zrealizowac Twojego zadania dopoki wlasciciel tego konta nie zwiekszy swojego limitu transferu w danym miesiacu. Prosimy sprobowac pozniej."
Ja nic nie zrobiłem
Serwer nie moze zrealizowac Twojego zadania dopoki wlasciciel tego konta nie zwiekszy swojego limitu transferu w danym miesiacu. Prosimy sprobowac pozniej."
Ja nic nie zrobiłem
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
kilka rzeczy:
primo: jake sa restrykcje kompozycji (slyszalem cos od thurona, ze maja byc)
secundo: Dopuscicie bone gianta z inna bronia niz 2nd hand weapon?
jak dla mnie troche za duzo pkt. za dodatki (1/3 calego wyniku) ale trudno powinienem sie pojawiec b lubie ta wage punktowa
primo: jake sa restrykcje kompozycji (slyszalem cos od thurona, ze maja byc)
secundo: Dopuscicie bone gianta z inna bronia niz 2nd hand weapon?
jak dla mnie troche za duzo pkt. za dodatki (1/3 calego wyniku) ale trudno powinienem sie pojawiec b lubie ta wage punktowa
- Bladeweaver
- Mudżahedin
No niestety cos sie popsuło... strona będzie działać od 1 czerwca... za utrudnienia przepraszamy...Sito pisze:Co do strony internetowej turnieju to wyskakuje mi takie coś- "Limit transferu zostal przekroczony
Ja nic nie zrobiłem
Wydaje mi się że regulamin nie mówi nic o jakichkolwiek restrykcjach więc odpowiedz jest chyba aż nadto oczywista...Shino pisze: primo: jake sa restrykcje kompozycji (slyszalem cos od thurona, ze maja byc)
2250limited czyli wszystko co jest dopuszczone w uściśleniach sędziowskich http://strony.aster.pl/barbaros/uscislenia0207.pdfShino pisze:jake sa restrykcje kompozycji
nie ma żadnych dodatkowych ograniczeń, wszystko to co w uściśleniach
wiesz nie porownoj mutacji i opcji giganta bo to nie ta sama polka...thurion pisze:a ja chce mutacjeShino pisze:dobra ale tego sie juz moglem domyslec w sumie a co z wazniejsza kwestia? jak chcecie moge wam podelsac te zasady do gigantow
gigant z dwurakiem za 225 nie jest o wiele lepszy niz gigson z 2 bronmi za 220
czyli jak rozumiem rhinox riderzy tez nie sa uzywalni tak?
stronka działa: ► http://members.chello.pl/p.stanik/dracon2007/index.htm
jest pierwszy zgłoszony
wiele osób ma bardzo ładnie pomalowane armie, interesują się wfb od lat czemu ich za to nie nagrodzić?
jest pierwszy zgłoszony
prawdopodobnie będzie dwóch sędziów, jeden będzie oceniał w sobotę, drugi w niedzielę i wyciągnie się średniąszafa@poznan pisze:jakośc 14 plus 5 .....subiektywną ocenę sędziego....
taki stosunek bitew do reszty był zawsze na pomorskich masterach (100pkt bitwy, 50malowanie, test, rozpiska),Shino pisze:jak dla mnie troche za duzo pkt. za dodatki (1/3 calego wyniku) ale trudno :
wiele osób ma bardzo ładnie pomalowane armie, interesują się wfb od lat czemu ich za to nie nagrodzić?
są dopuszczeniShino pisze:...rhinox riderzy tez nie sa uzywalni tak?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, o 22:41 przez esgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
nie masz adobe readera?Shino pisze:ty to limieted czy tez nie? bo stanowisko gw co do rhinosow sie zmienilo osta6tnio... ;Pesgaroth pisze:tak dopuszczeniShino pisze:...rhinox riderzy tez nie sa uzywalni tak?
link do uściśleń sędziowskich: ► http://strony.aster.pl/barbaros/uscislenia0207.pdf
Wow.
Skład FKCC logiem Drakona
Moja armia na pierwszym planie zdjęcia w sumie
Stosunek bitew do reszty jest dobry.esgaroth pisze: taki stosunek bitew do reszty był zawsze na pomorskich masterach (100pkt bitwy, 50malowanie, test, rozpiska),
Stosunek jakosci malowania do pierdół (wysywig, konwersje) zły.
Premiuje graczy którzy mają pieniądze aby opłacic malarzy ;/
2250 Limited, ale ten Limited to taki ustalony przez LS w uściśleniach, a nie to co se tam GW bajdurzy. Dokładnie przestudiuję listę co by się jakiś Thorek czy Karl Franz nie przepchnął
A co do rozkładu punktów za malowanie to jeszcze to przemyślimy, więc bez stresu. Z początkiem czerwca myślę, że się wszystko ustabilizuje jeśli chodzi o zasady i inne kwestie.
A co do rozkładu punktów za malowanie to jeszcze to przemyślimy, więc bez stresu. Z początkiem czerwca myślę, że się wszystko ustabilizuje jeśli chodzi o zasady i inne kwestie.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Młody pisze:Wow.
Hehe. Żeby Wam to frekwencji nie popsuło
Swoją drogą ta fotka to z bitwy z Tobą Młody
Edit:
wydaje mi się czy na stronce Draconisu regulamin pisany jest czarną czcionka na czarnym tle? Czy tylko mi się tak pokzauje? (muszę zaznaczyc tekst żeby go zobaczyć )