Arcymag czy Prince?

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Jak to nie mogą schodzić z pity (ja osobiście jako niemagiczny HE nawet nie próbowałem teko robić :P )??
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

@Ice-T
Mógłbyś wyjaśnić? Bo nie załapałem :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Z tego co wiem, ustalono, że gdy pitem trafisz w smoka, to testuje się I jeźdźca i albo schodzi cały model albo nikt. Jako, że wszyscy smoczy jeźdźcy maja min 6 i, to pitki tracą na smoki sens....

dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dżejdżej »

i tak IMO zawsze bezpieczniej było brać zatrzymania:)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Ale to tylko na smoki czy na każdego monstera który ma coś na głowie?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

testuje smok i jeżdzieć
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Kosa pisze:testuje smok i jeżdzieć
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3351

juz nie. od wyjscia erraty sie to zmienilo - jest tylko jeden test na caly model - testujemy najwyzsza Inicjatywe !!
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, o 16:04 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

No tyle ja też wiem,ale oni coś tutaj wygadują dziwnego.Macie może link z tym ,,uściśleniem''?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

to nie uscislenie tylko oficjalna Errata GW - dostepna na ich stronie internetowej!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

acha ok zaraz poszukam

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Więc już nie tak latwo ściągnąć smoka bo żadko można spotkac lorda z Imniej niż 6 a na 6 zawsze się nie zdaje :D (na maszyny działa normalnie) ale smoki ukrucili więc pozostają konwencjonalne środki czyli bolce :D choć nie ukrywam jak przeczytałem tę wiadomość to misię łezka zakręciła w oku

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Więc już nie tak latwo ściągnąć smoka bo żadko można spotkac lorda z Imniej niż 6 a na 6 zawsze się nie zdaje :D (na maszyny działa normalnie) ale smoki ukrucili więc pozostają konwencjonalne środki czyli bolce :D choć nie ukrywam jak przeczytałem tę wiadomość to misię łezka zakręciła w oku

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

sorki ale coś się na forum pieprzy i wysyla te same wiadomości :) kosa pokasuj te zbędne posty thx( nie będziemy smiecić) swoja droga co jest przyczyną zwieszenia forum...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, o 16:42 przez Ice-T, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzelak
Wodzirej

Post autor: Grzelak »

Arcymag, tylko i wyłącznie !!
Dopóki nie wyjdzie 7ed HE to nie ma moim zdaniem co mówić o pricesie ! Nie ma dobrego cobo itemow, łatwo zestrzelić i zabic w walce wrecz.

Co do tego, że jeden model tylko zdaje to jest głupie w końcu czarna dziura wsysa smoka i jeźdźca i smoka a nie tylko jeźdźca ( smok tez ma skapę i może nie załapać akcji )

Awatar użytkownika
pazdzioch
Chuck Norris

Post autor: pazdzioch »

A ja nie uważam ze pana na smoku jest łatwo zdjąć , powiem nawet ze sa to najbardziej niezdejmowalne pkt w całej helfickiej armii.

Arcymag jest według mnie na tym samym poziomie co Princ da sie nim grac ale bez rewelacji i ten i ten posiada wady, zalety.

Zobaczymy jak będzie w następnej edycj!

pzdr

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Jak się słabo gra smokiem to się przegrywa i to regularnie,ale niema się co wściekać smok to bardzo fajny wybór lorda,można nim pocisnąć i ma nawet swojego powera,warto brać i tyle,kto się ze mną niezgadza to zapraszam do chellenga z moimi he z jaszczurem.

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Twierdzisz że grasz dobrze ? A ni przyjmujesz chalange'a od juniorów z krasnoludami...ehh

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Niechce sobie psuć humoru graniem z krasnalami,są armią gdzie bitwa z nimi jest nudna i głupia(przynajmniej dlamnie)a już napewno niechce grać z jakimś ważniakiem który mówi do mnie na ty i twierdzi że moje pomysły są beznadziejne, a następnie opowiada jak zajebiście będzie strzelał do moich łuczników.Dla twojej informaci koleś w tej chwili generalnie dostałby odemnie ostre wklepy,ale mnie się tak niechce grać.

P.s a ty się masz za dobrego gracza?bo ja nic takiego niepowiedziałem,powiedziałem tylko że smokiem da się pograć i ja tak umiem ale nieoznacza to że jestm dobrym graczem.

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

yyy... najgłupsza teoria jaka w życiu słyszałem, jak możesz uważać że dasz gościowi ostre wklepy skoro go nie znasz i nigdy nie widziałeś jak gra?
Poza tym to co on mówił to była niemal istna statystyka że łucznicy schodzą od dwarfickiej artylerii (która jest najlepszą w grze), osobiście też krytykuje twoje teorie typu wszyscy magowie do jednego oddziału.
Coś sądzę że twoje "nie chcenie" czy nuda gry z krasnalami jest spowodowana tym ze nie umiesz z nimi grać po tym jak nareszcie stały się mocną rasą.

p.s. Ja uważam ze walka z dwarfami jest bardzo fajna przez to że trzeba myśleć jak się ruszyć by nie dostać boku od bolca czy jak nie stracić wszystkich rydwanów w 2 tury i do tego po zwycięstwie czuje sie sporą satysfakcję :D (rzadko przegrywam z chamskimi defensami :wink: ).
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

ODPOWIEDZ