Nowe DE na euro

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Nowe DE na euro

Post autor: Rince »

Dwurak na pendancie.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Ja jednak preferowałbym Soulrender dla BSB. W combacie wtedy tylko 3+ save i trzeba bardziej uważać w co się wpada, ale IMO to i tak lepszy pomysł. A od shootingu jest 1+.

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Rozpa bardzo fajna, choć ja nie potrafiłbym grać na rydwanach w DE. A fluff DElfów mi po prostu nie leży. Ponurzy mściciele, którzy w dzieciństwie zostali tak skrzywdzeni, że nie ufają już nawet swoim, to zdecydowanie nie to co lubię.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Te rydwany są chyba najbardziej przegiete ze wszsytkich;)

To co wolisz wyznawców khorna i tzentcha idących ramie w ramie?

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Wolę Chaos Undivided :twisted: Niestety obecny book chaosu to pomyłka. :roll:
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Shadar pisze:Rozpa bardzo fajna, choć ja nie potrafiłbym grać na rydwanach w DE. A fluff DElfów mi po prostu nie leży. Ponurzy mściciele, którzy w dzieciństwie zostali tak skrzywdzeni, że nie ufają już nawet swoim, to zdecydowanie nie to co lubię.
Ja się będę musiał tym nauczyć grać :mrgreen: ... Dla mnie fluf DE to przede wszystkim piękne ,skąpo ubrane wiedźmy które trzymają baty w rękach i wystraszeni niewolnicy płaszczący się przed nimi i patrzącymi na nie z pożądaniem ale i też ze strachem! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Co jeszcze Chińskie maski? szatańskie amulety? demonetki? pokemony? demoniczne potwory?
Obrazek

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Mówisz teraz jak natanek, a jeśli to robisz to wiedz, że coś się dzieje :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

BTW - czy Coki z rydwanu mają hate?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Nie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

niby czemu nasze Cold one nie mają Hate skoro świnie na rydwanach Bestii mają na 1000%! ? ! WTF?
Obrazek

Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

Post autor: Raamiel »

Life is rules DE....:)

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Nie doszukuj sie logiki w warhammerze :D
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Post autor: Artur »

Ja się będę musiał tym nauczyć grać :mrgreen: ... Dla mnie fluf DE to przede wszystkim piękne ,skąpo ubrane wiedźmy które trzymają baty w rękach i wystraszeni niewolnicy płaszczący się przed nimi i patrzącymi na nie z pożądaniem ale i też ze strachem! :mrgreen:[/quote]

Utożsamiasz się z wiedźmami czy niewolnikami ? :?
Obrazek

ODPOWIEDZ