Nawet po bejcy kości wyglądałyby lepiej. Chyba, że po katastrofalnym wykonaniu.
O ile twój wcześniejszy Konrad mi się podobał (nie licząc ciemnej mordy) to te za cholerę (albo nie lubię takich barw). Nie wiem ile w tym wina światła, ale jest bardzo ciemno. Niedomalowane, warstwa czarna prześwituje spod warstw czerwonych (a może to nadmierna ilość bejcy/washa). Zombie kiepskie. Jeżeli chciałeś, aby kości gwardzistów przypominały tego obdarte z mięsa, zakrwawione to (dzięki niedawnej ekshumacji mego psa) stwierdzam iż to ci się nie udało.
Przydałyby się te rozjaśnienia, co Misha pisze.
Nietoperze różnośći Kudlatego
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- kudlaty960
- Mudżahedin
Kuźwa no właśnie widzę, że te zdjęcia wyglądają dużo gorzej niż w realu. Jak na nie patrzę to samemu mi się nie podobają. Kości w rzeczywistości wyglądają jak takie upaprane z ziemi wyciągnięte po 2 miesiącach gnicia. Czerwony wygląda kompletnie inaczej jest bardziej bordowo-buraczany. Ma to być armia na stół. Co do staranności to nie ma takiej opcji żeby wszystkie modele były na poziomie Konrada bo zwariowałbym chyba. 

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- kudlaty960
- Mudżahedin
DokładnieMishu pisze:Zielony, ciemny zielony, ciemniejszy zielony, czarne/białe krawędzie podstawek, brązowy piasek.
Jak to nie przejdą?

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW