a nie zauwazyles emotikonu?Meter pisze:a nie zauważyłeś że to skejwen go skonwertowałbless pisze:A idz, marudo ! Twoje zrzedliwe komentarze zapsuja humor autorowi tej pracy....skejwen pisze: a szczerze powiedziawszy to mi osobiscie w ogole sie nie podoba...
tomb prince - skonczony
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fajny Tylko ja bym widzial wiekszy (czyt. wyzszy ten plaszczo-wicher )
Mimo to szacun bo sam bym takiego nie wykonal
Mimo to szacun bo sam bym takiego nie wykonal
4 igły, ale niesamowicie to wygląda w realu... 2 ruchy ręką i kawałek Gstuffa zmienia sie w skrzydełko inny w dzióbek i wychodzi po 5 minutach czarny kogut dla dziadka dzemba - dzemba i to w dodatku siedzący na pniaku, szkoda że go gdzieś posiałem , chyba w Wawie kiedyś
Jako że to moja armijka muszę pracę skomentować
Powiem, że podoba mi się, ale bym to widział troszkę inaczej.
Po pierwsze większy wir... A po drugie w wirze dałbym takie wystające/wyjące mordy ludzkie... To taka moja mała wizja...
Ale Twój latacz też mi się bardzo podoba. Dobrze, że mój nie wymagał byle GS'u
Powiem, że podoba mi się, ale bym to widział troszkę inaczej.
Po pierwsze większy wir... A po drugie w wirze dałbym takie wystające/wyjące mordy ludzkie... To taka moja mała wizja...
Ale Twój latacz też mi się bardzo podoba. Dobrze, że mój nie wymagał byle GS'u
Powiem tyle, że akurat taki wir już maszRyu pisze: Po pierwsze większy wir... A po drugie w wirze dałbym takie wystające/wyjące mordy ludzkie... To taka moja mała wizja...
Za szkielet to się dopiero wezmę, ale wir jest, zastanawiam się gdzie dac foty, może na PM?