Ranking Ligi WFB 2012
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2012
Byłtaki fajny naglośniony lokal w Szczecinie - kiedy wpadna wyniki z niego? ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Mudżahedin
Hm co do parówki jeszcze: - ja grałem Liz mój brat Emp.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Mam problem z wysłaniem wyników do ligi. Uzyskałem plik .csv. Otwieram go w notatniku, usuwam ostatni wiersz, zapisuję dając kodowanie UTF-8. Tyle, że na koniec otrzymuję plik .txt a nie .csv
używam windows 7 i excel 2010. Help?
pozdrawiam
Furion

pozdrawiam
Furion
próbowałem, bez efektu. po prostu ma kropkę w nazwie 

Pourlopowa aktualka gotowa, zmiany personalne, zgłoszone zmiany turniejów itp. zrobione, jak czegoś brakuje to proszę o pmki.
Dostałem info, ze komuś punktów nie zaliczyło, rzeczywiście był błąd w wynikach, będzie to poprawione.
Dostałem info, ze komuś punktów nie zaliczyło, rzeczywiście był błąd w wynikach, będzie to poprawione.
poczekajcie na aktualkę, Daw to załatwia i z Krzyśkiem obadali już temat, co jest nie tak itp.Maciek P. pisze:Czerwcowy turniej 2023 z Paradoxu dalej z błędnymi wynikami. Podobno Daw wysłał prawidłowe.

edit: sprawa wyjaśniona!
Ostatnio zmieniony 13 sie 2012, o 12:25 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ten Szczecihn to w koncu na który był sezon?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."