IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
- swieta_barbara
- habydysz
Re: IGRZYSKA PX W Paradox Cafe, 2800, 24.06 (NIEDZIELA)
Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!
eee nic sie nie znacie, zmuszacie Kalafiora do wystawienia kadai+ Helupa zamiast coś pomyśleć#helion# pisze:i nie masz problemu, bo nie musisz proxować drugiej Heleny...regulamin jest prosty klarowny, a ograniczenia przejrzyste i czytelne; to nie EuroManfred pisze:przy 2 helkach nie ma Kadaia
Pojadę was TK w takim razie
"WAS" zawsze możesz trafić 3x Nemezis...bo "komputer" tak rozlosuje...Manfred pisze:eee nic sie nie znacie, zmuszacie Kalafiora do wystawienia kadai+ Helupa zamiast coś pomyśleć#helion# pisze:i nie masz problemu, bo nie musisz proxować drugiej Heleny...regulamin jest prosty klarowny, a ograniczenia przejrzyste i czytelne; to nie EuroManfred pisze:przy 2 helkach nie ma Kadaia
Pojadę was TK w takim razie
Nie marudź Kacper - Ja czekam z formatem Mastera do Silesiana.swieta_barbara pisze:Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!
Jak Lidder zrobi 2800 to ja już tego nie powtórze (mogę jedynie zrobić 2999 ) chyba że nie zrobi mniej to wtedy mój Singlowy Master Bedzie na 2700+
to kmiń i wpadaj...zimne piwo powinno Cię przekonaćswieta_barbara pisze:Alez zajebisty termin i zajebisty format! Alez postaram sie przyjsc! Juz od wczoraj non stop kminie rozpe! Wiecej takich formatow!
nic się nie martw, wiem o dwóch osobach, że na pewno ich nie będzie, stąd 7 miejsc...swoją drogą ja również już będę grał wtedywokrze pisze:Dareczku, mam nadzieję, że mnie uwzględniłeś w liście? Bo mam nowy pomysł do przetestowania...
a czego Ci brakuje, może któryś z graczy może coś pożyczyć na turek i zagrasz normalnie..knifem4n- pisze:Dopuścicie mi lekkie proxy w postaci wymodelowanych podstawek zamiast maszyn ?
turniej jest za tydzień więc bez panik, organki wystawisz max 2...knifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDD Moje maszynki wszystkie przepadły Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDD Moje maszynki wszystkie przepadły Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
akurat jakoś mnie to nie przeraża, Ty w Woch-u masz lepsze argumenty...ot Czołgozeny nabite ze Shrinów, albo 2x Helena i death... jedno i drugie jest o niebo lepsze od takiego gunlinaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDD Moje maszynki wszystkie przepadły Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
A mnie przeraża, bo myśl o tak nudnej bitwie jest przerażająca.#helion# pisze:akurat jakoś mnie to nie przerażaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDD Moje maszynki wszystkie przepadły Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
Prawdopodobnie wolałbym powiedzieć takiemu przeciwnikowi "na-ra" i pójść do domu.
Bo jeżeli kogoś bawi taka gra, to znaczy, że ma problem.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Sorki stary lubię tę grę, uwielbiam grać w Paradoxie ale to co można wystawić na 2800 prawie open i do tego bez scenariuszy to zaprzeczenie battla. Gra sprowadza się do czystego "kto złoży bardziej wywaloną w kosmos rozpiskę". Przyjdę, pokibicuję, wypije z Wami browara ale grać w TO nie zamierzam. Nie mój klimat...#helion# pisze:akurat jakoś mnie to nie przeraża, Ty w Woch-u masz lepsze argumenty...ot Czołgozeny nabite ze Shrinów, albo 2x Helena i death... jedno i drugie jest o niebo lepsze od takiego gunlinaGrolshek pisze:Byłem przeciwnikiem tego formatu a po tym poście zostałem hejteremknifem4n- pisze:Jeszcze nie składałem rozpy, ale na ten format pewnie będzie to 3xdziało, 3xklopa, 3 razy organy :DDD Moje maszynki wszystkie przepadły Zobaczymy ile uda mi się porzyczyć do 24, na chwile obecną mam 2 canony
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl