Smieszne wybory na modow LL
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Smieszne wybory na modow LL
Procedura wyboru kandydatów była jak najbardziej ok, jeżeli chcesz się dopisać musisz zebrać kogoś kto Cię poprze i rozpocząć ją od nowa. Jankiel z Dymitrem powinni założyć głosowanie tak/nie pod swoimi kandydaturami bo to się nie odbyło.
pozdrawiam
kudłaty
pozdrawiam
kudłaty
mysle, ze nic zlego sie nie stalo - po prostu chlopaki poszli na skroty, nie widze tu zlych intencji.
nie nalezy jednak oceniac ludzi, ktorzy widza problem w pomijaniu procedur regulaminu - czy to sie komus podoba cz nie, on istnieje, uchwalilismy go i nalezy go przestrzegac. w tej konkretnej sytuacji, powinno byc zalozone glosowanie z pytaniem: Jankiel i Dmitrij zostaja moderatorami - tak/nie. Byc moze dla kogos to szukanie dziury w calym, ale po to dba sie o takie pierdoly, zeby nie dochodzilo do wiekszych walkow
.
ogolem ja nie widze problemu, ale jesli ktos widzi to przyjmuje ta argumentacje i popieram "posprzatanie" pod wzgledem formalnym.
nie nalezy jednak oceniac ludzi, ktorzy widza problem w pomijaniu procedur regulaminu - czy to sie komus podoba cz nie, on istnieje, uchwalilismy go i nalezy go przestrzegac. w tej konkretnej sytuacji, powinno byc zalozone glosowanie z pytaniem: Jankiel i Dmitrij zostaja moderatorami - tak/nie. Byc moze dla kogos to szukanie dziury w calym, ale po to dba sie o takie pierdoly, zeby nie dochodzilo do wiekszych walkow

ogolem ja nie widze problemu, ale jesli ktos widzi to przyjmuje ta argumentacje i popieram "posprzatanie" pod wzgledem formalnym.
A jak będzie głosowanie na mastery, to też wrzucę listę z pytaniem, czy te mastery przechodzą - tak/nieJankiel i Dmitrij zostaja moderatorami - tak/nie.
To wybory, a nie jakieś referendum. Z listy (dwóch

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
I wtedy głosowanie będzie nie ważne ze względu na za mała ilość osób biorących udział w głosowaniu.
Jankiel Dimitrij naprawdę nie wiem dlaczego nie możecie postawić tego głosowania, jeśli głównym argumentem jest to że nie ma 4 chętnych to dajcie 2 dni a kolejnych 2 się znajdzie...
Jankiel Dimitrij naprawdę nie wiem dlaczego nie możecie postawić tego głosowania, jeśli głównym argumentem jest to że nie ma 4 chętnych to dajcie 2 dni a kolejnych 2 się znajdzie...
Dymitr i Jankiel dawali sobie radę całkiem nieźle w minionym sezonie, to i teraz sobie dadzą radę. Dajmy im spokój, niech się wezmą za naprawianie bubli w regulaminie i zarządzanie. Jak nie będą dawali rady (co zapewne zostanie im ekspresowo wytknięte), to będzie można robić głosowania.
Nie popieram. Co więcej nie popieram lohosta jako kandydata. Człowiek, który nie był w stanie znaleźć interesującego go głosowania przez 2 tygodnie, powinien zająć się mniej wyczerpującą robotą.
Nie popieram. Co więcej nie popieram lohosta jako kandydata. Człowiek, który nie był w stanie znaleźć interesującego go głosowania przez 2 tygodnie, powinien zająć się mniej wyczerpującą robotą.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
słabe to byłoMarys pisze: Co więcej nie popieram lohosta jako kandydata. Człowiek, który nie był w stanie znaleźć interesującego go głosowania przez 2 tygodnie, powinien zająć się mniej wyczerpującą robotą.

popieram
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
popieram
A dlaczego słabe? Mod powinien ogarniać to co dzieje się na forum, być zdecydowanie aktywnym. Ja się nie nadaję do tej roboty i zdaję sobie z tego sprawę (Choć jeśli ktoś zrobi zestawienie oddanych głosów, to chyba nie jestem ostatni).
Uważam, że prowadzenie krucjaty w imię papierkowej zgodności jest słabe. Przedstawianie jedynych ludzi na forum, którzy chcieli brać na siebie te obowiązki, jako uzurpatorów, chcących... właściwie nie wiem co chcących, bo ani pieniędzy, ani realnej władzy nie mają - to jest słabe. Wyskakiwanie agresywne jest słabe. Nieuzasadniona i nadmierna cenzura jest słaba.
Dlatego zaznaczyłem, że nie podoba mi się wizja osoby, która się tak zachowuje jako moda. Czy to jest słabe? Możliwe, ale przynajmniej uczciwe.
Uważam, że prowadzenie krucjaty w imię papierkowej zgodności jest słabe. Przedstawianie jedynych ludzi na forum, którzy chcieli brać na siebie te obowiązki, jako uzurpatorów, chcących... właściwie nie wiem co chcących, bo ani pieniędzy, ani realnej władzy nie mają - to jest słabe. Wyskakiwanie agresywne jest słabe. Nieuzasadniona i nadmierna cenzura jest słaba.
Dlatego zaznaczyłem, że nie podoba mi się wizja osoby, która się tak zachowuje jako moda. Czy to jest słabe? Możliwe, ale przynajmniej uczciwe.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- swieta_barbara
- habydysz
Na LL brakuje goscia, ktory bylby troche poza ukladami i ktory bedzie pilnowal procedur i moze wyczyscil troche tematow i zaktualizowal temat o wynikach glosowan - dawno juz nie byl prowadzony - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=7344. Jesli lohost chce pomoc troche to ogarniac, prosze bardzo: +1.
lohoście, zaznaczyłem, że nie podoba mi się wizja Ciebie jako moda. Ale masz rację, to nie miejsce na to. Sorry za offtop.
A nie łatwiej dodać po prostu lohosta jako jedynego kandydata na trzecie miejsce i skończyć tą szopkę? Jeśli to okaże się potrzebne, to możecie policzyć mój głos na lohosta 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Tu akurat się zgadzam z Karli'm, Skoro ma być 3, 2 już mamy, a się znalazł chętny na 3 miejsce to w czym problem? Jak się nie sprawdzi w przyszłym głosowaniu ktoś go zastąpi
. A jak się sprawdzi to lepiej dla wszystkich.
Natomiast jeśli chcecie głosowania, to też nie widzą przeciwwskazań. Są 3 miejsca i 3 kandydaci jakoś może uda mi się to ogarnąć
.

Natomiast jeśli chcecie głosowania, to też nie widzą przeciwwskazań. Są 3 miejsca i 3 kandydaci jakoś może uda mi się to ogarnąć

W moim poprzednim poście chodziło o to, że moim zdaniem głosowanie nie jest potrzebne przy takiej ilości kandydatów, ale jeśli trzeba nad tym głosować to niech i mój post będzie za głosowaniem... kurde, tylko kogo wybrać... mam dylemat 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
7 osób poparło wniosek, mimo braku regulaminowych przesłanek do ponownej rekrutacji zakładam temat. LOHOST - Może tym razem go zauważysz
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.