Mastery - terminy
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Mastery - terminy
ze względów noclegowych idealnym terminem dla nas są wakacje.
inne terminy są bardzo realne lecz zmniejszają komfort noclegów.
inne terminy są bardzo realne lecz zmniejszają komfort noclegów.
Oświadczenie klubu True Legion Kraków:
Sprawdzając kto na nas zagłosował, a kto nie zauważyłem że głos oddał Ukalez z kieleckiego klubu Kieł. Wiedziałem że Kielce nie mają głosu na LL (bo przed głosowaniem liczyliśmy głosy na które możemy liczyć) i tą informację przekazałem klubowiczom. Butan poinformował moderatorów LL.
Mastera chcemy zdobyć uczciwie.
Pozdrawiam
Sevi.
Sprawdzając kto na nas zagłosował, a kto nie zauważyłem że głos oddał Ukalez z kieleckiego klubu Kieł. Wiedziałem że Kielce nie mają głosu na LL (bo przed głosowaniem liczyliśmy głosy na które możemy liczyć) i tą informację przekazałem klubowiczom. Butan poinformował moderatorów LL.
Mastera chcemy zdobyć uczciwie.
Pozdrawiam
Sevi.
Wisła Kraków.
Czerwiec - Śmiechu myśli nad tym terminem.
Jednak proponuję poczekać do końca dogrywki gdy już będziemy wiedzieć kto ma mastery.
Nie mniej apeluję do Kudłatego i Śmiecha żeby byli wtedy w stanie się określić, bo straciliśmy już masę czasu.
Jednak proponuję poczekać do końca dogrywki gdy już będziemy wiedzieć kto ma mastery.
Nie mniej apeluję do Kudłatego i Śmiecha żeby byli wtedy w stanie się określić, bo straciliśmy już masę czasu.
Wisła Kraków.
OczywiścieDymitr pisze: Sevi - możesz na bieżąco upować w pierwszym poście co ustalicie?

Póki co nic się nie zmieniło, bo czekamy na wyniki dogrywki.
Mamy takie opcje:
Marzec: Poznań/Włocławek
Czerwiec: Babice/Kraków
Październik: Poznań/Kraków
Listopad: Kraków
Grudzień: Łódź
Zależy jakie będą wyniki dogrywki.
Jak tam Kudłaty i Śmiechu? Jesteście w stanie w najbliższy poniedziałek określić się w 100% który bierzecie termin?
Wisła Kraków.
A Kudłaty decyduje się na marzec czy październik? 

Wisła Kraków.
Ale nie określił się w 100%
Wisła Kraków.