Mastery - terminy
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Mastery - terminy
Pomyślałem, że wydzielenie wątku z dyskusji będzie dobrą opcją.
Mamy więc tak:
Luty - Bazyliszek
Marzec - Poznań
Kwiecień - Białystok
Maj - Szczyrk
Czerwiec - Babice
Lipiec - Gdańsk
Sierpień - DMP
Wrzesień - Silesian
Październik -
Listopad -
Grudzień -
Chciałbym żeby potwierdzić jak najszybciej terminy, tak aby ośrodki mogły się skupić na organizacji masterów.
Jedyną wątpliwością jest termin mastera w Babicach (czerwiec/październik) - Babice dostały więcej głosów zarówno od Szczyrku jak i Krakowa - więc chciałbym zapytać o decyzję odnośnie terminu.
Ósma Bila podała sztywny termin mastera w Szczyrku - 25-26 maj.
Kraków bez problemu wejdzie w terminy jesienne, aczkolwiek bardziej wolimy czerwiec - ale oczywiście dostosujemy się pod ośrodki które zdobyły więcej głosów od nas.
Proszę o zabranie głosu.
Mamy więc tak:
Luty - Bazyliszek
Marzec - Poznań
Kwiecień - Białystok
Maj - Szczyrk
Czerwiec - Babice
Lipiec - Gdańsk
Sierpień - DMP
Wrzesień - Silesian
Październik -
Listopad -
Grudzień -
Chciałbym żeby potwierdzić jak najszybciej terminy, tak aby ośrodki mogły się skupić na organizacji masterów.
Jedyną wątpliwością jest termin mastera w Babicach (czerwiec/październik) - Babice dostały więcej głosów zarówno od Szczyrku jak i Krakowa - więc chciałbym zapytać o decyzję odnośnie terminu.
Ósma Bila podała sztywny termin mastera w Szczyrku - 25-26 maj.
Kraków bez problemu wejdzie w terminy jesienne, aczkolwiek bardziej wolimy czerwiec - ale oczywiście dostosujemy się pod ośrodki które zdobyły więcej głosów od nas.
Proszę o zabranie głosu.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, o 20:48 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
Do końca przyszłego tygodnia powinienem mieć orientacje odnośnie mojego kalendarium Czerwcowego oraz jak się szkoła zapatruję na termin Czerwcowy.
Wstępnie będę musiał mieć ten termin gdyż sala w OSP ma słabe ogrzewanie (nic nie zrobili z tym piecem), a Czerwiec nie wymaga ciepłego lokum, a jedynie by nie kapała na głowę.
Pytanie do Młodego: Jak bardzo możesz lawirować z terminem.
PS.
Chciałem założyć ten sam temat
Wstępnie będę musiał mieć ten termin gdyż sala w OSP ma słabe ogrzewanie (nic nie zrobili z tym piecem), a Czerwiec nie wymaga ciepłego lokum, a jedynie by nie kapała na głowę.
Pytanie do Młodego: Jak bardzo możesz lawirować z terminem.
PS.

Wyrabiam sięSmiechu pisze:
PS.

Ja już rozmawiałem z Młodym i gdybyśmy mieli w Krakowie możliwość czerwcową to byłby to na 99% 22-23 czerwca.
Wisła Kraków.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Pisałem z Rosjanami, bo chcieliby w tym roku spróbować wpaść na więcej niż jedną polską imprezę.
Zrobiłem im małe podsumowanie i kuźwa my faktycznie będziemy cisnąć to Euro do usranej śmierci
Luty (February 09-10) - Bazyliszek Warsaw 2400 ETC
Marzec (March) - Poznań NEW ETC
Kwiecień (April 20-21 or 27-28) - Białystok NEW ETC
Maj (May 25-26) - Szczyrk (Silesia) NEW ETC
Czerwiec (June) - Kraków or Warsaw Single ETC or Team 3x ETC
Lipiec (July) - Gdańsk NEW ETC
Sierpień (August 24-25) - DMP Polish Team Championships, Team 5x ETC
Wrzesień (September) - Silesian (Silesia) 2800 unlimited
Zrobiłem im małe podsumowanie i kuźwa my faktycznie będziemy cisnąć to Euro do usranej śmierci

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Może ktoś jeszcze zmieni format. Liczyłem że Poznań bedzie miał inny format aniżeli EURO, ale wynikło tak a nie inaczej 
KoKo KoKo EURO...!

KoKo KoKo EURO...!
xYz
Cauliflower pisze:Pisałem z Rosjanami, bo chcieliby w tym roku spróbować wpaść na więcej niż jedną polską imprezę.
Zrobiłem im małe podsumowanie i kuźwa my faktycznie będziemy cisnąć to Euro do usranej śmierci![]()
![]()
![]()
a Łódź?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie wiedział jak jest grudzień po angielskuDymitr pisze:a Łódź?

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ich interesują normalne duże formaty i jednak z pewnym przybliżeniem (nie za rok
), a w zasadzie najbardziej Euro.
Silesiana też mogłem nie wrzucać, ale niech będzie, że mamy cokolwiek co Euro nie jest
P.S. Poza tym nie wiem jak jest grudzień.

Silesiana też mogłem nie wrzucać, ale niech będzie, że mamy cokolwiek co Euro nie jest

P.S. Poza tym nie wiem jak jest grudzień.

kudłaty pisze:Patrzę na te formaty i bardzo chętnie bym oddał termin marcowy i zrobił coś nie ETC w październiku. Bo robiąc mastera w marcu głupio nie zrobić go na format ETC.
No to albo Ty go nie zrobisz na ETC, albo Kraków.
Rozumiem że do końca przyszłego tygodnia zarówno Śmiechu i Kudłaty określą kiedy robią mastery? 

Wisła Kraków.
Spoko 
Chcielibyśmy wiedzieć - co zrozumiałe - w jaki termin będziemy musieli się wpasować. Jeżeli Kudłaty weźmie październik to my listopad.

Chcielibyśmy wiedzieć - co zrozumiałe - w jaki termin będziemy musieli się wpasować. Jeżeli Kudłaty weźmie październik to my listopad.
Wisła Kraków.
Mamy tylko 10 masterów, gdzieś musi być luka 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, od 10 lutego do 27 kwietnia to idealne miejsce na lukę...
No chłopaki.... to się nawet frekwencyjnie nie opłaca! Tam coś po prostu musi być

No chłopaki.... to się nawet frekwencyjnie nie opłaca! Tam coś po prostu musi być

Kraków nie ogarnie pewnych rzeczy do marca - dlatego zgłaszaliśmy mastera w półroczu 
W marcu będzie DMŚ

W marcu będzie DMŚ

Wisła Kraków.
taka prośba - ustalcie względnie okres maj-lipiec, mamy możliwość zrobienia dużego turnieju typu LOKAL, ale bez znania dat masterowych nic nie można zrobić
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Przepraszam jeśli kogoś wcześniej wprowadziłem w błąd. Mastera chcemy zrobić 20-21 kwietnia gdyż tydzień później jest już majówka i nie koniecznie wszyscy woleliby ją spędzać na WFB. Ze szkołą będziemy rozmawiać na najbliższych dwóch tygodniach więc wtedy podam dokładną datę.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Przez/dzięki pomyłce masterowej powstała opcja, aby mieć w marcu/kwietniu Euro master, a Kudłaty mógł spokojnie zrobić sobie inny format w październiku.
Nie wiem czy chłopaki z Włocławka planowali wcześniej ten termin, ale mogła by to być niezła karta przetargowa
Nie wiem czy chłopaki z Włocławka planowali wcześniej ten termin, ale mogła by to być niezła karta przetargowa