Trochę mało na razie jest pomalowanych żeby robić rodzinne zdjęcie, dość smutnie będzie wyglądać masa szarość i kilkoma "rodzynkami". Jak dojdzie jeszcze 1k pkt w kolorze to pewnie zrobię.Dominig pisze:Dałoby radę zobaczyć jakieś zdjęcie całej armii
krasnale
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: zabójcy, długobrodzi...
Dzięki za miłe słowa, mobilizują do dalszego malowania.
Bardzo fajne krasnoludy! Miło popatrzeć
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Po wielu miesiącach myślenia, lepienia i dłubania jestem coraz bliżej końca. Z poważnych elementów zostały jeszcze do skończenia kominy, działko, śmigło oraz załoga. Porady i uwagi mile widziane.
Zdjęcia niestety robione tosterem.
Złożony
i rozłożony na poszczególne elementy
Zdjęcia niestety robione tosterem.
Złożony
i rozłożony na poszczególne elementy
śliczny!
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
W końcu komuś udało się zrobić sterowiec!
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Dla mnie rewelacja, nic bym nie zmieniał.
Genialny projekt, brawo za pomysł i realizację
Genialny projekt, brawo za pomysł i realizację
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super wygląda ten ponapinany linami materiał, podobnie jak i rzeźbienia. Wykonanie na piątkę z plusem.
jak z drużyny RR!
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
No to po ponad 2 latach udało się dokończyć projekt i wykonać pierwsze odlewy. Wszystko poza tarczami na burtach i toporze lepione z green stuffu i placticardu.
Opcja odlewania jest nadal aktualna, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na pw. Testuję jeszcze różne żywice, więc w ciągu miesiąca przygotuje ofertę
Opcja odlewania jest nadal aktualna, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na pw. Testuję jeszcze różne żywice, więc w ciągu miesiąca przygotuje ofertę
-
- Chuck Norris
GW by lepiej tego nie zrobiło . Szacunek i gratulacje za kawał zajebistej roboty.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"