![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Poszukiwany, poszukiwana
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight zjawi się w przyszłym tygodniu na bank, prawdopodobnie w piątek. Band do wyboru - Karnawał, trupy, niepomalowani Possessed [ale za to jak skonwertowani!] oraz niepomalowany Kislev.Sykstus pisze:Skavenblight coś sie nie zjawia a tu banda rośnie w siłę i na dodatek z Rzeszowa skaveny przyjechały
Ale pewnie pobawię się jak zwykle Karnawałkiem
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Weź wszystkoSkavenblight pisze:Skavenblight zjawi się w przyszłym tygodniu na bank, prawdopodobnie w piątek. Band do wyboru - Karnawał, trupy, niepomalowani Possessed [ale za to jak skonwertowani!] oraz niepomalowany Kislev.Sykstus pisze:Skavenblight coś sie nie zjawia a tu banda rośnie w siłę i na dodatek z Rzeszowa skaveny przyjechały
Ale pewnie pobawię się jak zwykle Karnawałkiem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jeśli przybędziesz w piątek o 11stej to mamy czas na próby do 17stej, więc wypróbujesz co tam chceszSkavenblight pisze:Ok, ale rozpiskę Misia na 6 Possessed też chcę kiedyś wypróbowaća to też heretycy
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ja tez jade 152;]
od pkp płudy...
pod gminą trzeba sie przesiąść... jedziesz potem do lidera czy tam tesko i to jest w pasarzu koło banków... ulica Światowida 49 paw.35
makiety do mordheima to rozumiem że domki....jest wielkie miasto imperialne do 40k chyba sie nada...
od pkp płudy...
pod gminą trzeba sie przesiąść... jedziesz potem do lidera czy tam tesko i to jest w pasarzu koło banków... ulica Światowida 49 paw.35
makiety do mordheima to rozumiem że domki....jest wielkie miasto imperialne do 40k chyba sie nada...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Baton, gdzie Ty mieszkasz? W sensie na jakiej ulicy?Baton pisze:ja tez jade 152;]
od pkp płudy...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurczę, nie mam gg... nawet sobie nie zainstaluję, bo ciągle nie mam żadnego systemu na dysku, cały czas chodzi ten Linux z płyty.Baton pisze:napisz do mniena gg 4273276;] fajnie sie dowiedzieć że niedaleko jest ktoś grający;]
W każdym razie zagramy! Co prawda domki z 40k są średnio grywalne, ale na naukę gry wystarczą.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Teraz do 6 sierpnia, potem od 19 do Polconu może być krucho, bo turniej Mordheim szykujemy, we wrześniu jeszcze jadę ale nie wiem na ile, na pewno nie przed 10. W każdym razie czas się znajdzie.Baton pisze:to fajnie... a kiedy masz czas??
bo ja to od jutra do końca wakacji z przerwami na jakieś wyjazdowe turnieje w weekendy...
troche nie łapie masz czas do 6 i potem od 10.09 czy tylko od 10??Skavenblight pisze:Teraz do 6 sierpnia, potem od 19 do Polconu może być krucho, bo turniej Mordheim szykujemy, we wrześniu jeszcze jadę ale nie wiem na ile, na pewno nie przed 10. W każdym razie czas się znajdzie.Baton pisze:to fajnie... a kiedy masz czas??
bo ja to od jutra do końca wakacji z przerwami na jakieś wyjazdowe turnieje w weekendy...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
mam figórki do batla do imperium lizaków HE bretki i wampirów i najchętniej coś z tego bym pokonwertował ale chyba imperium... ale widziałem jak pisałaś ze masz 2 gotowe bandy to najlepiej jak byś zrobiła rozpy do nich i narazie nauka na nich bo nie wiem któte figórki sie nadają...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dobra, zrobię.Baton pisze:mam figórki do batla do imperium lizaków HE bretki i wampirów i najchętniej coś z tego bym pokonwertował ale chyba imperium... ale widziałem jak pisałaś ze masz 2 gotowe bandy to najlepiej jak byś zrobiła rozpy do nich i narazie nauka na nich bo nie wiem któte figórki sie nadają...
Przeczytaj może podręcznik, co? I spis band. Będzie lżej potem decydować
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)