WoCh by Crovaxus -up Bloodthirster 29.12.2014
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: WoCh by Crovaxus -up Chimera 19.09
Fajne, stonowane kolory
. Mam wrażenie, że skrzydła od góry można by było jeszcze jakoś dopracować. Są zbyt monotonne imho...

nie wiem tylko jakim kolorem by to maznac, chcialem nieco rozjasnic w miejscach gdzie schodzi sie ze skora (czy może kością
)

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
No to teraz wpadaj na jakis turniej w 3city bo sto lat Cie nie bylo 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

planuje
tylko mi ta gdynia nie odpowiada bo to kawał drogi. Sopot był fajny no ale z braku laku będę musiał jechać do Shagi w końcu zobaczyć. A sto lat nie tylko rok 
btw jutro lub w piatek postaram się wrzucić fotki Ckullcrusherów które teraz malowałem, marud konnych skończonych oraz Gorebeast rydwan konwersja.

btw jutro lub w piatek postaram się wrzucić fotki Ckullcrusherów które teraz malowałem, marud konnych skończonych oraz Gorebeast rydwan konwersja.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
W końcu troche czasu by zrobić pare fotek. Wrzucam malowanych skullcrusherów 2 tygodnie temu.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajni jako całość
. Jeśli miałbym mieć jakieś uwagi, to brakuje mi jednak rozjaśnień na tarczach i samych juggach. Znaki khorna na tarczach mogłyby być sporo ciemniejsze i porozjaśniane, bo teraz troszkę płasko wyszły. Osobiście troszkę kolorystycznie mi jakoś ten niebieski nie pasuje do całości. Jednak na stole będą się prezentować należycie
...

- rudobrody79
- Falubaz
dziwne i nie spotykane dotąd dobrałeś kolory
jakoś niezbyt przypada mi do gustu niebieski na tym oddziale
jakoś niezbyt przypada mi do gustu niebieski na tym oddziale
Co do niebieskiego i czerwonego to mam tak samo tarcze od warriorów co widać na zdjęciach. Po prostu MI osobiście się tak podoba więc no maluje wszystko w jeden schemat. Postaram się jeszcze rozjaśnić nieco same juggery tak jak Greg radzi. Wrzucam także moją konwersję Gorebeast Chariota.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie zrobiony chariot, podoba mi się
.

Ja jugerach niebieski nie pasuje. Chariot bardzo fajny. Szczególnie podoba mi się kolor zbroi na ciągniku i te dwa wielkie kły.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ćwieki na uprzęży beasta do zrobienia

Dopiero gdy o tym wspomniałeś Greg to zauważyłem, że na tym jednym gorze nie mam ich pomalowane. Zaraz poprawię 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No to jak już o poprawkach, to można by też spokojnie ostro poprawic wygląd metalowych części całego rydwanu. Poszedłeś tu imho trochę na łatwiznę i pociągnąłeś całość tin bitzem. Jakby ostrożnie skrawędziować elementy, porozjaśniać, itp., itd., potem zwashować i znowu porozjasniać... Ale może to już za daleko poszedłem

Niby dlaczego za daleko. Każda rada cenna by poprawić wygląd. Fakt faktem sam rydwan jak i 2 inne malowałem już dawno i teraz tylko ten jeden przerobiłem pod gore beast'a. Aktualnie mam kolejny rydwan zmyty i do malowania więc w nim na pewno uwzględnię twoje uwagi i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Koljeny figs zasilił szeregi armijne. W końcu się przełamałem i załatwiłem helenke, oczywiście e metalu.