Shrek 3
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
mi sie bardzo podobal jak kazdy shrek z reszta ]:->
a Ciastek rulez
a Ciastek rulez
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
MI się film zdecydownie mniej podobał od 1 i 2.
A to dlatego że: był krótki, zdecydownie mniej śmiesznych tekstków, tak jakby dodali 1+2=3
Oczywiście było kilka fajnych scen, ale ogólnie jakoś tak mnie nie cały film nie śmieszył.
Mam zamiar oglądnąć film jeszcze raz może za drgim razem wyłąpie się więcje "smaczków"
pozdro
A to dlatego że: był krótki, zdecydownie mniej śmiesznych tekstków, tak jakby dodali 1+2=3
Oczywiście było kilka fajnych scen, ale ogólnie jakoś tak mnie nie cały film nie śmieszył.
Mam zamiar oglądnąć film jeszcze raz może za drgim razem wyłąpie się więcje "smaczków"
pozdro
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Skoro część 1 i 2 były lepsze to część 3 se wypożyczę na DVD
Zgadzam się w stu procentach a poza tym to nie wiem ile byście chcieli tego shreka... 240min? a może 360? I tak nieźle się musieli narobić przy robieniu go.Heinrich_von_Tod pisze:Ja byłem w zeszłą niedzielę na tym filmie z siostrą. Film mnie się baaardzo podobał, chyba bardziej niż siostrze. Teksty były świetne, czasami takie których dzieci na sali nie rozumiały, a dorośli się śmiali. " Shrek jestem w ciąży. a na to kot do Shreka. No to stary masz prze..." W miejscu kropek był dźwięk trąby czy czegoś tam. Według mnie bez sensu jest porównywanie każdej części to zawsze 1 jest najlepsza. Ale jak się tak upieracie to dla mnie 2 to był chłam, a trójka jest od niej o niebo lepsza. Acha i jeszcze jedno. Większość osób które znam i mają opinię o Shreku to mają ją ze słyszenia "Bo ja słyszałem, że jest do bani" Ktoś puścił takim tekstem i teraz wszyscy to powtarzają. To tyle.
TAk biedni panowie z dream picture sie narobili a teraz my wstrętni konsumenci mamy prawo krytykowania tak wspaniałego dzieła ?
Faktycznie film za krótki i w porównaniu do poprzedników siada.Bardzo wymowne jest powtarzanie większości starych tekstów w nowej postaci "Załóż majtki bo Ci widać itp".Po prostu i tak ten film musiał zarobić miliony więc po co sie wysiliać
Faktycznie film za krótki i w porównaniu do poprzedników siada.Bardzo wymowne jest powtarzanie większości starych tekstów w nowej postaci "Załóż majtki bo Ci widać itp".Po prostu i tak ten film musiał zarobić miliony więc po co sie wysiliać
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
'Shrek 3' to film odgrzewany, podgrzewany, jadący po tytule, rozreklamowany...cóż...zawiodłem się na całej linii...
Jak dla mnie Shrek III był dobry. Oczywiste że nie będzie lepszy niż jedynka, ale na pewno zabijały teksty brzydkiej siostry kopciuszka, czy merlina. Naprawdę warty zobaczenia.
Trochę się zasmuciłem, gdy królowa rozwaliła ścianę głową i nic nie powiedziała. Powinna wskazać na głowę i rękę i powiedzieć "Bo trzeba mieć tu a nie tu"
Zabiło mnie jak śpiewała Śnieżka.
A zresztą co tu dużo mówić: każdemu radzę zobaczyć
Trochę się zasmuciłem, gdy królowa rozwaliła ścianę głową i nic nie powiedziała. Powinna wskazać na głowę i rękę i powiedzieć "Bo trzeba mieć tu a nie tu"
Zabiło mnie jak śpiewała Śnieżka.
A zresztą co tu dużo mówić: każdemu radzę zobaczyć
Bum...!
-
- Chuck Norris
Ave
ja też radzę każdemu zobaczyć ale nie ze względu na gagi ,których mało było i w większości prymitywne ale na grafikę która była miejscami jak w Priosn Break'u wersji HD
ja też radzę każdemu zobaczyć ale nie ze względu na gagi ,których mało było i w większości prymitywne ale na grafikę która była miejscami jak w Priosn Break'u wersji HD
Jeszcze za "wychodzenia" dwójki przeczytałem w którejś "Cinemie" albo"Filmie" że ogólnie to kontrakt jest na 7 części... ale może pamięc mnie mylic, choć może nie. oby nie. A trójka nawet niezła, choć na pewno nie tak dobra jak poprzednie.
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Byłem wczoraj film dobry choć nie zachwyca. Na samym wejściu się trochę zdołowałem słysząc tekst o majtkach... myśleli, że jak powtórzą stary dowcip to będzie fajnie, a tu dupa... No, ale Merlin wymiata, Kot, Ciastek, Osioł i brzydka siostra . Reszta standard, ogólnie można obejrzeć, ale żeby od razu do kina to nie wiem, lepiej zaczekać na wersje dvd.
Ja jeszcze Shreka 3 nie oglądałem..
Ale część pierwsza i druga była super, więc i trzecią trzeba obejrzeć
Mówicie że warto iść do kina na to?
Ale część pierwsza i druga była super, więc i trzecią trzeba obejrzeć
Mówicie że warto iść do kina na to?
warto warto mi sie podobal tak samo jak 1 i 2 choc pare rzeczy i haselek bylo naciagane i wziete z pierwszych czesci i to mnie troche wkurzalo na tym filmie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia