Shrek 3

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Lord Andre
Chuck Norris

Shrek 3

Post autor: Lord Andre »

Ave

Na Shreka Trzeciego szedłem pełen obaw, że tym razem go sknocą. Niestety moje obawy sprawdziły się. Film mnie w ogóle nie śmieszył, zaledwie kilka razy uśmiechnąłem się pod nosem, piosenki to klapa, najlepszą dali chyba podczas napisów końcowych, jedyne co było na plus to grafika; zachwycające detale. Jednak z kina wyszedłem smutny i z poczuciem oszukania, że zawalili taki dobry film. Co wy na to? Jakie są wasze opinie na ten temat?

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, o 22:34 przez Lord Andre, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Mnie tam się podobał.

Niedbal
Mudżahedin

Post autor: Niedbal »

Byłem obejrzałem i stwierdziłem że b.słaby, najsłabszy z tych trzech :<...

Tylko 92 min. to o b. dużo za mało..

Nie polecam (chyba że chcecie obejrzeć poprostu kontuacji tej fajnej opowieści). Radze poczekać na dvd ... <taniej wyjdzie>

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Z pewnych źródeł słyszałem że to kicha. Biorąc pod wagę fakt że druga część średnio mi sie podobała, więc przyznaje tym źródła racje. Jestem pewien że sklejanie flagellantów jest napewno ciekawsze :P (Jacy oni są wyrąbiści ) Jednak będę musiał poczekać jak ukaże się Shrek polski w pewnych miejscach ( czyli koniec wakacji ;/).
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, o 22:07 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pacy
Mudżahedin

Post autor: pacy »

Jestem swiezo po obejrzeniu, dzieciakom sie podoba reszcie juz mniej ogolnie film wtorny i raczej nudnawy. Jedyne co fajne to opiekunka do dzieci co piersia nawet karmi :D

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Nie chcę się bawić w moda Sykstus , ale lepiej wykasuj tą część posta o ściąganiu, bo moderatorzy są na to uczuleni, w sumie mają rację

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Moderatorzy nie są na nic uczuleni tylko nie pozwolą na to, żeby forum służyło do wymiany nielegalnymi plikami. Programy, które Syktus w wolnej chwili na kompie odpala to nie mój problem dopóki nie będzie na forum zapodawał torrentów czy innych sum kontrolnych.

No chyba, że Tomash ma co do tego jakieś inne podejście.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Film był IMO fajny ale troche przykrótki

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Byłem na filmie dwa razy (raz z dziewczyną, a drugi raz z małym braciszkiem). No i film przy drugim obejrzeniu dużo zyskuje. Może dlatego, że mnie moja druga połówka nie rozpraszała :wink:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

b_sk pisze:Moderatorzy nie są na nic uczuleni tylko nie pozwolą na to, żeby forum służyło do wymiany nielegalnymi plikami. Programy, które Syktus w wolnej chwili na kompie odpala to nie mój problem dopóki nie będzie na forum zapodawał torrentów czy innych sum kontrolnych.

No chyba, że Tomash ma co do tego jakieś inne podejście.
Zauważyłem sprawę na własnej skórze :P Skoro temat zabroniony to nie będę się sprzeciwiał i zmieniał zwyczajów. Zamieniłem odpowiednią frazę na inną bardziej wieloznaczną...
BTW na przykładzie kolejnej części Shreka sprawdza się nam powiedzenie że pierwsza część jest najlepsza a reszta jest na siłę ;/

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Ale druga nie była zła, więc miałem jakąś nadzieję , że w trójce utrzymają poziom, niestety nadzieja matką głupich...

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

myslalem ze jakis film nowy Sherk :)

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Już wszystko ok :D

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

shrek shrek... pierwsze slysze.... czy to ma jakis zwiazek z pingwinami?

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Chyba tak, Rap, ale może to chodziło o żyrafy :?:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Proponuję powrót do tematu, bo na razie offtopu jest więcej od postów na temat. :wink:
A licky boom boom down!!!

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Panie Bartku, a ile mozna powiedziec zdan o shreku? :wink: hihi

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Nigdy za wiele :P

CO do Shreka - wybieram się jutro, muszę się trochę rozerwać po stresach w pracy i na BP ;)

Mam nadzieję, że się na nim nie zawiodę, pierwsze dwie części podobały mi się.

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

A jak wam się podobała grafika? Bo jak dla mnie była boska, można powiedzieć że w niektórych momentach, jak na przykład widać było tą białą koszulę shreka w zbliżeniu to czułem się jak na filmie, a nie na animacji.

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Ja byłem w zeszłą niedzielę na tym filmie z siostrą. Film mnie się baaardzo podobał, chyba bardziej niż siostrze. Teksty były świetne, czasami takie których dzieci na sali nie rozumiały, a dorośli się śmiali. " Shrek jestem w ciąży. a na to kot do Shreka. No to stary masz prze..." :D W miejscu kropek był dźwięk trąby czy czegoś tam. Według mnie bez sensu jest porównywanie każdej części to zawsze 1 jest najlepsza. Ale jak się tak upieracie to dla mnie 2 to był chłam, a trójka jest od niej o niebo lepsza. Acha i jeszcze jedno. Większość osób które znam i mają opinię o Shreku to mają ją ze słyszenia "Bo ja słyszałem, że jest do bani" Ktoś puścił takim tekstem i teraz wszyscy to powtarzają. To tyle.

ODPOWIEDZ